| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mayıs 22, 2013 7:58 am | |
| ya lisbeth falan rooney geliyor aklıma. mazimde bir yaradır o film o karakter. kitabı okumaya inan cesaretim yok. | |
|
| |
Mercedes Sudeikis Gazeteci
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 26/03/13 Milliyet : İskoç Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Haz. 13, 2013 12:43 pm | |
| Bu başlık niye böyle kalmış la hiç anlamadım. 495946845. kez söylüyorum ki bu karakter çok güzel spoilerı daha da güzel. | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Haz. 13, 2013 12:47 pm | |
| Mercedes Sudeikis, #direneliha olaylarıyla ilgili basın açıklaması; "Fosforlu kedi gözleriyle yol gösterecek. Böyle parlıyor. Ben öyle hayal ettim en azından."
Altyazı haftasonuna çıkar genşler korkmayın. | |
|
| |
Jay Cavallari Aktivist & Chapuller
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 13/06/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Floransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Haz. 14, 2013 6:43 am | |
| | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Haz. 14, 2013 7:31 am | |
| Sayesinde nasıl bir Eros Vlahos sevdasına kapıldıysam muhtemelen açamayacağım bir karakter olmasına rağmen takım yaptım. Yakanızdan tutup hepinizi bi hprpgye götürücem ama ne zaman bakalım. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Haz. 16, 2013 7:47 am | |
| İnşallah rpleri yazmadığım için beni paralamayacak olan şahsiyet. Vallahi çapulluyordum direniyordum olm yoksa yazardım sdfkgh VALLAHA YAZACAM | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Haz. 29, 2013 10:54 am | |
| mesaj sayısını bir an yaşı zannettim... çok kısa ohai fdskjf biritiş karakterleri çok sewiom ve bence irlandanın bayırlarında ginger vikiyle aşağı kadar koşma yarışı yapabilirler. önce giden kazanır. ühüh nathanla amelelik yapmaya ihtiyacım var... | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Haz. 30, 2013 11:37 am | |
| ...Nathan dedi. You had my curiosity but now you have my attention (: SİTEDE EN ÖZLEDİĞİM ŞEYLERDEN BİRİ OLACAK ŞU NATHAN-REHA-ALOIS İBNELERİ | |
|
| |
Olean Kloz Üniversite Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Tem. 01, 2013 7:58 am | |
| Çk sviorm onu :)))999 Abijiimm (çeviri: Çok seviyorum onu, ağabeyim) (Ortamdan uzak olunca kısa kısa şeysiler oluyor...)
| |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 24, 2013 6:11 pm | |
| Kedisi kaplan resmen, hey maşallah! | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Tem. 26, 2013 8:35 am | |
| | |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 20, 2013 7:13 am | |
| Daft Punk da poser aleti oldu ya.... çok üzülüyorum genşler çok üzülüyorum adeta kahroluyorum lan. | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Eyl. 27, 2013 4:22 am | |
| rütbesinden istiyorum... ve imzada tam bir iyi aile çocuğu. keten pantolon + odtü tıp ve başarılı bir öğrenci olursa babası araba alacakmış dedikodusu çeviresim geliyo köşede. fred de anca bar kavgası çıkarsın masa devirsin. | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Ocak 12, 2014 7:04 am | |
| Avatarıyla rütbesinin uyumu... | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|