V I V I S E C T I O N | 1 9 9 2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?

+4
Andrei Vančura
Ruby Parker
Alexandre Ivanov
Aidan Wandhunt
8 posters
YazarMesaj
Aidan Wandhunt
Nöroloji Bölümü & Asistan
Aidan Wandhunt

Milliyet : İngiliz
Doğum Yeri : Londra
Yaşadığı Yer : Hildenstern

Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? Empty
MesajKonu: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 5:39 am

Önce yeteneklerimle başlayayım efenim. Her insan kadar egomu seviyorum, malum. Umm, dilimi burnuma değdirebiliyorum. Dilim mi uzun, yoksa burnum mu ağzıma yakın, bilemedim tabi. Bir de şey, Mister Spock işareti yapabiliyorum. Başka ne yeteneğim var? Umm...

Adım Yasemin... Yalnız, üşendim, başka sitede heves edip de yazdığım yazıyı kopyalayacağım. Başlığın adı ''Yar saçların lüle lüle, yar benziyor beyaz güle'' idi işte.

''O gül beni... Öhhö, neyse konuya girelim. Ben Yasemin, bazıları Yasmün der, bazıları Cesmin. Yani elli bin kombinasyonu vardır ismimim. ''İnce İnce Yasemince'' ve tarzı şeyler demeyin de, hepsi kabülümdür.
Ben Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Sanatları mezunuyum. Daha yeni mezun olduğumdan şimdilik boş gezenin boş kalfası olarak geçiniyorum. Resim sadece hobim olmaktan çıktı yani. Hobilerim bu durumda kitap okumak, rp yazmak, bilgisayara yükleyebildiğim görsel programlardır.
Pop müzik, rock müzik benzeri müziklerden ziyade TSM ve Halk müziği dinliyorum. Tabi Yunan, İtalyan, Latin vs gibi yabancı müzikleri de farklı ezgilerinden dolayı epey severim.
Manga-anime'ye yaklaşık 3 yıl evvel başlamıştım. Ayrıca animasyon ve türevlerini izlemeyi aşırı seviyorum. Çünkü çizimle ilgili her şey ilgimi aşırı çekiyor.
Daha çok şey yazmak isterim ama aklıma başka şey gelmiyor. Sizlerle tanıştığıma şimdiden memnun oldum.''
Alexandre Ivanov
SSCB Komünist Parti Milletvekili
Alexandre Ivanov

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 5:47 am

Merhaba bağyan, tanışalım mı?
Ruby Parker
Kahraman Birimi
Kahraman Birimi
Ruby Parker

Milliyet : Amerikan-İngiliz
Doğum Yeri : Hildenstern

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 5:51 am

Yasmün olarak tanıdığımdan beri Yasemin demek bildiğin çok resmi çok uzak hissettiriyor var ya... Kalbimde daima yasmün olarak kalacaksın aziz insan.
Uzun lafın kısası nerde görsem ne zaman görsem sevip sayacağım insansın. İyi ki buradasın. q.q

and oscar goes to ben çünkü on numara drama kastım.
Aidan Wandhunt
Aidan Wandhunt

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 6:25 am

Bu konunun başlığı sanaydı, Alex, bebeyim, gel kollarıma yakından tanışalım. Wink

Ay, yalnız çok utandım, ehe, sağol, mağol, diye saçmalayacağım ama kendimi tutuyorum. Zaten bana Yasemin diye bir tek Tuçe var sanırım. Hatta, ''Yasemin Abla'' da diyor, ama abla gibi sayıp, hürmet ettiğini göremedim, o ayrı.
Ben de seni çok sevip sayıyorum, benim gözümde hep heyecanlı bir ''O''sun!
Andrei Vančura
Boş Gezenin Boş Kalfası
Boş Gezenin Boş Kalfası
Andrei Vančura

Milliyet : Çek

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 6:31 am

"Daha yeni mezun olduğumdan şimdilik boş gezenin boş kalfası olarak geçiniyorum."
Ya...... Şimdi Andreide resimden mezun ve klfjsdsdf NEYSE- *^*
Ne tanışma başlığı açabilirim ne de girip oraya bir şey yazabilirim öyle cinsim ama böyle görünce forumda ayay nasıl mutlu oluyorum.... Bilesiniz yani. Tamam bu kadarı yeter gidiyorum. kjgdf
Aidan Wandhunt
Aidan Wandhunt

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 6:42 am

Ooo Andrei benim versiyonum yani, derdim de, senin karakterler söz konusu olunca böyle bir şey yapasım pek içimden gelmiyor, canım. Ahahaha!
Emre'nin başlattığı akıma uyarak: Bana ''Hoşgeldin'' de, öyle git, kadın! (Son kısmı bile Emre'ye uydurdum!)
Tobias Hempstead- Wright
İstihbarat Teşkilatı
İstihbarat Teşkilatı
Tobias Hempstead- Wright

