| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:51 am | |
| bir zamanlar ben de vogualurada öyleydim var ya... sonra geçti. EVERYBODY VOGUE. Site forum oyunlarında doğup forum oyunlarında ölecek diye korkuyorum, aç koynunu ağlayacağım. Güneş yine hislendi. Güneş hislerinin amınakoyim kardeşim. 2051 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:11 am | |
| BARİ ÖNÜMDE SEVİŞMEYİN.. deprasyondaayaaaam unutuldum aldatıldım!!111 21.11 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:20 am | |
| ULAN GÜNEŞ ASIL SANA YAVŞIYOR SEN HİÇ KONUŞMA. Bir de özledim lan seni çok fena. Öyköm ya aşkımsın.
21:20 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:34 am | |
| Güneş ortam orospusu, önüne gelene veriyor önüne gelene yavşıyor. Önünü alamıyoruz. 2134 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:40 am | |
| Ortam orospusu demeyelim de çapkın diyelim biz ona sjdgksm bunları yaparken o klas havanı hiç bozmuyon çünkü dkfgms
21:40 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:48 am | |
| kdjsanfjkdsna dsakjfnds OF DSJKAFNDKJSA Ortam orospuluğu masterımı amerikada kariyerimi fransada yaptım, bitchplz. 2147 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 11:49 am | |
| BUNALIAM DEPRASYON öykü tescilli bi' ergen neyse lan ne diyodum ÖEEEF COĞRAFYA ÇOK IRISPI 21.49 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 12:01 pm | |
| misafirler gitti hayırlısıyla film falan. bi oneshot rp mi yazsam sunny ile. sonra vikiye el atmak lazım... (: 2201 | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 12:09 pm | |
| Aurora tek kişilik dev kadrosun BEBEYİM. Judgment at Nuremberg izliyorum, nasıl bambaşka bir diyardayım nasıl. Bir de ders çalışacaktım. meh. 2207 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 12:15 pm | |
| Gelin la sirk açıcam eğleniriz ehehe- dedi aurora... sonra herkese cepçilik öğretti. Aurora the yoldan çıkaran. (: Tabii ludwig abimizden uzak duruyoruz bu gün tüten yarın yakar q.q 2215 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 12:28 pm | |
| Yok yeaa, adeta bir Rick Blaine'im. At önüne sigarayı, at önüne viskiyi yaşar gider. Bir Viki değil. Ahah. Sitede hiç namazında niyazında karakter yok mu yeaa *-* 2228 | |
|
| |
Lukas Merophine Sanayide Döküm Ustası
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 12:30 pm | |
| Reha var camide kuran öğrenmiş son türk jenerasyonundan hem, olur mu o? 2230 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 1:04 pm | |
| Adı daha bir Abdülrezzak filan olsaymış... 2304 | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 1:40 pm | |
| Tarantino filmlerini hatim etme haftasına son hızla devam. *pulp fictionın yanına tik* bi de iki haftadan sonra tekrar sigara aldım sdkf AMA OLSUN İLK BIRAKMA DENEMESİNE GÖRE BAŞARILI BENCE BANANE AMK 2338
| |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 2:49 pm | |
| Biri benim yerime şu sunumu hazırlasa çokzel olacak, üşeniyorum o tezleri okumaya *.* 0049 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 1:37 am | |
| - Ludwig Bismarck demiş ki:
- Yok yeaa, adeta bir Rick Blaine'im. At önüne sigarayı, at önüne viskiyi yaşar gider. Bir Viki değil. Ahah.
Sitede hiç namazında niyazında karakter yok mu yeaa *-* 2228 Joachim Pazar günleri kiliseye gidiyordu ama vaazda Yahudileri aşağıladıkları kısma gelince tüm mutluluğuyla alkışladı ve ayağa kalkıp bir elini öne uzatıp ''Heil Hitler'' diye bağırdı, haliyle kiliseden atıldı. Bir daha almıyorlar :( İşte, dünya çok bozulmuş, insanların özgürce dinlerini yaşamasına engel olur olmuşlar! Lud, onun uzaktan bir şeyi sayılıyorsun işte torunun patronu, gel de koru onu :( 11:35 - Bir de, bence Kirıs Topal'ın modeli şu olmalı:
Cuk oturuyor, hatta Kirıs Topal'lığın doruğu olur! | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 7:42 am | |
| FULYE LEENA GETİRMİŞİN YHA HİÇ OLD MU : (((( BENİM MİŞELİN KURGUM VARDI İKİ GüNDür internetsizken düşündüm hatta ona uygun takım yapmıştım Mişeline : ))))) UF KAVUŞTUM İNTERNETİME YHAAA. Sevgilime kavuşmuşum gibi, yatağıma kavuşmuşum gibi, çok aç olduğum bi' anda yemeğe kavuşmuşum gibi, GOT' A KAVUŞMUŞUM GİBİ. AAYAYAYAYAYAHIRHKLINBT ona da az kaldı laan. 1739
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 8:41 am | |
| Leena bambaşka bir tip. Mişelin hala baki! İstersen onu da getiririz. Sakin ol Corc! 1840 | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:19 am | |
| Bir Ghetto çocuğu olsaydı da alnımdan öpseydi de.... 2119 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:29 am | |
| Ghetto'nun gülü eklensin Mişelinin rütbesine pls. GELDİM ASİ KUŞUM GELDİM SANA BAKANI YAKARIM.BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ALNIMIZDA BELA YAZAR MİŞELİİİN. BİLSİNLER KIZIMA BAKANIN KİMLE DANS ETTİĞİNİ ; )))) 2127 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:33 am | |
| rütbenin sonuna o !!11 geldiğinde böyle bi insana evrileceğini nerden bilebilirdim elif. NERDEN BİLEBİLİRDİM Kİ JESUS..... 2133 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:35 am | |
| Ben de Kirıs Topal'ın rütbesine kalp istiyorum. Gönül adamı olduğu belli olsun hani.
21:33 | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:35 am | |
| - Ivan Milkovich demiş ki:
- Ghetto'nun gülü eklensin Mişelinin rütbesine pls. GELDİM ASİ KUŞUM GELDİM SANA BAKANI YAKARIM.BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ALNIMIZDA BELA YAZAR MİŞELİİİN. BİLSİNLER KIZIMA BAKANIN KİMLE DANS ETTİĞİNİ ; )))) 2127
BENİM BİR SİGARAM VAR; KÜLÜ SAÇLARIN, DUMANI GÖZLERİN, YANIŞI DUDAKLARIN AMA YALNIZ BİR FARK VAR, SİGARAMI BEN YAKARIM, BENİ DE SEN YAKARSIN IVAN'IM. 2135 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:39 am | |
| oh.... üyeler yoldan çıkıyor beyler pastacı shodanı kullanma vakti gelmiştir. abi rütbelerle oynamaya başlarsam volla durduramazlar beni. q.q profillerinizin ırzına geçmek istemiyorum fkshjd | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mart 28, 2013 11:40 am | |
| OYNAYAN SEN OL YAVRUM! Ay pardon bu Mişelin'e olmadı pek. Ahaha. 2140 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|