| İtiraf Ediyorum | |
|
+40Belial Laurens Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Frederick Miller Shouta Iwasaki Renate Hildenstern Rafaela Rivera René Freud Charles Quinn Asana Qinghai Tim Freud Dorothea Olaf Marc Le Bras Cristobal Windsor Willet Léa Broussard A. Stav Hirsch Andrei Vančura Clay Blackwell Ruby Parker Matsuda Nakahara Nathan Wilde Carol Hunt Walter Shawnell Viktor Lerwick Lukas Merophine Freki Jørgen Raphael Altieri Aidan Wandhunt Aurora de la Poer Reha Demirel Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Ice Cresswell Sion Isobel Anitchka Despenic Catalina Castillian Joachim Dürer Shodan Berlin 44 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Berlin the Creator's Fuckbuddy
| Konu: İtiraf Ediyorum Cuma Mart 15, 2013 12:00 pm | |
| itiraf ediorm bn wlleti cok seviorm yaaa | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mart 15, 2013 1:43 pm | |
| itiraf ediyorum, harder, better, faster, stronger'ı yazması için willeta gereken ilhamı ben verdim. (: | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mart 23, 2013 11:04 am | |
| İmzamdaki mekan, bir gaz odası. Google görsellerde o amaçla aramıştım yani. İtirafımdır. | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mart 23, 2013 11:05 am | |
| Yemin ediyorum bazı insanlar sorunlu. | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mart 23, 2013 11:45 pm | |
| Geometri sınavım var ve ben çalışmadım. Annemi de muhtemelen her sınav sonrasında yaptığım gibi bunun benim suçum olmadığına, sistemin suçu olduğuna falan ikna edicem. Üstelik ders çalışmak annemi ikna etmekten daha kolay. Sorunluyum ben bence. | |
|
| |
Sion Isobel Psikiyatri Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İsveç - Fransız melezi Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Paz Mart 24, 2013 8:47 am | |
| Son üç sigaram kaldı lan. Ölüm gibi. | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mart 25, 2013 9:15 am | |
| Ailemin geri kalanına da The Fall izlettim bir gülüp bir zırlamaktan kendilerini şaştılar, mutluyum ehehe
| |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mart 25, 2013 11:30 am | |
| Bütün boku siteye atmamak lazım, benim nette sorunlu. Ayrıca dün kızın ağzına sıçtığımız için bugün vicdan yaptım. Bizimle konuşmuyor, resmen alanını sınırladı. Çok pişmanım | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mart 25, 2013 11:35 am | |
| Ama sen de haklısın yani, Tuçe, güldüm yalnız, ne acaip yaa, ben olsam o ağza tükürmeyi sabahtan halletmiştim. Ahahahaa İtirafa gelince, çok kola tüketmeye başladım son günlerde ya! Neyse ki tatlandırıcılı olanları tercih ediyorum. | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mart 26, 2013 9:55 am | |
| Site hızlandığında her yeri aynı anda gezesim geliyor. | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mart 26, 2013 11:06 am | |
| Kardeşimden canım sıkıldı mı çaldığım her para için vicdan azabı çekiyorum. Kız bitirdiği uhum için yeni bi uhu aldı lan. İçimdeki sevgi doluluk öyle yoğun ki hemen şimdi sinen çetin eşliğinde odasının kapısından girerek sıkıca sarılmak istiyorum. Ha bir de kalem al bana dedim kabul etti lan. Yarışma ayağına defter de yapsam mı ki... Ahahha çok güzel hacılanıyor ama. Suç bende değil. | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Mart 28, 2013 11:28 am | |
| - Spoiler:
yasmün senin için güzel olmayan haberlerim var. o mad hatter vardı ya.......... EHEHE- beyin yamışması yaşıyorum çünkü acayip bi kültürel zehirlenme yaşadım. üst üste o kadar dizi film hangi bünyeye olsa- meh djangoyu da sevmedim, dört dörtlük film ama tatsız tuzsuz geldi bana. WALTZ BEBEYİM VER DE HER GÜN GELEYİM- ama yine de..... o gidince film bitti bende. mutlu ayrılalım diye şey etmişler sanki sonu. q.q itirafım ilk defa tarantino filmi sevdim ama sevmedim izlediklerim içinde. | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Mart 28, 2013 12:29 pm | |
| Küçükken Kral Tv'nin bir Di Cey'ine çirkin diye bakamazdım. Cidden çirkin gelirdi bana o_O | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mart 29, 2013 11:03 am | |
| socially awkward penguin var ya? O benim. | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mart 30, 2013 2:40 pm | |
| Hasta oldum da boğazlarım falan şiş. Öksürüyorum da. Haliyle sesim değişti. AMA böyle o travesti sesi hoşuma gidiyo fghjk BÖYLE BUĞULU Bİ SESİM VAR. HOŞUMA GİDİYO. ıhaıh. Hep karizmatik bi' sesim olsun istemiştim. Sesi bok gibi çıktığı için sevinen bir deliyim sanırım hjk | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Paz Mart 31, 2013 11:32 am | |
| İitiraf ediyorum, bu siteyi seviyorum, çünkü: Güneş, Güneş, Aslı, Nelif! | |
|
| |
Lukas Merophine Sanayide Döküm Ustası
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| |
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 01, 2013 2:59 am | |
| - Seth O'Hara demiş ki:
- İitiraf ediyorum, bu siteyi seviyorum, çünkü: Güneş, Güneş, Aslı, Nelif!
