| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Harvey Talbot Kelle Avcısı a.k.a Deli Fişek
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere'nin Bağrı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 8:54 am | |
| Viktorun ismi her değiştiğinde dedikodu duymuş biri gibi ağzım açılıyor.
| |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 9:44 am | |
| Deli fişek. o_o Bu konuya her girdiğime gözüm milletin rütbelerine gidiyor, ivit. | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 10:36 am | |
| Suçlu rütbelerini görünce sapık bir karakter açasım geliyor. Geceleri kostüm giyip, kırmızı ruj sürüp önüne geleni öpsün ve kaçsın! (Mahallenin Muhtarları dizisinden esinlendim!) | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 11:22 am | |
| 11. doktorlu karakterini gözlüyorum köşe bucak. Nasıl sevdiysem adamı artık... Bir de o suçlu kurgusuna willet olarak tam destek veriyorum. Koş ve etrafa adalet dağıt. Ve bir de aklıma gintama ve iç çamaşırı hırsızı geldi tabi... İç çamaşırı çalıp onu loserlara dağıtabilirsin de. Sitede bir robin hoodumuz olsa şahane olurdu. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 12:39 pm | |
| Bir zamanlar burada tanga taşa sarıp insanların camlarından atan bir travesti vardı. Kurguya katsınlar bunu da. Ahaha. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:05 pm | |
| hayatımda gördüğüm en orijinal şeyi duydum ondan..... şu anda. hayatım asla eskisi gibi olmyacak AHAHJSHFGSD | |
|
| |
Alois Hildenstern Lise III. Sınıf Seviyesi & Tiyatro Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:19 pm | |
| WIKTORUM GETTIIII GARDASIM GETTI BABOV DULULULULUULU *buraya dizine vurup agit yapan lewy* lewy depresyona girmis koseye cekildi yesil elmadan baska bisey yemiyo q.q | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:30 pm | |
| Lerwick üç kardeşmiş diyolla, viki ortancaymış. Minik de bi kardeşi varmış falans, terli tombik elleri olanından. fsdhfs OwO vıy alois-- üzülmesin canım ya viki ona çok iyi bakıcak çok sevicek yaralarını sarıcak ohoo | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:35 pm | |
| Bir de Viki iyi bir adam artık diyordu, olacak şey değil! Cıkcık. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:37 pm | |
| İyi adam ya bişey yapmıyo ki kendi halinde rifle sever bi abimiz q.q Her şey ekmek parası için ühü | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:43 pm | |
| TERLI TOMBIK ELLI WIKIYI GOREMEDIK GUL KOKUSU ALAMADIK. SKERUN LERWICK KARDESINI- HER BIXI LAUFEYSON XARDASLAR *molotof* buyuk bi duygu yogunlugu icindeyim anliyor musun elim caps locktan gitmiyo q.q edit: wenqingin forumde ilk mesajinin bu olmasi... manidar ajdjks selam viki (: | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:49 pm | |
| 40 derenin suyuyla yıkansa arınamaz. Ahaha. *korkuyorum* *ıska Al işte, yavaşlıktan ıskladım! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 1:52 pm | |
| HOOYT kardeşlere laf yok plz- şaka lan tek kardeşmiş yazzık harabelikte doğru seveni bağrına basanı ah vikiciğim kızıl sakallarını yiyerum diyeni yok... hoşt çinli kız QQ AAA hangi barda çalışıyo acaba OAO korkmayın vikiden seks bağımlılığı gitti artık o kadar cünüp bi adam değil q.q | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 2:02 pm | |
| Tangaya sarılı taş atacağım pencerenden Viki. Ancak o zaman inanırım! Ahaha. | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 2:14 pm | |
| WEEENQIIING DE VAR ONAAA- avrupada cinsellik oncesi ritueli bu mu ah ilahi bati kulturu (: selam viki (: | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 2:31 pm | |
| Ya yaa fulya yapmayın plz ahaha sizi çarlsa havale ediyorum lan pis insanlar ühüü | |
|
| |
Xu Wenqing
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 2:42 pm | |
| Carlsla ilgilenmiyomus q.q isine yarayan geni yok .s wenqing the kezbandroid | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 2:52 pm | |
| ÇARLS DERKEN!!!!!!1!!!!!11!1!1
BEN İLGİLENİYORUM! Öhöm. Kezbanları sev. Onları koru. Yazıktır. | |
|
| |
Xu Wenqing
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 3:10 pm | |
| Evet ilgilenmeye devam et lutfen Q.Q duzenli yuruyuse cikar asilarina dikkat et falan neblim Q.Q Aa sevmesem kezbandroid acar miydim. Sevdigimi hayatima sokarim sevmedigimin hayatina sokarim!!1! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 1:09 am | |
| Son söz banaydı galiba.... Hoyt çarlsın jedi genleri yeter OAO
| |
|
| |
Xu Wenqing
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 2:13 am | |
| ...Aslinda oyle dusunmemistim ama o da olur tebi oAo Cinde cakmasini yapiyolarmis zaten onun .s | |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 6:54 am | |
| Adı Zu diye mi okunuyo ki | |
|
| |
Xu Wenqing
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 7:27 am | |
| I-ıh Şu diye. Bi de o soyadı ansmfmd | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 9:09 am | |
| Kezbandroid ljdalkjdlka çok iyi bencesi. | |
|
| |
Lukas Merophine Sanayide Döküm Ustası
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 9:38 am | |
| İmzadaki gifteki diğer hatunu googleladığımda tahmin ettiğim/hayal ettiğim kadar taş olmadığını gördüm. Olsun hala sarışının adı esmerin tadı. Uu. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|