| İtiraf Ediyorum | |
|
+40Belial Laurens Gábriel Héderváry Wolfgang Miller Frederick Miller Shouta Iwasaki Renate Hildenstern Rafaela Rivera René Freud Charles Quinn Asana Qinghai Tim Freud Dorothea Olaf Marc Le Bras Cristobal Windsor Willet Léa Broussard A. Stav Hirsch Andrei Vančura Clay Blackwell Ruby Parker Matsuda Nakahara Nathan Wilde Carol Hunt Walter Shawnell Viktor Lerwick Lukas Merophine Freki Jørgen Raphael Altieri Aidan Wandhunt Aurora de la Poer Reha Demirel Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Ice Cresswell Sion Isobel Anitchka Despenic Catalina Castillian Joachim Dürer Shodan Berlin 44 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 6:02 am | |
| Jübile mübile dedin, ağlattın bizi, yaktın, hayın! :( Ondan bu laflar sana! Ama Elif artık duygusal olarak devir atladı sana karşı, evlenebilirmişsin onunla, para da kazanıyormuş. Bakarmış sana cillop gibi. Ahahaha! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 7:50 am | |
| Ahaha bilmiyorum... belki bir gün ama şimdi değil OAO a-aa bu dolaylı yoldan bir teklif mi yoksa? zorlamayalım kızı... sjdkfhsdf | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 8:29 am | |
| Geç olsun, çok geç olsun! Ne dolayı ya, sen de, direkt evlenme teklifi bu, düğünü ben organize edeceğim, Fulya'yı madara edeceğim, nihohahaha! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 9:57 am | |
| hadi ya.... tamam kabul ettim dsjghfsd | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 1:18 pm | |
| Tamamdır, düğünü organize etmeye başladık. Elif doğum gününde olsun istedi, ona karar verdi. Öyle! Hadi, git gelinliğine bak, zaman geçiyor bak. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 1:59 pm | |
| elif gelsin ona danışıcam tek başıma bakmam :> IB ve Shame giflerini de görünce acaba en sevdiklerim hangi gifsetleri diye kafam karıştı..... ama yine de ejderha gibi tütüyor değil mi ehe ehe yanak çukurlarınla ilgili fantezim var viktor biliyo muydun? - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Mayıs 11, 2013 2:36 pm | |
| Bence çok açık saçık olsun! İtiraf ediyorum, teyze karakterler açacağız burada, Nelif de açsa, hatta Güneş de! | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mayıs 13, 2013 8:37 am | |
| jdksafjkds itiraf ediyorum o kadar gün girmeyince on kaplam gücündeki liseli tribiyle siteden uzaklaşırım sanıyordum teyze lafını gördüğüm gibi evladım diyerek hepinize öpesim geldi. Açmam mı. Anasını bile- | |
|
| |
Rafaela Rivera
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mayıs 13, 2013 11:30 am | |
| İtiraf ediyorum, enee hp/vampir/gossip girl tarzının dışına nihayet çıkılmış diyerek siteye daldım ama üşengeçliğim ağır bastı. | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 14, 2013 2:33 am | |
| Belki ben de bi sürpriz yaparım teyze konusunda (: Üşenmeyin vurun kendinizi rütbe alımlarına sonra ardından 42387 karakter açılıyo zaten huehue
| |
|
| |
Renate Hildenstern Hükümet Kadın
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Perş. Mayıs 16, 2013 9:35 am | |
| ...ve bir yeni üye daha üye oluşundan sonra siteyi açmamaya başladı. Güneş batarken ardından tepelerin, yapma vakti gelir ühühüh bacağım ağrıyor.
