| Şu An Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+32Olean Kloz Carol Hunt J. Elijah Heischmann Daniella Weisz Ali Ağaoğlu Jay Cavallari Max Schuster Reha Demirel Hannelore Hildenstern Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Vulcan Marescot Cemil Atay Joachim Dürer Frederick Miller Andrei Vančura Jack IV Tim Freud Rafaela Rivera Belial Laurens Charles Quinn Renate Hildenstern René Freud Viktor Lerwick Eylem Gündoğdu Willet Marc Le Bras Clay Blackwell Aurora de la Poer Shouta Iwasaki Cristobal Windsor Nathan Wilde 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mart 16, 2015 12:14 pm | |
| Gmail, benzeri? İletişim kurmak için hani. Eğer modeli ortak kullanmayı kabul ederse diğer sitedeki şahıs, onu da nazi yaparım. Bulurum bir kurgu. Orası da fantastik dünya sonuçta. Buradaki daha karizma, o ayrı tabi. | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mart 16, 2015 2:54 pm | |
| AU geno kurgusu deriz kimsenin bişi demesine izin vermem merak etme ben de 35-45 yılları arasında geçecek yahudi kurgusu var dksafms GEÇMİŞ RPSİ :') biliyon mail adresimi, skypeımı da diğer siteden atayım istersen? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mart 16, 2015 4:13 pm | |
| Aaa, cidden, geçmişten karakter almak hiç aklıma gelmedi, ahaha! Ne yazdın yaşa peki? Skype ben kullanmıyorum ki. Gmail kullanıyorum şu an :L GTalk daha hafif bir program sonuçta. :L yaseminchristensen@hotmail.com benimki de :L | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Mart 18, 2015 10:22 am | |
| Hiçbir şey jdskfnds sadece oturup rpsini yazıyoruz kimsenin bir şey diyeceğini de sanmam sonuçta rp rpdir farklı kurgulu olsa siteye ne zararı dokunacak? GTalkın varlığını şuan senden ilk defa duydum desem ne derdin? fkjdnfdjksna | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Mart 18, 2015 10:54 am | |
| Güneş, neden benim rütbemde ayakkabı var? Ahahah! Yazıları okuyamıyorum şu an. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Mart 18, 2015 11:20 am | |
| Tamam, o halde. Ben Hem Jo, hem de diğer karakteri açıyorum. Jo ile kurgu yap ama. Nazi Almanya'sonda açıyorum çünkü. Diğer karakterlerle etkileşimi olmayacak kanımca :L | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Mart 18, 2015 5:05 pm | |
| | |
|
| |
| Şu An Ne Düşünüyorsunuz? | |
|