| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maria Olives Sivil
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 22/03/13 Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : kieslowski'ler hangi topraklara giderse
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:03 am | |
| Babacık niye geceleri anneyi çıplakken dövüyor???? ): | |
|
| |
Heinrich K. Lindemann Hildenstern Kahraman Birimi Komiseri & Müfettişi
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 10/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:04 am | |
| Nazisin sen dediler, bana kız vermediler... 2004 | |
|
| |
Lockie Scott IV. Sınıf Lise Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 10/03/13 Milliyet : İskoç Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:05 am | |
| Adriana güzel ama tipim değil........ | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:06 am | |
| Derste öyle demiyordun ama Toni :) | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:06 am | |
| | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 12:32 pm | |
| Ahahahahha, Güneş! Benden güzel şizofreni yapıyorsun! (Kendi kendimle gifli atışmıştım bir keresinde) Şunu hatırladın mı, yalnız?
Geyik yapmayın!!! .s.s
Ahahaha!
Bir de, takımı hangi karakterine istiyorsan, yapayım, gülüm, ne zoru?
Bilim adamı karakteri başkadır ama yaa, deliyi de oynatırsın, dahiyi de, ya da her ikisini de. :L
23:26 | |
|
| |
Renate Hildenstern Hükümet Kadın
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Ekim 01, 2013 6:17 am | |
| İşsizlik ve geno sevdası nelere kadir be yasmün. hem tüm rütbeleri alt alta görmek hoşuma gidiyor rengarenk misler misi. YA HATIRLATMA ALLAŞKINA. YALNIZ O ZAMANLAR BEN DE AĞIR LİSELİYDİM, MÜMKÜNSE O ANLARI HATIRLAMAK İSTEMİYORDUM. ADMİN HESABINDAYKEN AYNI CÜMLEYİ BEN DE AZ SARFETMEMİŞİMDİR AHAHJH HİÇ FARKETMEZ. Aslında Raphael Altieri, Maria Olives veya Jc Heischmann'a yapsan epik olur. AMA YORULMAYACAKSAN. rp yazaydın da okuyaydık yasmün. odalarda ışıksızız... GENŞLER ARANIZDA MYBB VEYA KULLANACAĞIMIZ BAŞKA FORUM ZIMBIRTISI BİLEN VARSA HABER EDEBİLİR Mİ? http://www.proboards.com/Buna geçeceğiz olmadı. müh. 1717 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Ekim 02, 2013 1:43 pm | |
| Vay arkadaş,Yasemin ile ilk defa çarpık olmayan bir ilişki kurgusu yapmışız. Şaşırıyorum. 0041 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 03, 2013 10:51 pm | |
| Sus, kız, nazar değmesin şimdi, ahah! Salt sen odalarda ışıksız kalma diye rp yapiciim şimdi, Güneş! Bir de, seninle de bir tanesine başlayalım mı, ne dersin?
09:45 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ekim 04, 2013 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Kas. 13, 2013 12:54 am | |
| ''They Live'' adı filmin absürt mü, politik mi olduğu konusunda karar veremiyorum. İkisi birden sanırım. Bir de avatarda Lennart abimiz resmen: ''Nebagıyon, lön!'' diyor resmen.
10:54 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|