| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:23 pm | |
| Yalnız, benim Sion'la olan ameliyat var ya, karşılığında onun için cerrah bulmanı istiyorum oralardan. Normal doktorlar reddediyor bunu hep :( Neymiş efendim, kızın rızası yokmuş, dahası, bu manyaklıkmış. ONLARA SORAN MI VAR? -_-' | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:25 pm | |
| Ha... cerrah- Buluruz yea senin istediğin cerrah olsun. Kötü adam bol bende kaçırır birini ailesiyle tehdit ederiz en olmadı.... OwO dorian tek parça ve yaşıyor olacak ama deney meney yapmak yok q.q | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:29 pm | |
| Eh, tamam, bakarız çaresine, yani, aslında deney yaparsam daha bir tek parça olur, ben biyoteknoloji uzmanıyım, onun elindeki bazı parmakları da eksik. Çaktın? | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:35 pm | |
| Git be, ben iyi bir iş yapıyorum burada, bedava protez işte, hem de gerçekleri gibi, buldun da bunuyorsun, hııh! :( | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:36 pm | |
| o zaman mesleği bana öğret ben yapayım doriana.... (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:44 pm | |
| Önce okulunu kazanmalısın, öyle boş beleşten asistan almıyorum, canım. Kardeşim Lisbeth, seni yolmazsa, bir de iyi bir referansını görürsem, neden olmasın? | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 1:47 pm | |
| Fulyanın öyle karakterleri mi var... aaa o.o dorianı kaçırmak daha kolay ahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:00 pm | |
| Dorian'ı kaçırmana izin vermiyorum. | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:17 pm | |
| Bakalım dorian ne diyecek- take me freyja dicek belki ehehe | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:22 pm | |
| Kirıs Topal'dan söz ediyoruz burada, Mad Hatter'ın bastonuyla bile yola gelmeyen adamdan. Sence dinler miyim? Haa? | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:26 pm | |
| Mad hatterı versem dorianı rahat bıraksan? Q.Q | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:32 pm | |
| Niyıl'ı gördükten sonra mı? Niyıl'dan aşağısı kesmez beni, güzelim. | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:33 pm | |
| Ama sion oyar seni evet sion... Siona yazık değil mi?.. ;n; | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:34 pm | |
| Yoo oymaz beni, Sion'un korkulu rüyasıyım, minnet bile duyar. :kaşgöz: | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:35 pm | |
| Ezik kardeşimin yanında çalışmam için zorlanıyorum. Yolacağım tek insan da o. -Lisbeth. | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:37 pm | |
| HAH- GÖRDÜN İŞTE HAHAHAH gifi açmasaydım seni çok sevebilirdim ühühü | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:38 pm | |
| Gene de referansın yok, Freşa. Hatta daha okulu bile okumadın. Hıah! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:40 pm | |
| Gençlerin önünü kapa sen zaten hep. Bir gelsene bizim tükkana. Bi'şey söylicem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:41 pm | |
| Gelmiyorum, sonra soyup soğana çeviriyorsun beni, burada söyle :( | |
|
| |
Freyja Jørgen
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:41 pm | |
| Allah allah dorian benim derdim ne okulu ne diploması ühühü dorianı alacam tapusuyla mülküyle dorian benim olacak (: bir mahsun kırmızıgül senaryosu yazarım şimdi... OwO ıska hah işte yine o süper kahramanım artık. biz baş edemiyoruz sen hallet bu dr doom kılıklı yasmünü q.q ıskaki, aradan çekiliyorum ben... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 2:54 pm | |
| Ensemin kalınlığıyla değil bir Kıris, 15 Kıris'ten korurum seni. Gel krupiyem ol, nasıl bir batakta yaşıyorsan çıkarayım seni o bataktan. Ahaha. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 3:04 pm | |
| Yooo, yooo, Carolyn sana vermeyecek, çünkü onu kaçırıp öldüreceğim, bilesin! Suçu da senin üstüne atacağım, Joachim bunu duyacak ve iğrenç deneylere kurban gideceksin! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 3:17 pm | |
| Sen benim yüz ifademi görüyor musun çocuk? Sence bende o göz var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 01, 2013 4:09 pm | |
| Peeeh, peeeh, sensin bir kere çocuk, elin eğlencesine bak sen, bir organını kaybedip de elime düşme sonra, devrelerini yanlış bağlarım, bilesin! | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|