| İtiraf Ediyorum | |
|
+40Belial Laurens Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Frederick Miller Shouta Iwasaki Renate Hildenstern Rafaela Rivera René Freud Charles Quinn Asana Qinghai Tim Freud Dorothea Olaf Marc Le Bras Cristobal Windsor Willet Léa Broussard A. Stav Hirsch Andrei Vančura Clay Blackwell Ruby Parker Matsuda Nakahara Nathan Wilde Carol Hunt Walter Shawnell Viktor Lerwick Lukas Merophine Freki Jørgen Raphael Altieri Aidan Wandhunt Aurora de la Poer Reha Demirel Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Ice Cresswell Sion Isobel Anitchka Despenic Catalina Castillian Joachim Dürer Shodan Berlin 44 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 10:15 am | |
| İtiraf ediyorum yaptığımız kurgudan sonra Reha hiç olmadığı kadar seksi geliyor gözüme. VUUUU | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 10:47 am | |
| işsizlikten karakterlerimi birbiriyle şipliyorum adeta bir esra erol gibi. acaba andreinin kurgusunun kilit yerine bi de belalı eski sevgili aurora eklesem mi? bu kadar güzel insanlar sap ve çocuksuz kalmasın kampanyası başlatıcam. evlenin çocuk yapın üstün ırk kurun lan dünyanın en güzel tipleri sitemizde toplanmış. high-tech windhund housewifes grubu açıcam. yarı android anne aurora her saat başı yeni yarı biyonik insan imal ederek x-men fantezilerime gözcü anne olarak hizmet edicek. a-aa magneto da ben de ekieki
| |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 10:58 am | |
| iki kişi kuralından bu gün nerelere: flood şey, bi anda şu gifsetle karakterim ol istedim cedric. nayt genç körpe olaydı erkekler banyosunda ıslak havluyla vurmak suretiyle taciz ederdim... voldinin bebek popisindeki kızarıklıkla ilgili fantezi dolu rpler yazabilirdim ama- ama- ne o cedric ne de nayt voldi. hp de sevmem oysa ama çokzel bi taciz var napayım. niye abuk kurgu şirinliyorum lan bu gün yeterince yorulmadım mı? bu ne enerji? kafaya mı vurdu? | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 11:49 am | |
| 3 senedir itinayla geçemediğim dersi bu sene çalışmadan geçiyor olmam çok enteresan. Çalışmak için programlanmamış mıyım acaba? Mesela pazartesi günü deli gibi çalıştığım sınavdan patlayıp hiç çalışmadığım diğer ikisinden geçtiğimi biliyorum. Enteresan cidden. Finallere de bu sistemle mi girsem ki? OKULU BIRAKSAM? | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Nis. 26, 2013 6:07 am | |
| İtiraf ediyorum, Testament of Sherlock Holmes gifleri yapmak istiyorum ama üşeniyorum! | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Çarş. Mayıs 01, 2013 8:25 am | |
| michael pitt sevgim coştu yıllar sonra... alsam mı acaba- bir de sophie turner olsa, ya da natalie dormer iki sap bayan ve bir gayimsi(?) adama daha ihtiyacım yok valla *bayavaraslında* pfft. o kadar saçma bi şekilde meşgulüm ki boş boş oturup her rpyi iki kere okuduğum ve rp yapmak için ağladığım günleri özlüyorum. - Spoiler:
bir de elifle rp yapmayı özledim kırisi ne sevmişim meğer... q.q hayatıma mâl olacak bi itiraftı bu...
