| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 09, 2013 12:51 pm | |
| Neblim bir iki resim kırpıp üstüne coloring koymuştum sadece. SUÇ RESİMLERİN. YOKSA ÇALIŞSAM YAPARIM. ÇALIŞMIYORUM BEN ÇALIŞSAM OHOO. Eheh. Bir ara aile saadeti temalı, içinde adele şarkıları söyleyen bir viki ve göklerde dehşet içinde uçan bir lewynin olduğu rp yapmalıyız bence. edit. 2351 | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 09, 2013 1:13 pm | |
| ...Amkdkskd amk AMK pisanin her macerasindan ilham alicaksak isimiz var cunku o sac fetisi... Kotu yerlere gidiyor efendim :( insan insanin sacina hallenir mi mii'liyodu bi de oh god dusundukce kotu hissediyom lan sevgimden manyaklasiyorum hayvana karsi ono kedileri gobekleri ustte yatirmamak lazim mesela muhtemelen ama paso oyle yatiriyom ben. CUNKU GOBEGI SICACIK. Bi dahaki gorusumde oyle yuzustu -mu deniyo ona gobegi tepede iste- uyurken egilip PRRRRRRRT diye bi ses cikarmak istiyorum mesela gobeginde, yuzume kalici bi hasar alabilirim ama IDGAF GOBEGI COK GUZEL LA- allam bu konuya nasil geldim 0012 | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 09, 2013 1:39 pm | |
| saç yeme huyu iyi bi örnekle sonuçlanmamıştı aslı o yüzden ben bişi demiyorum..... jkfhsdjfhda ve o son paragrafı ya viki okursa, YA DERSE LEWYNİN GÖBEEDE SICACIK PRRT YAPAYIM UYURKEN? kafasına bi silah falan. q.q 2060larda da deyıliz ki silah hedesi sökmesin teknolojik zımbırtıyla. YAPMA PLZ 0037 | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 09, 2013 2:05 pm | |
| Lewynin gobee yok ki q.q vikinin onu hamarat ev hanimi yetenekleriyle gurbuzlestirmesi lazim, gelecege yatirim :< YA NEYSE BEN BISI DEMIYORUM SEN DE DEME KSKFD 0104 | |
|
| |
Jan Stiglitz Dolandırıcı & The Elijah Kariyer Düşmanı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 09, 2013 3:16 pm | |
| evet onu da elmalı turtalarından birine dönüştürücek.... lewy daha çok kilo almalı böylece kimse onu beğenmez overly attached bro ilişkileri yok demiştin dimi? :B re6 çokzelmiş lan demoda full online milletin oyununa giriyorum ahuha 0216 | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 1:03 am | |
| Ev arkadaşlarıma da hayatı zindan ettiğime göre, bu sene hepimizin okulu uzayacak bence. Meh. Lanet! 1203 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 6:33 am | |
| Yorgunluğumu gözlerimden çekiyorum resmen. 1733 | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 6:52 am | |
| rp yazıcam diye hırs yaptım bilgisayarda word yok amk ._. nereye sıçacam... q.q 1752 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 7:00 am | |
| Not defterine yaz? ben hep ona yazıyorum la q.q 1800 | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 7:09 am | |
| olm çok yivrenç bişi o sevmiyom hiç q.q şimdilik direkt mesaj halinde yaz(am)ıyorum ama bakalım umarım bi bokluk çıkmaz ono aç ve uykuluyken ilham gelmiyür tebi. cıh 1809 | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 10:34 am | |
| 2134 Eline Vereyi daha çok sahalarda görmek istiyorus. | |
|
| |
Xu Wenqing
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Nis. 10, 2013 12:07 pm | |
| >: harabelikte nereye sıçacaz sorarım size 2306 | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 12:12 am | |
| AAAAARGGDBSH SHERLOCK ÇEKİMLERİNDEN FOTOĞRAFLAR ÇIKMIŞ AĞLIYORUM DSAKJFNDSAKJN 1112 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 8:42 am | |
| - J. Elijah Heischmann demiş ki:
- AAAAARGGDBSH SHERLOCK ÇEKİMLERİNDEN FOTOĞRAFLAR ÇIKMIŞ AĞLIYORUM DSAKJFNDSAKJN
1112 Hani, hani, hani?! Ben de bakacağım. 19:40 | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 8:46 am | |
| - Asana Qinghai demiş ki:
- J. Elijah Heischmann demiş ki:
