| Sohbet | |
|
+21Cristobal Windsor J.C. Heischmann Willet Lukas Merophine Xu Wenqing Persei Markoff Viktor Lerwick Carol Hunt Donatello Ventura Léa Broussard Aurora de la Poer Aidan Wandhunt Ali Ağaoğlu Raphael Altieri Nathan Wilde Reha Demirel Jan Stiglitz Andrei Vančura J. Elijah Heischmann Clay Blackwell Berlin 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Berlin the Creator's Fuckbuddy
| Konu: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 11:41 am | |
| Geçen gün yine sevişiyorum... | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 11:47 am | |
| Bu başlıkta flood yasağı da olmasın lan. Ama 3. flooddan sonra çakarım banı. Clay the Deli Fişek | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 11:56 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:03 pm | |
| Olm editleyince yeni mesaj olarak çıkıyor mu? Hayır. Biri yeni mesaj geldiğini görene kadar kim öle kim kala. Olur da acil bişi olursa, neblim twitter vazifesi görmek için biri ne yaptığını yazmaya hırslanırsa yazsın garibim. Yazık değil mi? Olmadı her flood yapana derdini skeyim butonuyla abanırız olur biter. Alla alla. Sus ve yatağa dönüp soyunmaya devam et. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:05 pm | |
| Ha tamam. Derdini sikeyim butonunu istiyorum. O butonu yarın sabah masamda görmek istiyorum anlıyor musun Christine? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:23 pm | |
| Tam da şuan o butonla ilgileniyordum var ya. dksjfan Abi seyir defterine biri dert yanarsa veya atarlanırsa herkese bizden bir adet derdini skeyim yollayalım. İstisnasız böyle, bıkmadan usanmadan. tutmayın küçük enişteyi butonu da istiyorum. yönetime duyrulur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:26 pm | |
| derdini sikeyim en mühimi bence. onun dışında opsiyonel olarak... tutmayın küçük enişteyi evet, bi de abi geç oldu git yat istersen butonu olabilir? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:38 pm | |
| Yetkinforum çok amcık o kadar buton kondurtur mu bilmiyorum. Ama evet çok şahane olurdu o da. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 15, 2013 12:54 pm | |
| SADECE DERDİNİ SİKEYİM DE OLUR CİDDEN | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 10:58 am | |
| | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 11:09 am | |
| | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 11:12 am | |
| ...bir dakika Janın tam da bu mesajı okumamdan sonra online olduğunu farketmem bana tanrıdan gelen bir uyarı mesajı mı? Oldu o zaman ben topuklarımı götüme vura vura kaçıyorum. Selametle. | |
|
| |
Jan Stiglitz Dolandırıcı & The Elijah Kariyer Düşmanı
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 11:21 am | |
| janın ne pisliğini gördünüz aa çok ayıp :/ gitme elijah dur, çayını bitir bi benden bak *o* 2121 | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 11:48 am | |
| hop birader bir dur bakalım. Sen bizim mahallenin karısına kızına laf atmışın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 12:15 pm | |
| bi sorun mu var bilader? elijah geç içeri sen de adamı hasta etmeyin. ._. 2215 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 12:23 pm | |
| ..reha isimli birine gore fazla tas bu amk. neyse en azindan gercekci, su almanci cocuklari hep... USTUN YETENEKLILER OKULUNA HANGI YETENEKLE GIRDIN LEM not: oha olm ebenin ami en gifsever vatandas benim burda iddia ediyorum -*telefonugifdolu* ama bi benim gifli avatarim yok. insafsizsiniz hiamina | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 12:43 pm | |
| gifli imzan var mofo yetmiyo mu
En son Jan Stiglitz tarafından Salı Mart 19, 2013 2:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 1:16 pm | |
| ;-; AMA HEM AVATAR HEM IMZA GIF OLUNCA DAHA SEKS | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 19, 2013 11:22 pm | |
| Sir II. Agda Gerald Üstün Yetenekliler Reha Eğitim Enstitüsüsünü tam bruslu girebiliyomuş o. AMCIKLAŞMA SEN İSTEDİK O RESİMDEN AVATARIM OLSUN DİYE ALLA ALLA. Robine Roteme falan koyarız şöyle bir gifli avatar, sevinsin garibim. *başını okşar*
Jan. Sen kal. Siz gidin. | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 20, 2013 5:00 am | |
| abi beşyüz var mı beşyüz sloganıyla okul başqanlığına adaylığımı yabıştırıyorum xdé *kankayı dürt* binlerce modele dolu yazdım, pişman deyılım. :'D
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 20, 2013 8:46 am | |
| Nathan OAO Reha aza kanaat edenlerin tarafında. Ona 25 kuruş yetiyor. AAA DUR BEN DE YAZICAM. | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Sohbet Çarş. Mart 20, 2013 9:43 am | |
| Reha OAO paylaşırız aa on lira bu ye ye bitmez fsdljfsad devamlı açılmamış sigara paketi olan bi insan nathan. o kadar şanslı ki hayata küstürür. (: | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 26, 2013 10:56 am | |
| - Léa Broussard demiş ki:
- Az önce beni aldattığını yakaladığım pislik. Bari uluorta yapma lan. Öykü ve sen konusunda hassasım. jskds
O diğer o da sendin işte lan niye kıskançlık yapıyosun djsan AYRICA YAKINIMDA OLAYDIN BUGÜN BENDEN AĞIR ŞAMAR YERDİN. Fiziğe karşı olan sevgini ve başarını söylediğin her an etiyopyada bir bebek ölüyor Lea. Bunu hazmedebilir misin? | |
|
| |
Ali Ağaoğlu İş Adamı
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Türk Doğum Yeri : Türkiye Yaşadığı Yer : Mançuırya - Türkiye arası mekik dokuyor
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 28, 2013 9:00 am | |
| TARİH HAYAL EDENLERİ DEĞİL GERÇEKLEŞTİRENLERİ YAZAR RAFAELCİM BU DA SANA BİR ABİ TAVSİYESİ OLSUN skdjgms başarılıyım demedim lan severim dedim sdkmfgjs beni de iyice megoloman yaptın sen de ayyy ilahi jskfg neyse gel de sana helikopterimle bir tur attırayım kıpss | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Mart 28, 2013 10:08 am | |
| Ooo, gökyüzüne bakıp da helikopterlerini gözlediğim adam da gelmiş! | |
|
| |
| Sohbet | |
|