Milliyet : Alman
Doğum Yeri : Doğu Berlin, Almanya

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 6:46 am

Sana Yasemin diyen kimse olmadığı için Yasmün diyeyim ben de. Çok laubali mi gözüktüm bilemiyorum ama çok tatlısın bence çok beğendim kriterlerime Esra hanım uygun elektrik aldım skdfm Merve ben de, çok memnun oldum tanıştığıma. Yakın zamanda daha da samimi olmak dileğiyle Wink)) sldlg

Spoiler:
Aidan Wandhunt
Aidan Wandhunt

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 7:01 am

Hayır, sen Yasemin diyeceksin, desem, olmaz, istediğini de, canım. Tanıştığıma memnun oldum, Merve, kardeşimin adaşısın. Yalnız, karakterinin adını görünce, aklıma Tobiyas Makkekzi geldi şimdi:
Spoiler:
Bir Mississippi, iki Mississippi...
Sion Isobel
Psikiyatri Bölümü & Asistan
Sion Isobel

Milliyet : İsveç - Fransız melezi
Doğum Yeri : Almanya

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 7:03 am

Aaaa canım uzun süredir tanışmak istiyordum ben seninle ^^
Aidan Wandhunt
Aidan Wandhunt

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 7:19 am

Yalnız, oha, şu an fark ettim de, düşmanlar olarak isimlerimiz bile uyumlu olmuş sanki! Seth'in çıldırma sebepleri... (Bak gelir durumumuza, Sion! Sürpriiiz.)
Tanışalım, canım, her insan kurgu rakibini tanımalı. Ahahaha!
Sion Isobel
Sion Isobel

Milliyet : İsveç - Fransız melezi
Doğum Yeri : Almanya

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 7:56 am

Birbirleri için yaratılmış düşmanlar ya işte. Ahh ahh nostalji.
Ice Cresswell
Endokrin Bölüm Asistanı
Endokrin Bölüm Asistanı
Ice Cresswell

Milliyet : Amerikan
Doğum Yeri : Amerika

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 8:34 am

Aslında ortaya karışık yapıyorum ben. Mesela eskiden çok Yasemin abla derdim ama kim kendinden 2 yaş büyük insana ABLA deyip de, kendinden 6 yaş büyük insana ismiyle seslenir. Tabi ki ben! Bide hürmet etmiyor de sen bana üğü çooayıp! (Emreleştim) Şimdi de ciddi olduğumda YASEMİN diye çemkirip, arada da Yasmin , Yasmün diyorum ohno: Tanışmaya geldim, şimdi de gidiyorum ama gitmeden bence bu sana bişiler söylemeye çalışıyor:
Spoiler:
Asana Qinghai
Orgeneral
Orgeneral
Asana Qinghai

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 8:47 am

Laptopun beni özlemiş, Tuçe, onu demeye çalışıyor.
Mersin'e gittiğimde bana bol bol Yasemin Abla dedin zaten, hürmet sadece lafta olmuyor işte, Aydan da sadakat bekliyor senden!
Alexandre Ivanov
Alexandre Ivanov

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 9:11 am

Asana'yı ezmek için genel kurmay başkanı olasım var şu an. Öyle de bir psikoloji içindeyim. PİS KADIN!
Ice Cresswell
Endokrin Bölüm Asistanı
Endokrin Bölüm Asistanı
Ice Cresswell

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 10:36 am

Aa Aydan'ı karıştırdı işin içine benden sonra sitenin en ŞK sı!
Aydan'a göstermediğim sadakati, burada Seth'e gösterebilirim belki. Bir düşüneyim. Rolling Eyes
Ama dur! Henüz Underda olanların acısını çıkarmadım!
Alexandre Ivanov
Alexandre Ivanov

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 10:44 am

Ays gel sen bana. k5 k5
Asana Qinghai
Orgeneral
Orgeneral
Asana Qinghai

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 10:56 am

Alex, seni tenhada kıstırmayayım, etten duvar sökmez bana, bir de, Seth seni masada bırakmaya karar verdi şu andan itibaren!
Ice Cresswell
Endokrin Bölüm Asistanı
Endokrin Bölüm Asistanı
Ice Cresswell

MesajKonu: Geri: Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?   Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı? EmptyPaz Mart 24, 2013 11:54 am

Alex cınım geldim zaten geleceğim kadar birlikte film de çevirmişiz daha nerelere geleyim zuaa

Selam, resminizi gördüm, çok etkilendim, tanışak mı?
1 sayfadaki 1 sayfası