| |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 03, 2013 9:27 am | |
| itiraf ettim: pfft hayatımın içine ettin fish tank... fassynin dalgalı kızıllı britiş saçlarına bakamaz oldum. her bakışımda kahrımdan ölüyorum çünkü... T-T | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 04, 2013 4:00 am | |
| auroranın rpsini yazmayı unuttum... psde bi dolu işim varken mgs3 kasıcam şimdi eheh | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 07, 2013 12:48 pm | |
| Hep bu resimlerden takım yapmak istemiştim kısmet bu güneymiş <3
| |
|
| |
René Freud
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 07, 2013 12:53 pm | |
| ...Hipster takımı varken çarlsla taşak geçmek daha kolaydı lan mama help | |
|
| |
Charles Quinn Silah Kaçakçısı
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 07, 2013 1:04 pm | |
| i watch u honeybunny, i always watch u. BE CAREFUL WHAT U WISH FOR DEMİŞTİM DİNLEMEDİN BAK NOLDU harvey mesaj atsın hemen istiyorum neden çünkü üsttekinin profili dikizleyen bir çarlsım var soo be afraid be very afraid güneş.... | |
|
| |
René Freud
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 07, 2013 1:15 pm | |
| ...BEN BÖYLE DEMEDİM AMA HUBUTURUGH ayrıca. imzamdaki gife karşı sebepsiz bi sevgi besliyorum. neden? çünkü look whos watching who nowasdkdfdjfg harvey... - inş cnm ya:
| |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Çarş. Mayıs 08, 2013 2:43 am | |
| Çarls görünce gözüm dönüyor. Bilmeyen kaldıysa söyleyeyim dedim. Ben böyle değildim lan. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 10:27 am | |
| viktoru öldürmeli sadist sayko bol zırlamalı kurgu yapasım var ve belamı aradığımın belgesidir bu. | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 11:49 am | |
| - Viktor Lerwick demiş ki:
- viktoru öldürmeli sadist sayko bol zırlamalı kurgu yapasım var ve belamı aradığımın belgesidir bu.
Katili memnuniyetle ben olabilirim! Asana ile hem de, nihahaha! | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 11:54 am | |
- viktoru öldürmeli sadist sayko bol zırlamalı kurgu yapasım var ve belamı aradığımın belgesidir bu.
Ağlarım lan. OOo onu da öldürünce gidersin sen. İNTİHAR ETMEMİ İSTİYOSUN. Yasmün de... NEDEN BU KADAR HEVESLİSİN ;_; | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 12:23 pm | |
| weehee asanaya öldürtmem .a. neden hevesli çünkü bi buluşamadı vikiyle mehehe- işte, işte ben de ağlarım ve jübilemi verip gidiceksem yazarım dedim ama çok koyar sonra rpyi bırakmak. kederimden ölmeyeceğimi bilsem oneshot yazar kaçarım...
| |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 1:10 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpwT_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T T_T | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 1:23 pm | |
- weehee asanaya öldürtmem .a. neden hevesli çünkü bi buluşamadı vikiyle mehehe-
Naaah! At yalanı, si... Nse bn bşy dmyrum .s .s | |
|
| |
René Freud
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 10, 2013 1:43 pm | |
ORDA DUR İŞTE ORDA DUR avatar geyikleri gayet güzel bence (: dünün travmasını anca atlatıyom sdkfjsl düşün dkjfl beyler :( | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 1:35 am | |
| ehehe elif yapma... o şarkıda bile duygulandım lan ._. yalan değil şimdi yasmün hepimiz biliyoruz (: DURAMIYORUM ASLI EN AZINDAN BIÇAKLI AĞIR YARALANMALI BİŞİLER OLAYDI...... korra izliyorum sayende allahtan bir sezon ve korranın çılgıncasına mutluluğu bana bulaşıyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 4:05 am | |
| Aboo, adamdaki egoya bak, sen neymişsin, Viktor. Karakterlerimin ''Egomanyak'' tacını sana devrediyorum şu vakit. Jübileni verip gitmeye kalkma mümkünse bak, sonra Elif'le karşılıklı zırlaşıyoruz ya :( | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 4:12 am | |
| aa vikiyi hiç tanımamışsın (: ve ağlaşmayın gitmiyorum bir yere çünkü öldürüp bırakacak olsam daha listede çok adam var ve başta çarls falan gelir bence fsdjhfs | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 4:24 am | |
| Çarls'ı öldürürsen cinayete kurban gidebilirsin bence, ona hiç dokunma. Fulya ve ben varız işin içinde. Kork! Ahahaha!
edit: Yalnız, itiraf etmeliyim, resmen eşşeği kaybetmiş de bulmuş kadar oldum. Buradaki ana unsur olan ''eşşek'' Shodan'a tekabül ediyor. Ahahaha! Lan ne zırladık dün ya! (Tabi Wazzap'tan öğrendiğime göre Elif için de ''Top'' da ona tekabül ediyor, ahahaha) Durduk yere yedin lafı, Shodan! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 5:45 am | |
| yok yok öldürür müyüm hiç q.q anlamadım lan nasıl yani..... nolmuş shodana NE DİALOĞUNUZ GEÇTİ KİME TECAVÜZ ETTİ niye zırladınız olm valla mağdursanız aramızda halle- ehem | |
|
| |
| İtiraf Ediyorum | |
|