| İtiraf Ediyorum | |
|
+40Belial Laurens Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Frederick Miller Shouta Iwasaki Renate Hildenstern Rafaela Rivera René Freud Charles Quinn Asana Qinghai Tim Freud Dorothea Olaf Marc Le Bras Cristobal Windsor Willet Léa Broussard A. Stav Hirsch Andrei Vančura Clay Blackwell Ruby Parker Matsuda Nakahara Nathan Wilde Carol Hunt Walter Shawnell Viktor Lerwick Lukas Merophine Freki Jørgen Raphael Altieri Aidan Wandhunt Aurora de la Poer Reha Demirel Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Ice Cresswell Sion Isobel Anitchka Despenic Catalina Castillian Joachim Dürer Shodan Berlin 44 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 06, 2013 12:49 pm | |
| İsmi lazım değil bir sitede bir karakterimin Moderatör kullanıcı paneli açık. Ki moderatör değilim. Ama kendimi ifşa etmiycem çünkü o kullanıcı paneli yazısını orada görmek hoşuma gidiyor- AAAAA HSKTİR LAN ŞİMDİ ALDIM İNCEYİ DÜKKAN BAŞLIĞIM VARDI BENİM O KULLANICI PANELİ O DSJKAN ŞU ANDA ASRIN GİZEMİNİ ÇÖZDÜM YEMİN EDİYORUM ÇOK ZEKİYİM | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 06, 2013 12:59 pm | |
| aynı hissi yaşadım yemin ediyorum jsakhf ve hala julianın gençliğini gördükçe ağlıyorum.... biri bana çay getirse- | |
|
| |
Matsuda Nakahara Yeşilçam Armatörü
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Japon Doğum Yeri : Japonya Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 06, 2013 1:31 pm | |
| Gün geçmiyor ki Julian'ın 7-70'e fotoğraflarını stalklayarak günümü sonlandırmayayım... | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 08, 2013 4:58 am | |
| İtiraf; diğerlerinden farkı var sanıyordum da onlardan betermişsin volla içim acıyor gördükçe kezbanlığını... Bi zamanlar çok sevip sonra bi anda tiksinmeye başladığınız insanlar oldu mu hiç AYNEN ŞU ARA- q.q neyse forum başlıklarını yeniliyorum diye kafa siken kızın yetkinforumla imtihanına ne demeli... karma is a bitch dimi? *^*
| |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 09, 2013 8:51 am | |
| | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 09, 2013 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 09, 2013 12:32 pm | |
| | |
|
| |
Andrei Vančura Boş Gezenin Boş Kalfası
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 09, 2013 12:33 pm | |
| ben bilmem alois bilir...... (: | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Nis. 13, 2013 5:01 am | |
| insanlar ilan açıp gelin kurgu yapalım dediklerinde kurgu bulamayıp yavaşça uzaklaşıyorum ya içime dert oluyor, vicdan azabı çekiyorum- ;a; | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 7:08 am | |
| Galiba Nirvana ve Beatles dinlemeyen tek rpgci genç benim? | |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| |
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 9:25 am | |
| - Carol Hunt demiş ki:
- Galiba Nirvana ve Beatles dinlemeyen tek rpgci genç benim?
beni de yaz kardeşim diyecekken rpgci olmadığımı hatırladım asdfks | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 10:09 am | |
| Rpgci. Animeci. ohgodwhy dsjkfnds Tamam tamam demedim var say. Müzik zevkin şahaneymiş karrşim bakıyorum da. (: | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 10:31 am | |
| ne bok atıyon lan herkesin kendi şeyi allalala ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 10:56 am | |
| Bok atmadım lan sakin. *sarılır* Hadi şimdi kol kola girip müzik zevki ortalığı yakan insanları başbaşa bırakarak gün batımına doğru yürüyelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Nis. 15, 2013 11:20 am | |
| Dün şekerlendim, bugün şekerlendim, yarın da şekerlenmeye devam edeceğim. Allahını seven bana rpg forumlarını misafirlere saklama olayının mantığını anlatın. Amcık ben senin kurgunu bilmeden, üye seviyeni bilmeden, istediğin modelin alınıp alınmadığını bilmeden neden üye olmak isteyeyim? Sisteminden bihaberim, üyelerinin rp yapma olaylarından bir haberim benden nasıl beklersin üye olmamı? Hadi rpg bölümlerini gizledin, hadi rp çalınmasın diye bir derece anlarım. Peki ya karakter oluşturma, kurgu forumları? Çok özür dilerim, binlerce defa özür dilerim ama beyninizin çalışma stretijisini sikeyim. Hadi iyi rpler. Amcıklar memeli karılı gizemli bakışlı banner koyup üstüne beatles sözü yazıyorlar bir de. He tosunum. Önce rpgye bakarım rpg mi diye, sonra admine bakarım admin mi diye......... Ama neyse ali rıza bey tadımız kaçmasın :( suskunluğum asaletimdendir diyemeyeceğim çünkü orospusunuz güzel insanlar.
İtiraf; ne zaman misafirlere gizli, tanıtımlarda kurgusunu anlatmamış bir rpg forumu görsem çok güzel küfrediyorum. Sanırsın içimde binlerce dansöz kahve var. Sanırsın Kestel Meslek lisesi elektrik bölümü. | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 18, 2013 5:08 pm | |
| İtiraf ediyorum, bu site Adana'da mı hızlı, yoksa normalde mi öyle oldu, emin olamıyorum. | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Nis. 19, 2013 1:21 am | |
| Ahahjkdns Site linkini değiştirdik yeniden ondandır. Hesaplamalarıma göre bir hafta daha rahatız. Tabi adanaya özel çalışıyoruz gibi bir durum da olabilir... | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Nis. 19, 2013 5:09 am | |
| Cinebb buraya da çok yakıştı ya. Sanki sinemalardayız gibi. İtiraf ediyorum. Şarj bitmek üzere ama üşeniyorum. Aman neyse, kuzenim birazdan gelecek o zaman bırakırım şarja şunu. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Nis. 23, 2013 1:58 pm | |
| tumblrdan spoiler yememek için dizileri acil tüketiyorum. varan iki kilo almak için şu an makarna yiyorum | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Çarş. Nis. 24, 2013 7:04 am | |
| Bazen burun deliğinden kalemi hızlıca sokmak suretiyle intihar eden üniversiteli gencimizi çok iyi anlıyorum. meh. | |
|
| |
Marc Le Bras Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Bordeaux, Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 7:36 am | |
| İtiraf ediyorum bu karakterimin ismi, hazırlıktaki matematik hocamın ismi. ALLAM BÜTÜN KARİZMA YERLE BİR. ADAMIN TİPİNİ DE GÖRSENİZ BİR. YA OF. | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 8:42 am | |
| İtiraf ediyorum; seni ağzını suratını yerim Marc, ama şu itiraftan sonra bir daha asla aynı gözle bakamayacağım sana... | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 9:51 am | |
| İtiraf ediyorum az öncekiler yalandı. Sen yeter ki beni eskisi gibi gör. ALLAM. | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Nis. 25, 2013 10:04 am | |
| İtiraf; biz öğretmen fantezisinin götünü yiyelim, tamam gel açtım kollarımı. | |
|
| |
| İtiraf Ediyorum | |
|