| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 4:52 am | |
| - A. Stav Hirsch demiş ki:
- ELİF ELİF BAK BURAYA BAK:
ROA'DAKİ İŞSİZ İŞSAZI BLOGGER LOKİNİN VİKİYLE İMTİHANINI BULDUM SDKFJALSKDJFALSJDŞL ABİ 1441 edit: resmi çarls likes this gifimiz bu olsun has- bakışları bile aynı olm fsdlkfjs SEN KENDİ SIÇAN KUYRUĞUNA BAK LOKİ TAAM MI DİYE İTİŞTİRİP GİTMEMİŞ AMA YİSSSS bu da bi başarı..... olm o karıya gidiyoz panpa xdé gifiydi ve sizin için üşenmedim eski forumdan bunu getirdim SELAM GÜNEŞİN KÜÇÜK GÜZEL MARIASI - gemlik zeytinini sewiom:
- ayay q.q:
| |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 5:14 am | |
| Bu iyi hali vikinin ahuhauhsdufhasdjfkl abi çok özlüyom çok ağlıyom....... yoksa altı milyon işsazı işsiziin işsazzız... NEDEN DEDİM SANIYOSUN? BAK ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN. AMA O DEDİĞİNİ İNCİYE GİDİP BULMAYA ÜŞENDİM SKDJLASD hem accurate bence. bana itiraz etme. ...ve bunlara hiç gerek yoktu. MARIAYI KORUNMASIZ MI SANDIN- well shit1614 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 5:29 am | |
| sdkjhfhsd naked ewan mcgregor bloguna girdim yanlışlıkla çıkamıyorum daha fazla tehdit etme beni fsdkljfsfs - Spoiler:
şu an en büyük derdim ne diye soran olsa.... fassynin derdini skeyim daha büyükmüş
im done guys gtg *camdan atla* DSLFHSJH GIF AHAHAH ÇARLS ARTIK İYİ ADAM HEM VIKI OLUCAK CİCİ BABASI TAAM MI O KORUR | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 5:46 am | |
| - jfc:
kapatamadığım dehşet sekmesi geldi aklıma ksdjflas evrimin kayıp halkası fassy dkfldsjş OLSUN AMA EWAN NORMALDE CÜCÜK SPAGETTİ ÇÜKÜ OLSA NE YAZAR. 1.78DEN UZUN DİŞİ ARKADAŞLARIM VAR BENİM GÜNEŞİ MARIAYI GERİ ALMAYA İKNA EDERİM BELKİ. DAVA AÇICAM ÇUCUK BENDE KALICAK!! VE NOPE LOKİ KORUYCAK ONU | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 5:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 6:03 am | |
| OH WOW. KURSUN O ZAMAN. GTFO cücük ama. o resimlerde ewanla fassynin arasında bir tom olsaydı slenderman gibi olucaktı mesela. çünkü cücükler. özellikle ewan. cücük. NAH YAKALAR VİKİYLE AİLE KURUP MUTLU OLMUSKENSDFKLAJSDLFKJALSŞ 1703 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 6:06 am | |
| FSDKJFSJKHDSSDGSJF HAY TRİBİNİ YİİİYERUM öyle bişi yapsam yurdun dört bi yanından cırlayarak beni tırmalayan kedi nüfusu.... belial, loki ohooo şaka lan- ama çarls gayet tripsiz ve sigara bilgisi eşsiz bi insan bak vikiye hitap ediyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 6:25 am | |
| ...LDKŞFLAKSŞDF olm ben bi ara demiştim çarls ve vikiyle vs atalım diye ama iplemedin işte. o zamanlar neydi. ikisi de hayvandı. olmazlardı. ŞİMDİ LOKİ ÖYLE Bİ YILDIRDI Kİ HER YOLA GİDİYON DİMİ İT 1725 | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 8:08 am | |
- ahaha nayt bi zamanlar ne güzel piç birşeydi. şimdi gıcık olamıyom lan. yazık- *dimitrayı hatırlar* değil...
