| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:41 am | |
| Aman da aman, kıyamazmış Kirıs Topal'ına. Beni çok seviyorsun, biliyordum tabi :P
21:39 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:43 am | |
| SEN GEÇECEkSEN GÜZELİM : ))) 2143 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:46 am | |
| SDKLFDSJHF seductive lvlım ne ara böyle yükseldi benim ehehe (: | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:48 am | |
| Shodan için avlanması gereken birer yaralı ceylan pozundayız gibi bir his doğuyor içimde. Korkuyorum! 2148 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:53 am | |
| Ehuheu avlanması gereken... siz ne ara o kadar özgür oldunuz bakayım. OwO 2152 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:53 am | |
| Her zaman yüksekti, sen farkında değildin, güzelim. Bu arada bu pastacıyı merak ettim ya, koy, vallahi de koy artık şunu! Aranıyorum, ahahahaha!
21:51 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 12:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 1:37 pm | |
| İki karakter açtım pcme el koydular ağliyorum q.q Lee'yi sıpıtıcak bi yer buldum ehuhe 2337 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 1:55 pm | |
|
En son Ivan Milkovich tarafından Cuma Ekim 04, 2013 6:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 1:58 pm | |
| Bence aç sen... Biz bizeyiz şurda. Rahat takıl, dur ceketini de alayım ben- skjfhsd AÇ İŞTE BAKMIYORUZ- 2358 | |
|
| |
Donatello Ventura Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Frenç, İtalya biraz da leblebi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 7:48 am | |
| Hunharca dizi izlemekten başka bişey yapamıyorum YA OF- psyi açsam gerisi gelecek aslında. q.q takım yapmaya niyetlenince bütün arşivim benden gizleniyor sanki. hımf. 1748 edit, bi de galiba ben bu isim şeysini çok yanlış anladım ama olan oldu kardeş kjfd | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 11:00 am | |
| Resepsiyona bekleniyosun Merve :ç 21.00 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 11:15 am | |
| jskdlsgms geldim gülüm beş dakkaya.
21:15 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 11:53 am | |
| EVİT ALEXANDERLA RÖZİYE JOHN F KENNEDY MARILYN MONROE TARZI Bİ' İLİŞKİ ŞEY YAPICAKTIK. Değiştirelim dedik ve artık Hugh, Hildenstern Ülkü Ocakları'nda, işte Vivienne'i de stand-upçı yaparız. 21.52 | |
|
| |
Hugh Delacour Hildenstern Ülkü Ocakları
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 12:11 pm | |
| AMA ÇOK HILDENSTERN ÜLKÜ OCAĞI ÜYESİ TİPİ YOK MU TAKIMIMDA. BENCE VAR YANİ. 22:11 | |
|
| |
Mercedes Sudeikis Gazeteci
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 26/03/13 Milliyet : İskoç Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mart 29, 2013 1:18 pm | |
| Yahu hala güzel bir Coco fotoğrafı bulamadığımdan saçma sapan bir gifli takım yaptım. Baktıkça ağlıyorum. YA OF NEDEN. 23:18 | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 2:59 am | |
| - Hugh Delacour demiş ki:
- AMA ÇOK HILDENSTERN ÜLKÜ OCAĞI ÜYESİ TİPİ YOK MU TAKIMIMDA. BENCE VAR YANİ.
22:11 elijahlakurguelijahlakurguelijahlakurgu | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 4:03 am | |
| ELİHAYA HER ZAMAN KAPIM AÇIK BİLİRSİN YAVRUM MAZİDEN KALMA BİR SAMİMİYETİMİZ VAR KENDİSİYLE JSKDGLDM Ah ulan ah Elena'yla ne de güzel geçinirlerdi bak Elena şimdi Dorothea adında bir denek yolları asla kesişemeyecek jskfdgm 14:03 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Frenç, İtalya biraz da leblebi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 5:24 am | |
| GFLKJDGHDH BARRICADE BOYZLARDAN BİRİNİ BULAMADIM DİYE CIRLARKEN- la bari vikingdeki kimliksiz tipli çıcığı alayım dedim... KABOOM aynı adam çıktılar. nasıl bi espiri anlayışınız var lan ühhü ismin donatella olması çokoş çünkü bir numaralı kahramanım dolan ile müthiş bi bağ kurdum saygılar. 1522 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 7:16 am | |
| Artık yazmasan da olur.. 1716 | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 7:26 am | |
| DONATELLO OAO O değil de sitenin haftaiçi aktif hafta sonu pasif olmasına kaç puan? 1726 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 7:34 am | |
| http://grantieres.tumblr.com/post/46628878362fkjshdf efendim sonra neden elifin karakterleri böyle. ve biriyle rp yapalım lütfen vicdan yaptım artık q.q aslı hasta olmayaydı onun başına kalacaktım ama demmit QQ ve les misérables ile alakam olmadığının farkındayım sssh 1732 | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 8:10 am | |
| BEN BEN BEN ps. donnanın gözleri... Kırk yılda bir heteroseksüel karakterim oluyor. Sonra bir bakıyorum... Olmuyor. 1810 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 8:19 am | |
| Tamam yapalım... rp, kurgulu. OwO *kurgu bulamadı* instance yapayım dedim hazır boş vaktim var aslı uyuyo falan. ama gel gör ki salak ötesi adamlarla pt kurmuşum haberim yok... aslında haberim oldu lan şöyle bir 54873 mob toplayıp iki adım atamadan partym ölünce sinirden... üstelik pt bulmak için yarım saat bekledim. ve healer agresifliği diye bir sorunum olabilir ki ptde salak tank agresif sorcerer çiftinden daha çirkin bir konumdayım fskjhfs 1818 | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 30, 2013 1:22 pm | |
| Ağlamak istiyorum pt yine dağıldı ve oyunun en tırt yerinde ölmeyi başardım... Itemı geçtim quest için girdim oraya. q.q viktorun ismini değiştirmeye içim el vermiyor lan abi-kardeş çok seks ama napim la kurgu bulamıyorum. istek kurgu alsak mı- ahaha VALLA İSTEK KURGU ALABİLİRİM... 2330 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|