| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 10:16 am | |
| Ünlüsü Coni'ye çok benziyor. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:15 am | |
| Ünlüsünü de kendisini de yerim. | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:16 am | |
| Benden daha fazla siteye üye çekiyor. Resmi reklamcımız ilan etmeme az kaldı. | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:28 am | |
| İlişki durumunu okuyunca, bu karakterimin dönemi ve katıldığı siyasal örgütün düşünce yapısı nedeniyle bir parça da olsa homofobik olması gerektiğini, hatırlattı. Hem ırkçı hem homofobik bir Matt tuhaf gerçi ya, ahahaha! | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:39 am | |
| Ne tuhaf allasen. Bakışa bak. Asıl tecavüzcü bu. FAŞO SENİ. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:46 am | |
| Faşo Aga diyeceksin, çucuum. Saygılı ol büyüklerine. Ahahaha! | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:50 am | |
| Matt hepimizi kesip biçecek. | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 12:05 pm | |
| - Joachim Dürer demiş ki:
- İlişki durumunu okuyunca, bu karakterimin dönemi ve katıldığı siyasal örgütün düşünce yapısı nedeniyle bir parça da olsa homofobik olması gerektiğini, hatırlattı. Hem ırkçı hem homofobik bir Matt tuhaf gerçi ya, ahahaha!
çok gay ve yahudisin keşke ölsen .s.s Yok valla olmuyor. Kraliçem diye seslenmeden yapamıyorum. Bari siyasete el ataydın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 12:17 pm | |
| Ohhh, öyle miyim? Hemen intihar edeyim, su tabancamla(Oyuncak kutup ayısıyla aşk yaşayan adam su tabancasıyla kendini öldürür, anla)! Bu arada bende msn adresin niye yok acaba? :o | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 12:26 pm | |
| Ühm çoğu zaman girmeye üşeniyorum veya bilgisayarım açmıyor. Ondan pek de bir eksiklik yaratmaz olup olmaması sende q.q Arada kaynamışımdır yea.
Matt'in nazi rütbesine bu kadar yakışacağı aklımın ucundan geçmezdi. Ha bir de gaz odası... Bir ara sanayideki karakterime uysun diye sanayili fabrikalı arkaplanlı çok resim doldurmuştum -da... biri de takıma uyaydı iyiydi. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 1:13 pm | |
| My body is ready'de koptum ben jsdlfmh. Buraya kendisiyle ilgili düşüncelerimin tamamını yazamayacağım birincisi admin karizması çizilmesin ikincisi accık müstehcen kaçabilir. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 1:14 pm | |
| Senin için Catalina'yı politikaya sokmayı düşünüyorum da Catalina'dan da politikacı olmaz yahu. Yalnız karakterini de çok beğeniyorum. Seni de ayrıca çok beğendiğimi biliyorsun.
Iska.
KADIN LAN KADIN TAKIMIN ÇOK GÜZEL AMA SEN DAHA GÜZELSİN BEN SENİ YERİM BİTİRİRİM KADIN. | |
|
| |
Vivienne de Blanc Aktris
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 2:12 pm | |
| BEN SENİ YERİM ASIL İKİNİZİ DE YERİM HATTA. :c | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 2:15 pm | |
| Bir The Walking Dead havası esti sanki. Ahahaa. Tamam, kızmayın, gittim :L | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 2:37 pm | |
| Senin karakterlerin tümü bilim adamı Yasmün. Küçükken bilim adamı mı olmak istiyodun ghjklş | |
|
| |
Raven Orlov Yeraltı Doktoru
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Rus Doğum Yeri : Rusya Yaşadığı Yer : Oregon Harabelikleri (ABD)
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 3:20 pm | |
| Ivan sana bu: Ceyhan Prensi - Sen Parfüm Ben Esrar Kokarım.
Raven benim için hep kuzeniyle evlendirilen Raven. | |
|
| |
Raven Orlov Yeraltı Doktoru
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Rus Doğum Yeri : Rusya Yaşadığı Yer : Oregon Harabelikleri (ABD)
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 3:25 pm | |
| Allam kurgumu bilen biri. Kesin tanıyorumdur da. Selam... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 3:45 pm | |
| Tanıyorsun! Ehe. Fulya!
Ama o kurgu nasıl güzeldi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 4:06 pm | |
| Seks kasetin elimde vekiil. | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 23, 2013 11:36 pm | |
| Şantaj kokusu alıyorum. ._. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 1:55 am | |
| Bana senin gibi takım yapmayı öğretmezsen ben de şantaja başvurucam Öykö... Tabii asla başvurmayacağım gerçeği de bal gibi ortada, neyse artık. Anladın sen beni. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:07 am | |
| Suçlularla ilgili de bir yasa tasarısı hazırlıyorum. Hepinizi kurtaracağım! | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:10 am | |
| Kız karakter de alıp, şurayı ''Oy, oy, oy'' ile dolduracağım bence. (Asana gelse mi acaba?) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:15 am | |
| Asan'dan korkuyorum olum ben. Etten duvar ördürürüm etrafıma. Haha. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|