Dimi djbf sanırsın nayt nayt değil. Yaşlanmasın lan bu istemiyom. ve.......KLJFNSDKJFNDKSANFD şey pekala. Yorgunum. Uykum var ama uyuyamam. Devamsızlık da aldı başını gitti ühühühü okula gitmek istiyorum la. 1907 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Mayıs 06, 2013 8:23 am | |
- ...LDKŞFLAKSŞDF olm ben bi ara demiştim çarls ve vikiyle vs atalım diye ama iplemedin işte. o zamanlar neydi. ikisi de hayvandı. olmazlardı. ŞİMDİ LOKİ ÖYLE Bİ YILDIRDI Kİ HER YOLA GİDİYON DİMİ İT
1725 DFSKSJKHSF OLMAZ ZATEN ama sigara ve tripsiz bir hayat belki onları cezbetmiştir...... (: gerçi i love you philip morrisde de çok tatlıydı why not- birden bakış açım değişti a-aa 1922 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 8:04 am | |
| - Joachim'i esinlendiğim resim işte bu! Ne güzel, değil mi?:
19:02 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 8:17 am | |
| Tarih öğretmenime yazı örneği için rplerimden bir tanesine götürmeyi planlıyorum. Tanrı Kraliçeyi Korusunda çok şahane tarih öğretmenine göstermelik rpler var bence. Ehehehe. 1917
edit. dsjkafnkdjsnNJKDFNSA Vazgeçtim imza rory falan toplamaktan Joachim böyle kalsın dklsafmds | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 8:39 am | |
| Ben Loki'nin adam yediğini bilmiyordum. :( - Spoiler:
*Zamanında kaçamadım* 19:35 ve 19:38 arası | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 11:08 am | |
| Resmen siteye küstüm. Girememekten hep. 2208 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 11:13 am | |
| Adres değişiminden giremiyordun, bence. Ama artık çözüldü sorunun, sayemde, eh bu durumda yanak... Tamam, şansımı zorlamıyorum. :p
22:11 | |
|
| |
René Freud
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 12:24 pm | |
| - Joachim Dürer demiş ki:
- Ben Loki'nin adam yediğini bilmiyordum. :(
- Spoiler:
*Zamanında kaçamadım*
19:35 ve 19:38 arası a-aa nerden çıkarıyosunuz öyle şeyleri mm boi u smell good 2324 | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 1:10 pm | |
| - René Freud demiş ki:
- Joachim Dürer demiş ki:
- Ben Loki'nin adam yediğini bilmiyordum. :(
- Spoiler:
*Zamanında kaçamadım*
19:35 ve 19:38 arası a-aa nerden çıkarıyosunuz öyle şeyleri
mm boi u smell good 2324 loki ve son gifi bağdaştırınca bi an.... hoşt napıyosun sen bakaaaağğaa *yorganı boynuna kadar çekip cırlayan kawaii viktor* 0010 | |
|
| |
René Freud
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 1:20 pm | |
| kanka bağdaştırman lazımdı zaten... sonuçta mads mikkelsen. sen nordic ben nordic. ssh honeybunny gel yemek hazırlıcaz gel çok güzel yemekler hazırlıcaz 0020
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 2:48 pm | |
| Arrr, Çarls! Carolyn geliyor harabelere, yanına, haberin olsun. Nihahaha! İstersen Asana bile gelir, hani.
01:45 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mayıs 07, 2013 9:47 pm | |
| "Bende arkadan jellal gelip yaslıyordu yazıcaktımda olay sonra brazzers olucak falan :SAD:ÇAS:D:AWS:DS:S:s" kjdsafdsnkjnJKNDSA abi el ele verip kayanayı aktifleştiresim var. Yeni üye geldi etrafta dolanıyor dönen geyiğe bak jkdsn Ya da onu mu buraya çeksem... Orda da Leon var burda da var sonuçta.... evet... Sabahın köründe sırf biri mesaj atıp çıkmamı haber vericek diye kalktım tık yok. Yazıklar olsun. 0846 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 08, 2013 2:41 am | |
| DÖVERİM HEPİNİZİ! ÇARLS GELMİŞ, DAĞILIN! 1341 ÇARLS'A BAKANA BÜYÜK HADIM OPERASYONLARI YAPIYORMUŞ BELİAL. ÖYLE DUYDUM. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 08, 2013 3:20 am | |
| ''Belial benim kocamı çalarken sorun yoktu, şimdi sıra onda. İntikaaam!'' diyor Carolyn. Ühü, şaka maka, Çarls öyle bir hoş oldu ki, bacım bir kere, ya yanağın, ya Çarls!
14:18 | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 08, 2013 3:50 am | |
| - Ludwig Bismarck demiş ki:
- DÖVERİM HEPİNİZİ! ÇARLS GELMİŞ, DAĞILIN! 1341
ÇARLS'A BAKANA BÜYÜK HADIM OPERASYONLARI YAPIYORMUŞ BELİAL. ÖYLE DUYDUM. YA AMA DKJSADHSAGDHGD DURUN BAYANLAR olm nedir sizden çektiğim yemin ediyorum biri tırmalıyor biri hadım ediyor biri über sapık/sayko ühühü ÇARLS MASUM O BEBEK GERÇEKTEN ARTIK 1450 edit itinayla mesajımı avatara yada imzaya bakarak okuyun fkljsdfs | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 08, 2013 3:54 am | |
| Belial'e koymaz. Dizinin dibinde oturur, gerekirse aseksüel olur! Mırlar durur öyle. Sıkıntı yok. YASMÜN AL YANAKLARIMIN İKİSİ DE SENİN OLSUN, ÇARLS BENİM OLSUN! 1454
Ve, bizi sen yarattın! | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mayıs 08, 2013 3:55 am | |
| Ben sana hiç zarar vermedim Elifs. Tek gerçek benim. Ya inanır mısın adına bayılıyorum fghjköl Çok güzel adın var.Ço karizmasın ayrıca. ELİFEfieflielfieşlfefliefleifleifli. 1454 Fullik araya girdi. ._. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|