| Şu An Ne Düşünüyorsunuz? | |
|
+32Olean Kloz Carol Hunt J. Elijah Heischmann Daniella Weisz Ali Ağaoğlu Jay Cavallari Max Schuster Reha Demirel Hannelore Hildenstern Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Vulcan Marescot Cemil Atay Joachim Dürer Frederick Miller Andrei Vančura Jack IV Tim Freud Rafaela Rivera Belial Laurens Charles Quinn Renate Hildenstern René Freud Viktor Lerwick Eylem Gündoğdu Willet Marc Le Bras Clay Blackwell Aurora de la Poer Shouta Iwasaki Cristobal Windsor Nathan Wilde 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack IV Diamond Dogs
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 24/05/13 Milliyet : N/A Doğum Yeri : UK araştırma enstitüsü çıkışlı desek...
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Paz Mayıs 26, 2013 7:25 am | |
| bi de hugh ve iwana takım yaptım mı benden iyisi yok ve shootlardan dolayı nilsle şipleyebilirdim jacki...... yapsam mı- nils de deli bi işe yarar bence
| |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mayıs 27, 2013 8:34 am | |
| ALLAM JACKİN TAKIMI IHIHI SURATINA EL BOMBASI ATTIRICAM AMK ÇOKOŞ | |
|
| |
Jack IV Diamond Dogs
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 24/05/13 Milliyet : N/A Doğum Yeri : UK araştırma enstitüsü çıkışlı desek...
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mayıs 27, 2013 9:13 am | |
| BAZEN BAZI SEVGİNİN GÖSTERİLİŞ TARZI BENİ KORKUTUYOR *^* | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mayıs 27, 2013 10:35 am | |
| deneme deneme, ses bişeyi anladım nihayet... istediğin shootlardan değil da random atınca bişeye benziyormuş yis bu bişeye benzemiş hali sdhfs 2135 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Mayıs 27, 2013 5:24 pm | |
| Matt'e iyice taktım kafayı sanırım, resimlerine giflerine bakıp duruyorum, sonra da gaza geliyorum ve yeni takım... | |
|
| |
Cemil Atay Terminatör Çocuk Cemil
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Salı Mayıs 28, 2013 8:41 am | |
| Cemilin hangi shootını kullanıp da takım yapsam acaba .s AĞIR OROSPUSUN 144P KALİTEDEKİ VİDEO. HAYIR BARİ VİDEOYU İNDİREBİLEYİM GİF MİF FALAN YAPAR KURTARIRDIK. Cemil bugün uygunsuz bir şekilde dirseğini monitöre geçirdi. Annesi sınırı aşan cemili düşünme sandalyesine oturturken cemil elbette ki yine yerinde durmadı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Mayıs 29, 2013 4:10 am | |
| Düşünüyorum da, karakterlerimin arasında rekabet olsa... Bence Willet için yapar bunu Cristobal! | |
|
| |
Vulcan Marescot Siyasi Bilimler ve Kamu Yönetimi Öğrencisi
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Mayıs 31, 2013 7:35 am | |
| Siteye girebildim yemin ediyorum ağlıycam | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Haz. 01, 2013 7:23 am | |
| aa link değişmiş negzel ve rütbe bulamıyorum lan doberman yazıp geçsem olur mu acaba? bence olur OAO yine mi asker karakterim olucak acaba o kısım mühim FRED ASKER Mİ OLSUN bu bebek mavisi takımla olacağı varsa da olamaz gerçi fsdgdf https://www.youtube.com/watch?v=E8ze0dJFd-M ya da dansçı olsun. dans skilllerin beni mahvetti hugh. https://www.youtube.com/watch?v=C0tRJ-dC4kk FSDLKFJS ek bilgi: Aslı bana cosmopolitan spamı yapmicaktın.... | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Haz. 01, 2013 11:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? C.tesi Haz. 01, 2013 3:37 pm | |
| Ohal, sadece, Ohal. Uğruna ölebileceğim kadar takıntılıyım hatta buna. | |
|
| |
Gábriel Héderváry
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Paz Haz. 02, 2013 2:31 am | |
| ...hughun reklamlarina guluyoken birden viki yataga zipladi altima sictim amk ksmfmd VE YASTIGIN ARKASINDAN GECERKEN OSURDU OHA CIDDEN KEDI OSURUGU DIYE BI GERCEK VARMIS T.T ODADAN KACTIM BUYUK ACILAR CEKIYORUM AMK YEDI YUZ GRAMLIK SEYDEN NASI BOYLE BI KOKU CIKAR LAN kedilerin irispiligini dusunuyorum. Bi daha bardagimdan su icirirsem ne oliyim viki | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Haz. 05, 2013 2:15 pm | |
| | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Haz. 06, 2013 11:06 am | |
| - Frederick Miller demiş ki:
off allahım kayıp kardeşimi buldum sanki fskdjfs bu gün filme başlarken hunharca gülüyordum şuna https://www.youtube.com/watch?v=5kxMQNsULs8 ortaokul travmalarımı hatırladım wolf... kardeşim- ühühü ...hassikdsafklm KJFDNSAJK OF DJSKAFN ABİ bir ara skype laughlu bi video vardı yemin ediyorum videom çekilse o videoya eklenirdim dsklafmds Eylemin sırf eyleme katılmış olmak için katılan kesim yüzünden piç edilmesi dışında bildiğin everyday i'm chapuling diye tişört bastırasım var klsda Ha bir de 95[Never forget yazılarıyla (tipografi?) yazılmış] Srebrenica yazılı özel tasarım bir tişört gördük geçen annemle. Tişörtü giyen kızla oturduk otobüs gelene kadar geyik yaptık lan. Son olarak. -Abi bence söyleyemicen +Ahahah nerden biliyosun lan söylicem sorun olmaz o kadar girerim muhabbete hemen *söyleyemedi* Oralarda buralarda bildiğiniz kalp kırmadan konuyu açma kursu varsa allaşkına söyleyin söz parası neyse vericem. edit. o kadar işsizim ki olmayan karakterlere takım yapmaktan ciğerim soldu. Ha bir de leona yaptım ama muhtemelen kullanamıcam. Genşler. :( | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Cuma Haz. 07, 2013 3:03 am | |
| Önceki takımı fazla sevsem de cennet tadında çalan Daft Punk sağolsun dayanamıyorum. Meğersem ben Lena Katinaya aşıkmışım da haberim yokmuş. Sırf şu hatuna sabah akşam grafik kasmak için her siteye üye olup Lena modelli karakter açasım var. Bu yaz saçı kızıla banmak şart oldu.
Ve bir de müzik sahiden kutsal bir şeymiş. Dün gece bildiğin zaman ve mekanda yolculuk ettim her şarkıda. Müzik değil, büyü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Ptsi Haz. 10, 2013 3:33 pm | |
| Elif dizilerde oynuyor ve bize söylemiyor! Kızalım! - Spoiler:
The Fosters diye bir dizi bu ve Tearkan üstüne alınmasın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Salı Haz. 11, 2013 8:30 am | |
| Uzun süre sonra rp yapıcam allam çok heyecanlıyım kjdfnvjlnfd VE AKŞAM EVE DÖNERİM DİYE UMUYORUM ama her hafta böyle takılıcaz galiba muh. Babam akşam geliyo çok mutluyum party hard hatta. | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Salı Haz. 11, 2013 1:17 pm | |
| Ben, aslanlar gibi bir delikanlıyım! Mabel beni kıskansın asıl! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Salı Haz. 11, 2013 2:57 pm | |
| oneshot rplerini yazıp kaçıcam bi gün... - dani gel beni al GEL BENİ AL:
hayatımın gifi oldu ota bka kullanıcam aslı yandın fskdjf allah rızası için biri beni tumblrdan çıkarsın lan yıllardır nete girmiyorum zaten dashboardım coşmuş bi değişik trailerlar basmış dört bi yanımı GOT SPOILERI YEMİŞ OLABİLİRİM BİLE son kurgudan sonra takımı silmek farz oldu.... | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Haz. 12, 2013 7:42 am | |
| Heil Joachim.
edit. SON 1 RP KALDI LA | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Haz. 12, 2013 10:02 am | |
| Aleykum Heil, Reha birader. Ahahaha! | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Haz. 12, 2013 10:31 am | |
| ...kdjsahahjds AMA NEDEN?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Çarş. Haz. 12, 2013 10:44 am | |
| Nedensizce, neden sizce? Felsefik, duygusal, bla bla şeyler zırvalar eğlenirdim de, beceremiyorum! | |
|
| |
Jay Cavallari Aktivist & Chapuller
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 13/06/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Floransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Haz. 13, 2013 3:17 am | |
| Ne kadar çirkin bir takım yaptığımı. Aceleye getirince böyle oluyor ama ne yapayım takımsız gezmek zor geldi böyle bi modelim varken sdfghm | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsunuz? Perş. Haz. 13, 2013 3:28 am | |
| - Ihıhıhı Eros... ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME GREGG CHILLIN ATSIN:
Peki ya bu parlak şeyin benle aynı yaşta olması? -dur la galiba bi yaş büyük de olabilir | |
|
| |
| Şu An Ne Düşünüyorsunuz? | |
|