| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 10, 2013 12:15 pm | |
| Thor da burada şımarık bir adam. Uyuzluk paçalarından akıyor ama Nils ve Attiş yokken hayatı boş ve anlamsız. ohno. 2315 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 10, 2013 1:25 pm | |
| - Viktor Lerwick demiş ki:
- dimi dimi zuzuların sessizliği falan nasıl giflere daldım bu gün anlatamam. q.q ve rp yapasım hiç yok ühüh
O zaman o karakteri hiç alma, yoksa bende bile bu kadar az heves olmasına rağmen, başının etini yerim. Hem de ne biçim! Ahahah! 00:23 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mayıs 11, 2013 1:42 am | |
| zamanında almışlığım olmuştu.... sean connery fantezim vardı bi ara fskdjh yıl 2007 yuvarlak masa şovalyesi lazım ddm bi alayım nolcak .s.s bühüh nostalji yaptırdın üzüldüm. q.q çok iyi bi kurgu bulmazsam almam... ama genelde en iyi karakterlerim de öylesine bi açayım bakayım dediklerimden oluyor. bknz: viki, çarls.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mayıs 11, 2013 4:02 am | |
| Sana kurgumu anlatayım o zaman(Senin yapmana gerek yok yani, hazıra kon işte, ne güzel :p). Çok seveceksin bence, çünkü tam senlik :L Ama tabi ben daha çok Edo Tensei ve Orochimaru'dan esinlendim, bir de okuduğum bir Grange çizgi romanından, o ayrı.
15:00 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mayıs 11, 2013 4:15 am | |
| hiç şevkim yok ki üyelik almaya bile üşeniyorum sdkjhfds kurguyu şevkim gelince dinleyeyim kafam basmıyor çünkü ve muhtemelen hiçbişey çıkaramam '^' çarls ve vikide öylesineydi ama kurgu teması oluşmuştu kafamda hiç değilse | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mayıs 11, 2013 4:23 am | |
| Sana anahtar sözcük olarak ''Şamanizm, ayinler, asasız büyücülük, Rusya, ölü diriltme'' diyeceğim. Belki şevkin gelir. Ahahaha! Bir de Anthony ile Mads'in bunlara olan kusursuz uyumu... Ama kız karakterlerim tarafımdan kuşatılma tehlikesini göze al derim!
15:19
| |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 13, 2013 8:38 am | |
| Rahime Gündoğdunun rütbesine mahalle paparazzisi de yazabilirdik aslında? O DEĞİL DE O KADINDAN ÇOK ŞAHANE REHANIN HALASI OLUR. 1938 | |
|
| |
Eylem Gündoğdu Proleterler Örgütü | Hacktivist
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/05/13 Milliyet : Törkiş Doğum Yeri : Konya Yaşadığı Yer : İstanbul
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 13, 2013 10:49 am | |
| Olur, olur o rütbe, Reha'nın halası değil de, teyzesi olsam? Soyadlar uymuyor da. :L 21:47 Hem nostalji yapayım, hem de eski takımlarımı toplayayım dedim. Ve şunu tekrar gördüm: - Spoiler:
Bu güzel imza için sevgili Tolga'ya teşekkür ederim. İyi ki varsın. ;P
Aah, gözün kenarındaki parlaklık... 03:50 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 14, 2013 2:37 am | |
| - Joachim Dürer demiş ki:
- Sana anahtar sözcük olarak ''Şamanizm, ayinler, asasız büyücülük, Rusya, ölü diriltme'' diyeceğim. Belki şevkin gelir. Ahahaha! Bir de Anthony ile Mads'in bunlara olan kusursuz uyumu... Ama kız karakterlerim tarafımdan kuşatılma tehlikesini göze al derim!
15:19
cıks... ultimate sade kurgulara geçmeden evvel baya işledim bu kurguları sıktı beni... q.q AYAYAY PS USTALIĞIMIN YALDIR YALDIR AKTIĞI SEVGİLİ TARKAN TAKIMIM DEĞİL Mİ BU <3 1337 tolga psyi bıraktı bu takımdan sonra sdlkfsfh | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/05/13 Milliyet : Törkiş Doğum Yeri : Konya Yaşadığı Yer : İstanbul
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 14, 2013 4:55 pm | |
| Iıı, tamam o zaman, fikrini çaldım, kendi kendime açtım karakteri. :L Bir de, Geno'da beklemediğim bir şahıs, beklemediğim bir anda çıkageldi, senin de haberin olsun, dedim. (Bırış)
03:51 | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 15, 2013 2:17 am | |
| Ben de Şöhret SIÇAN alıcam. 1317 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 15, 2013 12:30 pm | |
| Hemen al! :o Dedikoduya açım, kudurmak üzereyim, kadın!