- AAAAARGGDBSH SHERLOCK ÇEKİMLERİNDEN FOTOĞRAFLAR ÇIKMIŞ AĞLIYORUM DSAKJFNDSAKJN
1112 Hani, hani, hani?! Ben de bakacağım.
19:40 THIS1946 | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 12:04 pm | |
| Şuraya giriyorum, bakıyorum, yazacak bi' iey bulamayıp çıkıyorum. Kendime HANİ BİZİM SEVDDAAAMIZ'ı armağan ediyorum. 2304 | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 12:29 pm | |
| Coi'nin akrabası zekalı olmuş! 2329 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 3:56 pm | |
| - Max Schuster demiş ki:
- Asana Qinghai demiş ki:
- J. Elijah Heischmann demiş ki:
1112 Hani, hani, hani?! Ben de bakacağım.
19:40 THIS 1946 Ohannes, ne güzel! Fenerbahçe yarı finale çıktı, üstüne bu resmi gördüm, ölmeyeyim artık ben. (Yıl bilmemkaç: Öldü) Bir de, forum uzantısını; - Bunlar:
0forum.biz cinebb.com 1forum.biz
Yapsanız, hız sorunu çözülür mü acaba? 02:54 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Nis. 11, 2013 4:39 pm | |
| http://k1304.hizliresim.com/18/d/lzw12.png ben bu iki gif setin yanyana buluşmasını sevdim. olm olm lewy ve o gifteki kedi artık bir bütün. ilişki özeti = kedi videosu olur mu biz bu hale nasıl geldik q.q yetkinforumun tüm siteleri çöktü ya aslında biz şanslı bi neslin evlatlarıyız çünkü tek hız sorunumuz var- idk hangisi daha kötü bilemedim VE hem re5 kasıp hem de aslıyla mesajlaşabiliyorum liseli hallerime döndüm aynı anda hem kareye basıp hem de yazı yazabiliyorum fkjfhsfhs VE KAHRETSİN Kİ SMS PAKETİ YARIN AKŞAM? BİTMİŞ OLACAK DAHA HENÜZ 500 SMS ATABİLDİM- ps, benedict hep şerlok stayla kalsa keşke 0339 sayfa kaydırdım ve edit geliyor; http://media.tumblr.com/tumblr_m8t9npQMcm1rqgu49.gif kedi ve bu daha uygun oldu fkjshf allam ne biçim bağırıyor. | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 6:23 am | |
| Sonra dedim müdür hazır sınavda ortalığın amına koymuşsun gel o zaman sitede tavşan kolonine yeni bir birey daha kat. İşte bu da böyle bi anımdı. -chronicles of willet aşireti 1722 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 6:25 am | |
| - Asana Qinghai demiş ki:
Bir de, forum uzantısını;
- Bunlar:
0forum.biz cinebb.com 1forum.biz Yapsanız, hız sorunu çözülür mü acaba? 02:54 edite büdüte üşendim. Soulsboarda düzeldik sanıyordum oysa ki ben q.q OROSPUSUN YETKİNFORUM. *buraya orospu seyhan diyen yıldız tilbe geliyor* | |
|
| |
Sui Pei Fotomodel
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 12/04/13 Milliyet : Koreli Doğum Yeri : Kore Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 8:08 am | |
| Ay Fransızca sınavı günü hasta olmak bir harika dostum. Neyse lan iyi geçti yine de, hasta olmayaydım eyiydi. HOF ÇORBA YAPIYIM DEDİM BECEREMEDİM BEĞENMEDİM TADINI YA ALLAHIM BENDEN EV HANIMI OLMAZ.
19:08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 8:28 am | |
| | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 9:41 am | |
| Ice cadının teki olduğunu kabul etmiyor. Rüyalarıma girdi kız ve mahvetti Star Wars'lı, Cedaylı romantizm fantezilerimi :(
20:38 | |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Nis. 12, 2013 12:37 pm | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|