| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:20 am | |
| Merak etme, general olmayacak bu sefer. Belki senin danışmanın olur, kıps. | |
|
| |
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:45 am | |
| General olsaydı da iyi olurdu aslında... En büyük hobim elalemin muhabbetine salça olmak. Saygılar. Bu arada ben Asanayı severdim. Her ne kadar orada fazla aksiyonumuz olamasa da... Bilim insanı rütbesini sevmezdim, karakterlerin sağolsun bir farklı bakıyorum rütbeye de rütbe rengine de.
ps. LEONA DA BİR EL ATSANA ABİM, HADİ BE ABİM ELİNİ ÖPEYİM.
En son Ruby Parker tarafından Paz Mart 24, 2013 4:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:49 am | |
| Atarım atmasına da, sonra başıma iş gelir diye korkuyorum, biliyor musun? (Teminat ve pmye resimler isterim) E, madem o istiyor, orduya katayım Asana'yı ve Fulya'nın fobilerinin üstüne gideyim, nihohahaha! Bir de, beni tutuklasana, güzelim. (Klasik, olması gereken) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 4:56 am | |
| "En büyük hobin elalemin muhabbetine salça olmak. Saygılar. " YAZMIŞIM AZ ÖNCE DUR O ÖYLE DEĞİLDİ hobim* OLUCAKTI O AFFET AFFET DUR YANLIŞ OLDU O OAO Leon kibar insandır ya, güvenebilirsin yapmaz efendi çocuk o.... yersen. Eheheh, Ruby tutuklayacağı kişi böyle olacaksa dünden razı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:01 am | |
| Vay be anasını, şaşkına döndüm. İlk defa naz yapmadan teslim olan gördüm. Ahahaha! Ben onu ''Hobim'' diye okumuştum. Yanlış okudum ama aslında doğru okumuşum. Ben gene de ne olur ne olmaz paketleri kapının önüne bırakıp, zile basıp kaçayım. :p (Leon için bu) | |
|
| |
Vivienne de Blanc Aktris
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:03 am | |
| Ünlüsünü ailece severek izliyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:15 am | |
| Karakteri çok hoş olmuş sanki onun da. Takımda kullanılmış dokuyu aşırı sevdim. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:19 am | |
| Zaten takımıyla aşk yaşıyordum bir de 'Milliyet: İngiliz' kısmını görünce ağlamaya başladım. Ben kendime İbrahim Tatlıses eşliğinde faça atmaya gidiyorum saygılar skdmf | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:24 am | |
| Ölücek sempatiklikten. Hazırla bohçanı kız gelip kaçırıcam seni. | |
|
| |
Tobias Hempstead- Wright İstihbarat Teşkilatı
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Doğu Berlin, Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:28 am | |
| HELALİM ALNIMIN YAZISI NURTANEM. (Tobias oldu Abdurrahman amk) - Spoiler:
GELSİN HADİ GÖSTERELİM İŞÇİ ŞURDA NE YAPACAK VİCDANSIZLIK NE DİYECEN İNSAFSIZLIK NE DİYECEN
| |
|
| |
Vivienne de Blanc Aktris
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 5:40 am | |
| - Spoiler:
youtu.be/5Kv8LvatLIs YAHU LAVABO NERDE YAHU LAVABO NERDE NE DİYECEN YAHU LAVABO NERDE GİT BELEDİYENİN ÖNÜNE Mİ YAP DİYECEN?
Rözi'nin karizmasını hırpalamış olabilirim ivit...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 6:55 am | |
| İmzası şahane güzel ve hatta onu nasıl yaptığını bildiğin merak etsem de... avatar çok boş durmuş q.q Herkes sevgi pıtırcığı olmuş dur ben de ayak uyduracağım djksan aylevye. | |
|
| |
Sion Isobel Psikiyatri Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İsveç - Fransız melezi Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 6:56 am | |
| Önceki takım daha kuuldu bence ama bu da iyi. Texturelar falan. - Takımı çok güzel, hele modeline hastayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 7:13 am | |
| The Walking Dead'den devam edelim bence! Kıvıl, Brrr... Brrr... Braaain! | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 8:34 am | |
| Ünlüsü, takımı falan şahane. Öyle yani. | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 8:58 am | |
| Öykööö, ben de takım isterim Öykööö. | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 9:37 am | |
| ÇOK TATLISIN ÇOK SENİ VEREN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK GÜZELSİN ÇOK BEN GÜZELDEN ANLARIM kroluğum yüzünden banlanacağım ama olsun SANA DEĞER jskdgms | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 9:55 am | |
| Josephine'in kaderdaşı. Ne olacakmış büyünce? *-* | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 10:40 am | |
| Kıtaa dur! Gerçi, sen vekilmişsin. Şimdi ne yapsak acaba? Oyoyoyoyooy! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:00 am | |
| Orduya napmış da 35 yaşında orgeneral olmuş lan... | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:03 am | |
| Ordu toplaşması varmış dediler... Hannelorea görünmüş, o yapmış yapacağını allah allah. Ha bir de adam olsun o avatarın gavatlığını güzeltsin. Saygılar. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:10 am | |
| Güzelttim .s Biz boşuna ekşın yapmışız valla... Anca ispikçi olduk. | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:19 am | |
| O kadar sanatsalım ki ne yazdığımdan ben de hiçbir şey anlamadım... hah aferim şöyle. *aloisin başını okşar* tamam oğlum sakinleş, bir dahakine salarım seni de artık... | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:31 am | |
| *Neler yapmadım ki, Viktor, asıl bunu sor sen! Bütün kızlar toplandık! Bu karakterin ne kadar hoşlu olmuş yalnız. | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 11:57 am | |
| Viki dediğinde orada bir dur bacım. Haha. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|