| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:06 am | |
| illa tercüme edicen dimi bi bırak bı altmetin kalsın bi tacizin eğlencesi olsun YOK VALLA bak açığa çıktı ayıp olucak sözüm söz olsun geleyim yamacına- ama viki yerine başkası olsun yoksa ismi-lazım-değil-kişisi beni oyacak...... djskhfsd 2006 | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:10 am | |
| Ama karakteri ben seçerim, ona göre. Ahahaha! Bir de, o Adonis neydi yaa, cidden, merak ettim. o_O
20:08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:14 am | |
| asana harici elleşmem hele kıristopalsa kalsın q.q ksdljfhsjfs yaaa o bişey değildi hatta o kadar salakçaydı ki anlatmaya elim gitmiyor..... ;n; ama elif sağolsun örnek rpsiz rütbem oldu ahahha 20145 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:18 am | |
| Ahahahaha, çok güzeldi bu, akıllı şey seni. Canım, Asana olacak zaten, korkma. Senin karakterlerden seçim yapacağım. :kaşgöz:
20:15 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:48 am | |
| kötü bir insan değilim baya fırsat geçmişti elime elif rolü kesecek... :B haa piki kimi seçiyorsun söyle hadi? =.= 2048 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:55 am | |
| Bence biliyorsun. :enkırokaşgöz:
20:52 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:57 am | |
| çarls?.... başka hangi karakterim vardı ki unuttum heyecan yapınca devrelerim yanıyor :3 2057 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 9:59 am | |
| Çarls Fulya'nın, o olmaz. Olurdu da, gözüm Niyıl'da, olm. Ahahha! Elmasları yok bu karakterimin, ama olsun. :L
20:56 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:03 am | |
| ....neil bir unicorn ama- ve asanayla olmaz. asana yer onu... ;a; 2102 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:06 am | |
| Artık, bilmem, seçtim karakterini. Ahahaha, şartım bu, yoksa Asana falan yok sana :p
21:04 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:09 am | |
| ....asana ve neil- jingle yaptığı ilk akşam tırsıp bayılmazsa neyim fskdjfs 2109 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:34 am | |
| İşte bu yüzden istenen adam o ya. Aaah, Niyıl! Ya da şöyle yapalım, ben taciz edeyim Asana ile Niyıl'ı, daha karakterlere uyar. Ahahaha!
21:32 | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:36 am | |
| Nathan'ın imzada Hz. Nathan mı yazıyor? Allaşkına? 2137 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:46 am | |
| evet hz nathan ve marlboro cemiyeti falan dksajhf asker kadınla ne işi olur bacım yazık adama boşver... '^' 2145 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:46 am | |
| Üniformalı fantezisi yaparız işte, ne güzel. Daha ne istiyorsun, belanı mı? Ahahaha! 21:44 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:51 am | |
| unicorn o hayır hayır hayır ;n; | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 10:58 am | |
| Neyse ney, ya onla, ya hiç! :p 21:56 | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 3:21 pm | |
| - Freyja Jørgen demiş ki:
- Hadi ya... Öyle mi diyo Q-Q Ama ama~ yoo dostum ağlamıyorum gözüme bişi kaçtı *ugly sobbing*
2335 edit, bir de hiç gidebilir mi- izin verir miyim. hah gidicek? özgür ve hür iradesiyle... imkansız. GİDEMEZ. Bilmez misin sensiz BEN... TAM SENİNLE KONUŞURKEN ELEKTRİKLERİN GİTMESİ? Kaderin böylesine yazıklar olsun. Çok istiyorum Doriş falan. O var ki burda zaten. DE abi... Girene kadar imanım gevriyo. Bi de link değişmiş, ondan da giremedim. UZUN SÜRE EELİFSİZ KALDIM. Düşün. Neler neler yaşadım. EVET AĞLIYORUM. 0221 | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Mayıs 02, 2013 6:48 pm | |
| Yaralı Ivan'la da kurgu vardı. 0548 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 2:24 am | |
| Bu isimde Arap bir karakter açıp, modeli de fazla seksi olduğu için sınır dışı edilen Borkan El Gala yaparsam, benden iyisi olmaz bence! 13:21 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 2:39 am | |
| - Phillip McFly demiş ki:
- Freyja Jørgen demiş ki:
- Hadi ya... Öyle mi diyo Q-Q Ama ama~ yoo dostum ağlamıyorum gözüme bişi kaçtı *ugly sobbing*
2335 edit, bir de hiç gidebilir mi- izin verir miyim. hah gidicek? özgür ve hür iradesiyle... imkansız. GİDEMEZ. Bilmez misin sensiz BEN... TAM SENİNLE KONUŞURKEN ELEKTRİKLERİN GİTMESİ? Kaderin böylesine yazıklar olsun. Çok istiyorum Doriş falan. O var ki burda zaten. DE abi... Girene kadar imanım gevriyo. Bi de link değişmiş, ondan da giremedim. UZUN SÜRE EELİFSİZ KALDIM. Düşün. Neler neler yaşadım. EVET AĞLIYORUM. 0221 bühühüü bekledim gelmedin ben de yasmünle konuştum. -tam konuşurken netim kesildi gerçi o.o- aldatmış sayılır mıyım? fjskdh q.q HALA MI AÇILMIYO FORUM PFFT Q.Q napsam bilmiyorum ama düşünücem bişiler '^' AĞLATMAYIN ELİFLERİ 1339 | |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 8:23 am | |
| Ne dinliyorsunuza post kasacaktım ki oradaki üçüncü mesajım olduğunu farkedip vazgeçtim q.q hala geziye gidesim yok ama hesaplarıma göre yarım saat sonra hazırlanmaya başlamam lazım. hımf 1923 | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 8:28 am | |
| BEN YANINDAYIM YOLCULUKTA MESAJLAŞIRIZ BENİ BIRAKMA 1928 | |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 8:41 am | |
| ...hacı yolculuk on saat falan q.q ama yine de bi sevgi doldum awbby sağol 1941 | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Mayıs 03, 2013 8:45 am | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|