Herkese selam olsun öncelikle. Buradaki pek çok kişi beni daha önce bulunduğum sitelerden ya da şu an adminlik yaptığım siteden tanıyordur. Ama bilmeyenlerle de tanışmak isterim.
Adım Hüseyin. Kütahyalıyım ki pek sevmem orayı. Şu an okul dolayısıyla Antalya'dayım. Akdeniz Üniversitesi Sosyoloji 3. sınıf öğrencisiyim. Bitirdikten sonra yeniden bir bölüm okuma hayalim var aslında. Bu yüzden yüksek olasılık seneye sınava gireceklere rakibim. Hoş bu tembellikle benden pek iyi rakip olmaz ya neyse.
Sanal aleme bağımlı olduğumu burada itiraf ediyorum. Netim 7/24 açıktır ama ben çoğu zaman geç gelir geç cevap yazarım. Çünkü başka şeylerle uğraşıyor olurum. Bunun skalası evi süpürmekten yemek yemeğe, tvde ya da pcde bir film dizi izlemekten oyun oynamaya, kitap okumaktan site işlerine ve tabii ki ödevlere kadar yolu var bunun. Hatta bazen habersizce susabilir sonra gelebilirim. Eskiden o kadar olmuyordu bu büyüdükçe arttı.
Kitap ve diziler saydım uğraşılarımda. Azıcık onlardan bahsedip susayım. Akademik kitaplara ilgim yeni başladı sayılır ki çok geç benim yaptığımı yapmayın siz. Onun dışında fantastik (Hp,LOTR, Ejderha Mızrağı, Unutulmuş Diyarlar, Ravenloft, Ölüm Kapısı vs..) polisiye (Grange romanları favorim) zevkle sardığım türlerdir. Popüler kültür tarzı kitaplardan giderek uzaklaşıyorum. Alacakaranlık serisi tarzı vampir serileri olsun, düşmüş melekler şu bu olsun sıkılırım. Dizilerde bu tarzı izlemişliğim vardır ama oyunculuk ve hikaye sevmişsem. Buffy, Vampir Günlükleri, True Blood, Secret Circle vs... Onun dışında Walking Death, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Arrow, Supernatural, Lie to Me takip ettiğim dizilerdir. Bunlara üç beş eklenip çıktığı olur. Bir ara House izlemiştim devamı gelmedi mesela. Film olarak küçüklüğümde tam bir korku filmi hastasıydım ancak şimdi o türe pek bulaşmıyorum. Onun dışında Quantin Tarantino, Guy Ritchie, Tim Burton, Stanley Kubrick yapımı filmleri severim. Tür olarak değişkendir. Hoş geldiğini duyduğum her filme bakarım.
Öyle işte. Herkese merhaba