itiraf ediyorum; pengüenleri severim. Ama keşke pengüenler de beni umursasa. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Ptsi Mayıs 20, 2013 4:00 pm | |
| İtiraf ediyorum, hiçbir içki beni bahar mevsimi kadar sarhoş edemez! Beş dakika dışarı çıktım, manava parayı yanlış verdim, üstün sadece bir kısmını aldığım halde hayda, gitmeye çalıştım. Adam da bir şeyler bir şeyler, dedi, ben sadece boş boş baktım. Eve döndüğümde de bildiğin sallanıyordum. -_-' | |
|
| |
Shouta Iwasaki Lise II. Sınıf Öğrencisi & Yazar
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/04/13 Milliyet : Japon Yaşadığı Yer : Arakawa, tokyo | JAPAN
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 21, 2013 8:22 am | |
| Joachim'e şehrin anahtarlarını vericem. | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Mayıs 21, 2013 6:03 pm | |
| Teheey, bahar çarpmasının güzel etkilerinden biri şehir anahtarıymış! O değil de, neden burada ufak çaplı bir zombi istilası olmuyor? Genetik kodlarıyla oynanan askerler, öldükten sonra da savaşmaya devam etsin falan! İtiraf ediyorum, TWD çizgiromanlarını peşpeşe okuyup, sonra da böyle zırvalıyorum. | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Çarş. Mayıs 22, 2013 7:57 am | |
| YASMÜN SAKİN OL VE O ÇİZGİ ROMANI YERE BIRAK EVLAT, BELA İSTEMİYORUZ itiraf; telefonla iletişim olmadan evvel aslı biz deli miymişiz lan msn diye kasmışız. valla şu iki günde daha iyi anladım. | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 31, 2013 8:01 am | |
| rütbe ve kurgudaki tarih şaşmasına kılıf bulamadım napıcam merak ediyorum kafam da kazan zaten. yazıcağım şeyi unuttum hah takımda hugh çok yavşak lan fdsjhfgsdfs rapist nazi der misiniz buna allaşkına? | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 31, 2013 11:03 am | |
| | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 31, 2013 12:41 pm | |
| İtiraf, RPLERİ YAZMAYA BAŞLADIM SONUNDA. İKİ CÜMLE YAZDIM BU DA BİR ŞEY BENCE.
Yarın yürüyüşe birkaç arkadaşla katılacağız bakalım hayırlısı | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Cuma Mayıs 31, 2013 3:09 pm | |
| - Wolfgang Miller demiş ki:
Yarın yürüyüşe birkaç arkadaşla katılacağız bakalım hayırlısı Al benden de o kadar. Tabi ben ailemle katılıyorum. İtirafa gelince, o kadar sinirlendim ki, değil gaz bombası, gerçek kurşun sıksalar gideceğim oraya! edit: Taksim'e giden yolu kapatmışlar, peh! Köprüden geçenleri Beşiktaş'ta kıstırmış bombalıyorlarmış, peh! Biz nerede olursak olalım, artık tek yüreğiz. Bu da diğer itirafım olsun. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Haz. 01, 2013 7:20 am | |
| | |
|
| |
Gábriel Héderváry
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Paz Haz. 02, 2013 2:07 am | |
| Aaa yuruyus muhabbeti donmus ne guzel. itiraz ediyorum gaz yiyememek bu kadar mi koyar... annesi eczaci olan arkadas antiasit maske falan getirmisti ama peh iste BURSADA NE ARAR LA POLIS olm vazelin bile vardi portakal gazi icin ama... gul kokulu hemi de... -ee ne zaman suruyoz -cop gordugun gibi suruyon knk
| |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Paz Haz. 02, 2013 12:25 pm | |
| İtiraf ediyorum, buradaki herkesi merak ediyorum, ne durumdalar. Elif, özellikle. Çünkü yaşadığı yer savaş alanı şu anda. (Eğer bunu görürsen, bana Pm ile telefonunu at, habersiz kalmayalım) Lütfen, geri kalanlar da haber versinler yaşadıklarını, girebilirlerse siteye, hatta onlara ulaşabileceğim bir şey varsa, bildirsinler. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Paz Haz. 02, 2013 1:31 pm | |
| Ben evde degilim ya dun yazliga gitmistim ve yasiyorum korkma dnsks cidden cok korkunctu lan milleti ne hale getirdiler. Ve netim yok anca telefondan bakiyorum ELİFLE KONUSAMİYORUM HER YONE SMS OLMAMASİ HİC BU KADAR KOYMAMİSTİ. atiyom simdi telefonu qq | |
|
| |
Belial Laurens
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum C.tesi Haz. 08, 2013 4:31 am | |
| Bence yaptığımız rpler tepiyor. Thor'dan sonra bana olanlar, Geno'dan sonra bu olanlar filan. TEHLİKENİN FARKINDA MISINZ? | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf Ediyorum Salı Haz. 11, 2013 3:13 pm | |
| şu an kurguyu baştan yazabilirim ._. genç, dövmesi var, küpesi var, malakça sigara içiyor. maşallah knk kurgu keyfimin içine ettiniz '^' | |
|
| |
| İtiraf Ediyorum | |
|