Ehuhu beyb, yine de criste güvenmem ;( | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 02, 2013 10:43 am | |
| Norman Bates karakterimde adeta bir Kirıs Topal var, bu yüzden filmin ilk versiyonunu iki kez izlediğim yetmiyor gibi, üstüne yeni ve berbat olmuş olan versiyonunu da izledim. Yani, düşünün, kült filmin korku karakterinde buluyorum bu karakterimden izler. (Hem de bu karakteri oluşturduktan sonrasında filmi izlediğim düşünülürse) Kısacası, Kirıs Topal'a güvenmek, delilik olur! Zavallı Lisbeth ve Sion :( | |
|
| |
Lukas Merophine Sanayide Döküm Ustası
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Çarş. Nis. 03, 2013 10:51 am | |
| Bagaz, barzo tiplerin kezban kezban diye dolaşması çok aptalca. Kezban etkiketinin erkeklerin götlerini kaldırmak için bir araç haline gelmesi de öyle. Kız vermeyince kezban diyin he ya he. Bi sktirin amk. Tanımıyoruz götlerini sktiklerimi sanki. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 04, 2013 10:58 am | |
| RP başlığını açtım ama giriş cümlesi bulamadığım için fundametals izleyip boş boş dolandım. Yarın yine doluyum tüm gün ve yazamiycam... saat ne ara on oldu lan üğü
| |
|
| |
Walter Shawnell Her Boku Bilen Adam & Willet's Bitch
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz - Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Willet'in kolları- Miami
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Nis. 05, 2013 6:47 am | |
| - Spoiler:
....takımı bundan yapmamı tek engelleyen şey sayılan piksellerdi. bir river phoenix yok mu sizce de? q.q ağlıyorumfsıjühühü | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Nis. 05, 2013 12:02 pm | |
| Babam şirret karılar gibi çemkirirken allaşkına söyleyin ben o adamı nasıl skleyeyim? Koca adamın girdiği triplere bak. Çok ayıp çok... Buradan gizli itirafı çıkarana benden Walter'ın saçlarından bir tutam. ps. babama artizlenmedim lan hemen çıkarta çıkarta onu çıkarmayın. Sadece içim o kadar keder dolu ki... Derdimi skeyim. | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 06, 2013 6:54 am | |
| walterın gençliğine değinmek istiyorum. julian assange young pics, so hot. teknolojiyi hunharca bu konuda kullanmaktan utanç duymuyorum. LAN ADAM BENDEN GÜZEL- hala süregelen bi durum bu. gençliğinde görsem metroya kadar takip ederdim (:
| |
|
| |
Matsuda Nakahara Yeşilçam Armatörü
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Japon Doğum Yeri : Japonya Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 06, 2013 8:01 am | |
| - Nathan Wilde demiş ki:
- walterın gençliğine değinmek istiyorum. julian assange young pics, so hot. teknolojiyi hunharca bu konuda kullanmaktan utanç duymuyorum. LAN ADAM BENDEN GÜZEL- hala süregelen bi durum bu. gençliğinde görsem metroya kadar takip ederdim (:
Duygularıma tercümanlığınız için size nobel edebiyat ödüllerinde mansiyon ödülünü layık görüyoruz. Bu sözleri ileride açacağım okulun müdür katına asıcam. Türk halkı size müteşekkir. | |
|
| |
| İtiraf Ediyorum | |
|