| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 22, 2013 6:27 pm | |
| Netimi kapasalar da uyumadım *proud kitten* Karakterimde milyon yıl önce kullandığım model vs shodan. Valla oldu bence eheh. Zıbarayım şimdi. İlk nazi doktorumuz da geldi, hayırlısı. q.q 0427 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 1:27 am | |
| ¨Being in this band for the past 12 years has been a true blessing. We've gotten to go places we never knew we would. We've been able to see and experience things we never imagined possible. We've shared the stage with people we admire, people we look up to, and best of all, our friends. And now, like all great things, it has come time for it to end. Thanks for all of your support, and for being part of the adventure.¨
My Chemical Romance dağılmış defter. *sinir krizleri, can çekişen balina sesleri falan geliyor buraya.* 11.26 | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 4:07 am | |
| A ha yaptım işte! Oldu la. 14|07 | |
|
| |
Sunny Irirangi Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Yeni Zelanda Doğum Yeri : Kuzeybatı Londra Harabelikleri
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 5:00 am | |
| Geçen gün Stephen Hawking'i strançta öyle bi yenmişim ki... Takım ve oyun arasında kaldım ya. Gidip biraz oynayayım neyse. 1500 | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 6:39 am | |
| Bütün rütbeler ve bütün yaş gruplarından karakter almadan duramayacağım galiba. Model filan da düşünmeden düz ara gidiyorum ama, hayırlısı. 1639 | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 6:47 am | |
| Joachim'e bir asistan buldum, darısı Kirıs Topal'ın başına! 16:44
| |
|
| |
Letje Franze Kiralık Katil
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Nebraska
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 6:53 am | |
| Üçüncü karakteri açacağım da özge gelecek vaktim yeter mi:( 1653 | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 7:07 am | |
| | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 8:01 am | |
| Alex başgan, kurtar bizi baba!
18:00 | |
|
| |
Lisbeth Windsor Biyoteknoloji Uzmanı & Asistan
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 8:03 am | |
| | |
|
| |
Walter Shawnell Her Boku Bilen Adam & Willet's Bitch
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz - Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Willet'in kolları- Miami
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 8:21 am | |
| Mark'ın dört ismi varmış ve dördü de M harfiyle başlıyormuş... 1821 | |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 8:36 am | |
| Perks of being a wallflower..
18:36 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 8:50 am | |
| Huzur Alex'de yazısını okuyup Cristobal'ın papa duruşu bir araya gelince bir kez daha forum aralarında yüksek kalite yükselimi yaşadım. Yay. 1850 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:03 am | |
| Willet, imana gel, bizim kulumuz ol, huzura eresin! :pedopapazedası:
19:01 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz - Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Willet'in kolları- Miami
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:11 am | |
| İsim konusunda çok yaratıcıyım kendimi kutluyorum Q.Q 1911 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:17 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:22 am | |
| Ama zuckerberg.... q.q ve o video oyy 1921 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:44 am | |
| Sütü bozuk bir savaş için gaza gelen izdihamdan kalan çiziklerim var yanaklarımda prangalar ayaklarımda direnç sesim yoldaşım sesi kulaklarımda çınlar yitik bina ve kalmış Londra'nın!!11 1944 YARALI STAYLA- YLAA-LA. | |
|
| |
Berlin the Creator's Fuckbuddy
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 9:48 am | |
| ...gulmekten oksuruk krizi tuttu amk sjfjsnd abi nsnfmdmfmdnf annem tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyeler yapmis. willeta annemin tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyelerinden verebilirim ama shodana yok. cunku iki dk uyumayagorelim hemen julian aciveriyolla bazi hiyarlar. simdi willet bana vermicek. ama belki annemin tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyelerini gorurse willet bana verir cunku erkegin kalbine giden yol- WILLET PLS 1948 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:00 am | |
| Başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma. Dertlerin kalkınca şaha, bir sitem yolla allaha. Görecek günler var daha aldırma gönül aldırma aldırma aldırma gönül aldırma... the other Boleyn berlin girl. Tırtıllar kaç cm cnm?
o değil de youtubeda julian assange videosuna bakınca yanda hepsi 1 x. bölüm tek part videoları çıkıyor. ....aldırma gönül aldırma. 1959 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:12 am | |
| ¨Aaaaa sen bitter sevmiyor muydun? E ben hep bitter aldım ama.¨ 12131. defa söylediğinde inandırıcı olmuyor baba. He baba he. Sen kendine aldın ben bilmiyorum sanki. 20.11 | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:19 am | |
| - Berlin demiş ki:
- ...gulmekten oksuruk krizi tuttu amk sjfjsnd abi nsnfmdmfmdnf
annem tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyeler yapmis. willeta annemin tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyelerinden verebilirim ama shodana yok. cunku iki dk uyumayagorelim hemen julian aciveriyolla bazi hiyarlar. simdi willet bana vermicek. ama belki annemin tirtil seklinde tirtikli ufak kurabiyelerini gorurse willet bana verir cunku erkegin kalbine giden yol- WILLET PLS 1948 Alıcam ben gönlünü dur bi ssh (: Ivan off allam profilini didikledikçe gülüyorum ve virgül kullan olm bi halt anlamadım fsdjklfs 2019 edit, gifine baktım da ivanın gülümsemem birden yön değiştirdim. oy oy- | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:25 am | |
| Fakat seri tecavüzcünün bir içim su bir genç kız olması... Ah, Shodan!
20:23 | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:34 am | |
| Bir içim su yakışıklı pastacıydı. ama kullanmadı o takımı ): 2034 | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 10:39 am | |
| Forumda huzursuzluk çıkarsa pastacıya dönüşüp halledecek sorunu. (: Kendi yöntemleriyle..... O zamana dek kalbimizde. *^* 2039 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|