23:27 | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 15, 2013 1:19 pm | |
| FORUM AÇILDI SONUNDA NASIL MUTLUYUM VE MARLON GELMİŞ VOLLAHA | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 16, 2013 7:30 am | |
| REHAYI NATHANI ÖZLEDİM GÜNEŞ DUY SESİMİ alois ne zaman katılırsa onu da o zaman özliycem '^' bu sayfada caps konusunda doz aşımı yapmışım galiba '^' ve daft punkın tüm albümleri indirmek için zaman kolluyorum netim tam zamanında zıvanadan çıktı, naptın bize willet? 1830 | |
|
| |
Renate Hildenstern Hükümet Kadın
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 16, 2013 9:36 am | |
| BEN DE ÖZLEDİM ARADA İLHAM DA GELİYOR HEVES DE AMA SONRA GİDİYOR. NASIL OLDU HİÇ ANLAYAMADIM BEN DE. NATHANI HER GÖRÜŞÜMDE İÇİMDE DELİ DALGALAR- ve hsktir imzadaki gif kjdsafnsa
ABİ TAM DA GET LUCKY DİNLEME ORANIM SEYREKLEŞMEYE BAŞLAMIŞTI BU HAKTAN BANA REVA(?) MI? *homeworkuaçmayagider* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 16, 2013 10:04 am | |
| TAM DITA SEVGİM DURULMUŞTU..... DÜNYA ADİL DEĞİL İŞTE NABALIM AMA OLSUN RPNİN DEVAMI KAFAMDA CANLI BÖYLE HATIRLADIKÇA GÜLÜYOM NASIL NASIL
| |
|
| |
Rafaela Rivera
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 16, 2013 10:55 am | |
| Harbi harbi avatar koymam 3 gün sürdü yalnız 21.55 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 16, 2013 3:05 pm | |
| Üsttekinin gerçek isim kısmında yazdığı şarkı... Benden başka seven olduğu konusunda umudumu yitirmiştim. Hüzünlendim.
02:02 | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 17, 2013 9:28 am | |
| Wolfie'yle online olacaktım yine unuttum hay canına yanayım. Kendi sitemi açamıyom. Proxy hiç samimi değilsin cnm.
yapma yetkinforum, etme bir siteye gireceğiz diye kafa sikme. hadi normal açarken ibnelik yapıyorsun plz; salça olma bari girerken proxyle kariyerime halk ozanlığıyla devam edeceğim tşk. 2028 | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mayıs 19, 2013 11:40 am | |
| Yeni iki karakter alıcam ama üşenmekten ziyade böyle bir odunluk hali mevcut bende... Bir de telefonun batarya pert oldu iyice yenisini mi alsam ne yapsam amaaan 2240 | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mayıs 19, 2013 12:41 pm | |
| Jorgenleri salmıyoz mu Elif? Aç Elif. GELİYOM. SENDEYİM. Bill'li olanı da değiştirdim mi ben. GUSTAF AL. Ama Alex alınmıştı di mi? | |
|
| |
Toni Bennett How to Train your Nazi Scientist Pedo Doçenti
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Doğu Midlands - İngiltere Yaşadığı Yer : Franken Varoşları
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mayıs 19, 2013 2:00 pm | |
| - Charles Quinn demiş ki:
- Yeni iki karakter alıcam ama üşenmekten ziyade böyle bir odunluk hali mevcut bende... Bir de telefonun batarya pert oldu iyice yenisini mi alsam ne yapsam amaaan 2240
UWAA ALSANA OLM WHATSAPPLI Bİ TELEFONUN OLSA ÇOK ŞÖN OLUR pls resim göndermek isteyip büyük acılar çekiyom ben hep... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mayıs 19, 2013 2:56 pm | |
| - Phillip McFly demiş ki:
- Jorgenleri salmıyoz mu Elif? Aç Elif. GELİYOM. SENDEYİM. Bill'li olanı da değiştirdim mi ben. GUSTAF AL. Ama Alex alınmıştı di mi?
ALEX YOK NAPCAZ BABA KURDUMUZ YOK ÜHÜ AMA BELKİ ORTAK ŞEY EDERİZ ve roadaki gibi mi olucak kurgu? o.o KONUŞALIM KAYNAŞALIM olm yeni telefon derdinde değilim bataryam hallosa yine iyi. ve annem durup dururken yeni telefon muhabbeti açtı ve İSTEMİŞİM GİBİ KONUYU ÇEKİP ağzıma sıçtılar. İSTEMEDİM BİLE JFC OLSA ŞAHANE OLURDU İKİ KEZ GEYİK YAPARKEN SÖYLEDİM AMA ÇOK CİDDİ DEĞİLDİM ÜSTELİK. AMA ALMAYA KALKTIĞIM HER Bİ BOK OLAY OLDUĞU İÇİN ŞUAN MESAJ YAZMAK BÜYÜK Bİ LÜKS BENCE resmen sinir harbi yaşıyorum şu an. ailem ya bencillerden ya da gerizekalılardan oluşuyor olayım bu. evet. 0155 | |
|
| |
Toni Bennett How to Train your Nazi Scientist Pedo Doçenti
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Doğu Midlands - İngiltere Yaşadığı Yer : Franken Varoşları
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 20, 2013 10:31 am | |
| ...Q.Q omg bby. ben daha anama gıcık oluyodum yeni telefon hakkında hala bakarız dediği için. HAKSIZMIŞIM. KDSJFL bi de msnde karşılaşsak bigün çok mutlu olucam çünkü telefonum. tam anlamıyla. pert. yarın babam eski telefonumun şarj aletini getircek şirketten ona dönücem. KIRIK EKRANLI T.T LDKFGŞ | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 22, 2013 8:44 am | |
| vallaha bırışın ünlüsünü çalıcam. ve şimdi isim bakıp açacağım armitage'in kardeşini. NEDEN ÇÜNKÜ BU PCYE PS YÜKLEDİM OMGOMGOMGHAPPYOBİWAN 1945 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|