Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Ne Dinliyorsunuz? Cuma Haz. 07, 2013 11:41 am | |
| | |
|
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Ne Dinliyorsunuz? Cuma Haz. 07, 2013 12:20 pm | |
| - Joachim Dürer demiş ki:
- https://www.youtube.com/watch?v=LFp-K-NdsjY
86887 kez dinledim, doyamadım! Tutamıyorum kendimi, tekrar 3848585 kez dinleyeceğim! Şu son bir-iki haftada farkettim ki Türk Gençliği öyle parlak, öylesine yetenekli... Ben nereden bileyim böyle güzel direnileceğini. İltifat yazıp yazıp siliyorum şuan, hepsi bir amele durdu diye. Keşke İstanbulda olabilsem. Sen çok güzelsin Türk Genci. Aşırı güzelsin. Hep güzel kal. | |
|
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Ne Dinliyorsunuz? Perş. Haz. 13, 2013 2:48 am | |
| Mor ve Ötesi | Güneşi Beklerken ve ben bu albümü yeni görüyorum. Harun Abim, senin sesine köle olayım. RAM'ı yeni hazmetmişken bir de sen vurdun. Saolasın. Gelsin rpler şimdi. | |
|
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Ne Dinliyorsunuz? Paz Haz. 23, 2013 2:02 am | |
| Gorillaz | Rhinestone Eyes | |
|
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Ne Dinliyorsunuz? Çarş. Tem. 24, 2013 6:11 pm | |
| Siteden gelen umut seslerini! | |
|