| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robin Adler Copycat Seri Katil & Kriminoloji Öğrencisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 6:37 am | |
| EVET ONLAR DA EPİK. SKDFŞLSK omg nayt... yazıktır la çok da çökmesin diyecektim ki içimdeki lev şaha kalktı. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 6:47 am | |
| hıahah öyle bir pm aldım ki yazdığım son rpden uzun djhgasd 1746 | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| |
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:07 am | |
| İmza kontrolü yapayım ben de, madem :P
18:07
edit: Güzel olmuş memeler, ama Hollanda Kraliçesi olmak istiyorum ben, Vikiş. Haberin olsun. | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:28 am | |
| Hannelore Asana'nın kıçının dibinden neden ayrılmıyormuş spoilerla öğrenmiş olduk böylece. 1828 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:45 am | |
| Vallaha da yanıtladım pmi, kısa bi rpmiz oldu (: hollanda kraliçesini bilmiyorum lan. bim waffleım hollanda da üretilmiş tek bildiğim bu. *waffle kemir* olur yaparız ama bi gece jingle (; 1845 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:48 am | |
| | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:51 am | |
| bu daha olmamış- o kendini geliştirene kadar asana yeter bana. hay allahım tipe bak ahaha sonrasında tüyücem Q.Q 1850 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 7:56 am | |
| Evet, tüymek, akıllılık edersin. Zaten Asana'yı dokunmadan taciz edebilme tüyoları var elimde, paylaşsam mı, bilemedim. :p Bir de, zavallım, jingle jingle olmayınca kendini başka alanlarda geliştirmiş, olmuş bence: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzmm8tx0dN1r4wnwao1_500.gifBen de Kirıs Topal takibi yapıyorum sanırım Tumblr'da. 18:56 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 8:05 am | |
| dokunmadan taciz etmek oy i like it bby paylaşabilirsin ssh (: ...hayır yine bu gif- bence beni takip ediyor Q.Q 1905 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 11:42 am | |
| Şu gördüğüm giflerden sonra kirıstopal kişisinin ikinci viki etkisi yaratabileceği sinyallerini aldım. Yetkililere duyrulur, en yakın tünele girince bombayı patlatacağız. Yemin ediyorum terör örgütlerinden fazla etkin kaos yaratıyorsunuz. Ayıp. 2242 | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 1:32 pm | |
| Mcr live videoları cok fantastik gerard bu kadar hetero olma kaldıramıyorum kdfldjlgjl TAKE YOUR SHIRTS OFF BOYS!!1 0032 | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 19, 2013 2:16 pm | |
| - Leon Lewis demiş ki:
- Şu gördüğüm giflerden sonra kirıstopal kişisinin ikinci viki etkisi yaratabileceği sinyallerini aldım. Yetkililere duyrulur, en yakın tünele girince bombayı patlatacağız. Yemin ediyorum terör örgütlerinden fazla etkin kaos yaratıyorsunuz. Ayıp.
2242 Ayrımcılık var! Asana jingle jingle yapınca "aw yis", ben yapınca "gtfo". (böyle de ingilizce konuşuyorsunuz) Niye :( Willet beni küstürdü. Yok sana dokunmadan taciz tüyosu, Viki. Belki eve gidince. 01:21 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 2:04 am | |
| Çünkü Asana is our queen. İmzanda o gif varken hiçbir zaman aw yis olamayacaksın kıris. Sorry. :( Ama willetin içinde iflah olmaz bir sevgi pıtırcığı var, gel seni de seveceğim. 1304 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 3:05 am | |
| Ama o gif aslında romantik bir gönül adamı olduğumun göstergesi. :( Sion'a ikimizin sığacağı siyam ikizi tişörtü aldım mesela. Onunla beraber tek vücut gibi yaşamak için yapıştırma ameliyatı randevusu aldım plastik cerrahtan. Hatta onun kalbini çıkartıp onu benim kalbime bağlayacak kalplerimiz de bir olacak. Ben de aw yis'im. 14:10 | |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 3:37 am | |
| .... 1436 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 3:56 am | |
| Hayranlıktan gözlerin büyüdü, parladı bakıyorum, Willet. Hahaha! 15:01 | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 5:53 am | |
| a-aw...yis... OAO *burayapatrickstargeliyor* 1653 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 7:43 am | |
| overly attached lover tacımı sana bırakıyorum kıristopal- q.q willet, walter haber saldı kırisle konuşmanı yasaklıyo yoksa torrenta crackini cd keyini yüklicekmiş. (: 1843 | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 8:11 am | |
| Bu fotoğraflar niye kalitesiz duruyo sitede ya? 19.11. | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 8:21 am | |
| üsttekinintakımısvedimbenoysaki q.q lkdsamfkldsm of sdkjn ...nothing to do here | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 8:34 am | |
| tamamen iyiliğin için ama kırisin hali kötü ssh q.q 1933 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 8:55 am | |
| Walter gel seni server üstü admin katına çıkartayım, orada kodlar sen ben ve berlin threesomeuyla krallar gibi yaşarız. Allaşkına. krkuyorm wltr :( | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 9:12 am | |
| berlin walterı katleder... neden çünkü o aslı q.q içinde gizli bi loki var... gelmem cıks sen buraya gel q.q ve takım bence de iyi duruyo belki accık topaz olmadı reduce noise hedesi? OAO 2012 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 9:18 am | |
| - Leon ve kapıyı tekmeyle açma sevdas:
- Tanrı Kraliçeyi Korusunda güzel insan Leon demiş ki:
- Kapıya ulaşınca bir saniye bile beklemeden tekmesini savurarak açtı demir kapılarını sonuna kadar.
- Weirdoda güzel insan Leon demiş ki:
- Hiç oyalanmadan botlarıyla okul kapısına bir tekme atarak zorladı kapıyı, ikinci, üçüncü; en nihayetinde camları çatırdayarak açılınca kapı içeri doğru bir adım attı.
- Weirdoda güzel insan Leon demiş ki:
- hızla kantinin olduğu bölüme girdi. Kapıyı ayağıyla açmasının ardından içeride donmuş bir kalabalıkla karşı karşıya kaldı polis.
- how to kapı açılır with leon -kapı açılır tutorial gone wrongtan sonraki en şahane tutorial:
Leon eve kapıyı ayağıyla kırarak giriyor çünkü. 2016 edit. bence sharpena abansın az. Çünkü sharpen iyidir. Sharpen çok iyidir. bizimlesın. *willet electromadaki gibi hamurdan insan yüzü yaptırıp evrene akıcak* Hatta hemen Willet Degil diye karakter açabilirim- awyis. 2018 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|