| Sohbet | |
|
+21Cristobal Windsor J.C. Heischmann Willet Lukas Merophine Xu Wenqing Persei Markoff Viktor Lerwick Carol Hunt Donatello Ventura Léa Broussard Aurora de la Poer Aidan Wandhunt Ali Ağaoğlu Raphael Altieri Nathan Wilde Reha Demirel Jan Stiglitz Andrei Vančura J. Elijah Heischmann Clay Blackwell Berlin 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Nis. 06, 2013 7:27 am | |
| Seks var dediler geldim demis. oh viki you. OLM BELİNDA KADAR DA DEGİLDİ LAN Bİ ON SANTİM FARK ATMİSTİR tabi yine de bizden kisa oluyodu o durumda. gel gor ki anime rpglerinde herkes sik kadar oluyo o yuzden sorun yoktu. BENCE. yani sn de ok uzn sylmzsn crl bi 1.85 ble dgl .s off cck .s olm saka yapiyom lan alois clayle carol arasi bisi olucak tabi jfc HAYVAN GİBİ ALOİS HOCAYA KESİK OGRENCİ MASUMİYETİNİ VEREMEZ :(((( *sanki cucuk olunca veriyo* NEYSE ehehee sirikligin getirdigi seksi lewy bacagi var ama. bonus | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Sohbet Paz Nis. 07, 2013 1:07 am | |
| Hiç şüphesiz tanrı beni BUNU buraya getirmem için yarattı. bu da promosyon olsun o zaman.....LKDMSAKLFMD ABİ BELINDANIN İKİZİ OLDUĞU SÜRECE NE DERSE DESİN KURTARAMAZ KJNDSA ALLAM DÜŞÜNSENE CAROLIN GÖĞÜS HİZASINA ANCA GELEN Bİ ALOİS KJDSAM GÖTTEN BACAK BÖYLE ETRAFA ÇEMKİRİP LAF ATIYOR FALAN SAFMS SESİ DE VİKVİK TABİ MALUM CÜSSE-SES İLİŞKİSİ | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet Paz Nis. 07, 2013 1:47 am | |
| ...LA BSG CLAY NE O ZAMAN 1.50 MI. HOYALLAM Ve julianin cinsiyetine ciddi itirazlarim var suan... ilki....q.q | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Sohbet Paz Nis. 07, 2013 2:24 am | |
| Hayatımın geri kalanını Julian resmi spamı yaparak geçirmek istiyorum. İnşallah. Amin. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet Paz Nis. 07, 2013 4:06 am | |
| | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Sohbet Paz Nis. 07, 2013 10:16 am | |
| Gözleri senin gibi baksınSevgilim bni böyle mi bğnr (; ALLAM AĞLAMAK İSTİYORUM JKLDSANFJKDSN TİPİNİ SKİM ÇOK TATLI Bişi dğl cnm her zaman- sssh sen de zevk alıyosun biliyorum. ABKJDSN ABİ DÜŞÜNSENE ÇOCUK YUVASI GİBİ AKADEMİ KJSDAN DİMİTRA DA NEREDEYSE CLAYLE AYNI BOYDAYDI. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 4:46 am | |
| AMAÜHÜHÜNİYEPLZFKSJD şey- *yavaşça forumdan çık* boyları kaç ki bi dakka... o.o dimitrayı bi ara vikinin yanında işe alıcaktık bak tüh D:
| |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 6:32 am | |
| Şimdi. Belinda en fazla 1.55 olan bir modeldi. Alois bunun ikiziyse alois de en fazla 1.60 oluyor. Clay aloisin omzuna veya en fazla burnuna geliyordu. Dimitra Clayle aynı boyda.
Bu site Julian Assange ve yan bakışı tarafından korunuyor. Free Anons. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 7:22 am | |
| EHEHEHE 160 YAVRUM -artık aloisden korkmuyorsa vikinin sıradaki hedefi dünyayı ele geçirmek q.q ama dimitra çokoştu ya ortak olamadık çok üzülüyorum :3
*walterdan hair flip* | |
|
| |
J.C. Heischmann Revir Hemşiresi
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 7:33 am | |
| Ama Dimitra....... Q^Q Ezmeyin la tosunumu, süt içirdik büyüdü o da. Yavaş yavaş. *büyüdümbüyüdümaloislebüyüdümakademilerbanadardıaloi-* | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 8:22 am | |
| a-aa yok yok bişi dimitrayla q.q
| |
|
| |
J.C. Heischmann Revir Hemşiresi
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 10:48 am | |
| Üzmeyin tosunumu yazacaktım ki daha sonra JC ezilirse ne biçim güleceğimi fark ettim. dskjafn Vurun kahpeye. | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Nis. 08, 2013 11:24 am | |
| nouu öyle bir bakıyor ki ezesi gelmiyor insanın... taa ki spoilerı açana dek- doğaya salasım köyün dışına arabayla bırakıp kaçasım geliyor. SOWWY | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 6:19 am | |
| Yalnız, J.C.'nin spoilerı aklıma bir fikir getirdi! PS'me kavuşayım hele yeniden... | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 6:27 am | |
| JC insanlara ilham verdiği için şu anda şok happy. edit. çok o çok | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 7:11 am | |
| Ama şok deyince, sevimli olmuş, Rum asıllıların aksanı gibi. :p | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 7:18 am | |
| Dimi şokomello gibi. Ama sevimli lafını görünce yine aklıma venusangelic geldi... Ama ben travmamı daha yeni atlatmıştım? Ama? Penus desu!^^^^^~~ ^w^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 7:32 am | |
| Aslında, şirin kız yeaa. En azından bir, ''Ben feyk değilim!'', diyen kız olamaz. Sesi açmadan izlediğimden videoyu, öyle düşünüyor olabilirim, bilemedim :p | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 7:41 am | |
| AA TAKIM DEĞİŞMİŞ OAO Bence gayet korkunçtu q.q gecenin bir yarısı linke tıklasam falan çok farklı etkilere maruz kalabilirdim bence... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 8:06 am | |
| Cık, sadece avatar değişti, imza da gizlendi :p Aman, dikkat, gecenin bir yarısı illa bir şeye tıklayacaksan, bu ''Pscho'' olsun. Hem de orijinali! Duş sahnesi o zamanın ''RTÜK''ünün tüm yobazlığına inat gibi duruyor resmen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 8:17 am | |
| Ben de diyorum imzanın resmi bir bana mı görünmüyor. Ben o filmi hala izlemedim desem ayıplanır mıyım çok? Ama izlemek istiyorum. Niyet var yani sadece kader allahsızlık yapıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 8:39 am | |
| Ben de yeni izledim zaten. Ama ondan sonra çekilmiş olan ''The Birds''ü tee yıllar öncesinden izlemiştim o ayrı. Norman Bates'te bir Kirıs Topal buldum izleyince, o ayrı. Overly Attached Boyfriend'in ensest versiyonu adam, ahahaha! | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 9:24 am | |
| Overly Attached Boyfriend'in ensest versiyonu viki oluyo biliyor muydunuz? fdsjfsd Dizi çok güzel yalnız. OAO | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 10:27 am | |
| *onudabilmiyor* O değil de ben Christobal'ın kurgusunu bilmiyorum ve ortada geyiği dönünce kendimi çok yalnız hissediyorum. Yetkililer de bilsin istedim...... | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Sohbet Perş. Nis. 18, 2013 10:33 am | |
| Ben de bilmiyorum ama çaktırmıyorum.... | |
|
| |
| Sohbet | |
|