| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Berlin the Creator's Fuckbuddy
| Konu: Seyir Defteri Cuma Mart 15, 2013 11:39 am | |
| başm agryo wllt bgn olmz .s 2139 | |
|
| |
Alois Hildenstern Lise III. Sınıf Seviyesi & Tiyatro Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 15, 2013 1:46 pm | |
| ALL WE NEED IS MOAR GIFS. 2346 | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 16, 2013 5:17 am | |
| 15.16 Profil bilgileri öyle uzadı ki bir an kısa hali daha iyi acaba hiç profil bilgisi eklemesek mi diye düşündüm. Kepler 4B gözlerini kapat güzel kızım, baban elbette ki ibne değil. Çocuğa neler öğretiyorsun Alois?! | |
|
| |
Persei Markoff Sigaramın Külü & Hacker
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 16, 2013 5:32 am | |
| Akfnnsfn aklina eclair gelsin ve sus. 1533 | |
|
| |
Lockie Scott IV. Sınıf Lise Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 10/03/13 Milliyet : İskoç Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 16, 2013 1:12 pm | |
| Aklıma eclair geldi ve dehşet içinde sustum. 23:13 | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 17, 2013 10:14 am | |
| ne varsa sende var türk kızılay doğal maden suyu. sen bir çok insanın gününü kurtaran yegane güçsün, bunu sakın unutma bebişim. *parmağını yanağından kaydırır* *gayet duygusal* 2013 | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 17, 2013 10:57 am | |
| 20:57 Gün geçmiyor ki Eclair'in imzasıyla yarışmayayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 6:25 am | |
| Bir şeyi farkettim; forumda LEVI YOK ve rob... rob bebeyim bu kadar scum bu kadar sassy ve bu kadar smexy olmak zorunda değilsin cidden. fangurllüğüm düşman başına çok fena ergenliğimde bile böyle olmadım ben. QwQ şimdi tıkınıcam. 1625 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 6:37 am | |
| Olm bence leonun imzasi gifler spoiler disindayken daha guzeldi q.q NASI DUSA GIRECEZ SIMDI? AKND evet yok ve ona buldugum soyadi da unuttum... Puuu akkdks 1637 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 9:25 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 9:34 am | |
| ...elife motis bi bursa izlenimi verdik skkfkd evet ABI NIYE KOLLARI SUREKLI HAREKET HALINDE AMA SKFKS la olm soyad bulmustuk ya. iste unuttum ben onu sonra... 1934 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 9:37 am | |
| Geri kalan her şey normal, her şeyi kusursuz, baştan aşağı sanatçı da... BİR ELİ Mİ GÖZÜNE ÇARPTI SJKAFNSD Doğum günümmüş bugün LANET OLSUN AŞKINA Olm ben soyismi bulduğumuzu/ bulduğunuzu -söylediysentabi- unuttum... 19:38 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 10:08 am | |
| Hipnotize oldum abi. Ksmfnd bi de dibi gelmis babov olm bulmustuk senle konusurken. ama l'yle baslamiyodu galiba. hm. evet. elif onermisti bi de galiba... OLM HEPIMIZ SUCLUYUZ BI BEN UNUTMADIM SOYLEYIN LAN LEVININ SOYADINI 2007 | |
|
| |
Sunny Irirangi Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Yeni Zelanda Doğum Yeri : Kuzeybatı Londra Harabelikleri
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 10:43 am | |
| hatırlıyorum ama söylemicem bunu sana yapamam ksdjhfd çünkü hpnin en tırt erkek modelinin soyadıydı EVET şimdi bursalı videoyu izliycem, edit ya ya- YAAA- sonunda isyanı yarım kaldı ya çok koydu valla 59 saniye dayandım orasını kesmişler q.q 2042 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 10:49 am | |
| Hükümet çalışıyor müdür. Site theme müziğimiz olsun istiyorum. Yahudilerin ızdırabını daha iyi hiçbir şey anlatamaz şahsımca. ABİ ONU GEÇTİM DURUP DURUP BAŞTAN DİNLİYORUM. 20:49 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mart 18, 2013 10:57 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=H0PBeNXcIhMOLM YERİM. BEN DELİ DEĞİLİM TRİPLERİNDEKİ İNSANLARA BAYILIYORUM, HELE AMERİKAN AKSANI KASAN KAŞLARI DAHA OPAKLAŞMAMIŞ GENÇ KEŞ TİPLİ ROBERT SHEEHAN'LARSA, O ZAMAN DAHA DA GÜZEL HUAH *tekrar tekrar izliyo* 2056 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 3:05 am | |
| https://youtu.be/1q12MD5Au6g forum tema müziğimiz olsun- willet vs berlin... zibilyon tane daha karakter açabilirim bence ve evet açıcam, ditaaaaağ q.q 1304 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 4:40 am | |
| ...evet. bir an on/off muhabbeti aklıma geldiğinden PLS STAHP ANDROID YOH BURDA diye yalvarmaya başlıycaktım ki... evet. İLAÇ SAYIM BEŞE ÇIKTI VE EHEHE Ben bunların düzenini unuturum ki... neyse canım sıkıldıkça şurup dikerim en kötü, tadı güzel. bi de kan aldıkları yere susam sokaklı yarabandı yapıştırdım çok tatlı duruyo amk sırf canım sıkıldıkça bakmak için kolum cıbıl dolanıyom. *hastagünlükleri* *inglorious basterdsa geri döner* 1439 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 9:16 am | |
| - Andrei Vančura demiş ki:
- zibilyon tane daha karakter açabilirim bence ve evet açıcam, ditaaaaağ q.q 1304
- i know that feel bro:
Berlin? Mart ayı da sıcak sıcak geldi ne güzel. ((: 1916 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 9:30 am | |
| sizin kasklar falan sıcak basar şimdi.... ve... dita açtınız sonuçlarına katlanıcaksınız >:3 düşünün aloisin babası bile olmak kabulüm o derece....... 1928 forum açılırken çok kasıyo ya sizde de oluyor mu yoksa benim pc mi cozuttu? ._. | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 9:49 am | |
| Bugün bende de aynı şey olmuştu. q.q Hatta bir ara hiç girememiştim. Bir-iki gün daha böyle olursa bir şeyler yapmaya çalışırız q.q 1949 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 9:55 am | |
| milleti topladıktan sonra da olursa? q.q 1955 | |
|
| |
Lockie Scott IV. Sınıf Lise Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 10/03/13 Milliyet : İskoç Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 10:04 am | |
| Sanmam. Ama normalde sitede takılırken hafif yamışma varsa sitede bilemem. Belki kodlardandır diyeceğim ama... Ağır orospusun Yetkinforum. 2004 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 10:47 am | |
| sitede takılırken her şey çokoş bi tek açılırken o kadarı da olsun yea neyse ehue elijah gelmiş yavrum...... *^* 2046 | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 19, 2013 10:50 am | |
| 2050 Jan'ın çemçüğüne sitede sansür koyucam. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|