| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Felix W. Jung Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 7:33 pm | |
| Ben sen miyim dil atayım.. 0533 | |
|
| |
Sion Isobel Psikiyatri Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İsveç - Fransız melezi Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 7:36 pm | |
| Allahım Felix'den önce Cristobal dil attı nöööööööööööööö 0536 | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 7:37 pm | |
| Neden ben olasın ki, kulak kiri tadı sevmem ben.
05:35
Felix'in canı kulak kiri çekmiş, bebeğim. Gel, onu yalnız bırakalım kulak çubuklarıyla. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Mart 23, 2013 7:42 pm | |
| Nö nö nö nö nööööö!!! Orman kırmızısı in, kulak kiri out! Bu daha hoş görünüyor . 0540 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 12:29 am | |
| Ben ölücem işsizlikten galiba. Hayır yani queue kısmına grafikler hazırlamam lazım ama oturdum Actual Cannibal Shia LaBeouf'ı dinliyorum. Bu arada ders çalışmam da gerekiyor ama ben çok mantıklı bir insan efendime söyleyeyim çok sorumlu bir blog sahibi (*yazar çarpılır*) olduğum için grafik yapımını ilk sıraya koydum. 10.24 | |
|
| |
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 12:46 am | |
| Oturdum hangisini atsam düzeltirim onu düşünüyorum... Sonra da oturur takıma kasarız o zaman. 1046 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 3:31 am | |
| | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 3:48 am | |
| Bence benden önce seks kasedim düşmeli basına. Daha heyecanlı olur. Yoksa giyinikken zaten kepçe kulaklarımdan başka bir şeyim yok. Haha. 1348 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 4:37 am | |
| Meğer içimde ne memeli takım cevheri varmış da ben bilmiyormuşum... 1436 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 4:55 am | |
| Sion, baban bana geçen ne anlatsa beğenirsin. Küçükken altına ediyormuşsun geceleri. Bir de tam bir sevgi pıtırcığıymışsın. İşemikli sevgi pıtırcığı seni. Aaah, ah!
14:54 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 5:23 am | |
| Sen hazırlık okudun Merve, bu sene girmeyeceksin ygsye lysye falan. Ne bu streslenmeler bu tripler? Gerizekalıyım yemin ediyorum. Ders mers de çalışmadım allah belamı verecek sjdk
15:23 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İsveç - Fransız melezi Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:01 am | |
| - Cristobal Windsor demiş ki:
- Neden ben olasın ki, kulak kiri tadı sevmem ben.
05:35
Felix'in canı kulak kiri çekmiş, bebeğim. Gel, onu yalnız bırakalım kulak çubuklarıyla. Mesleğim tehlikede olmasa Cristobal'ı yüz defa bıçaklamıştı valla Sion. - Felix W. Jung demiş ki:
- Nö nö nö nö nööööö!!!
Orman kırmızısı in, kulak kiri out! Bu daha hoş görünüyor . 0540 Canım :( Kahraman birimine de yanlış başvuru yapmışsın galiba almamışlar seni:( - Felix W. Jung demiş ki:
- Şansına küs Sion.
1330 Küstüm. Sion'da şans olsa pii. - Seth O'Hara demiş ki:
- Sion, baban bana geçen ne anlatsa beğenirsin. Küçükken altına ediyormuşsun geceleri. Bir de tam bir sevgi pıtırcığıymışsın. İşemikli sevgi pıtırcığı seni. Aaah, ah!
14:54 Sion'un babası öldü lan noluyor assadsa. 1701 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:05 am | |
| Aman büyükbaban işte, adam genç, bazen baban sanıyorum. Ahahhaha!
17:04 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:07 am | |
| Kahraman birimi mi olacaktı o? Q.Q Düzeltebilirim rütbeyi isterseniz? 1707 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:11 am | |
| Evet, öyle planlamıştık ama karıştırmışız işte bir yerde bir şeyi(Başvuru ve kurguları üçümüz yaptık sayabiliriz resmen!). Ne bileyim, ahahaha, çok iyi edersin, canım. :L
17:08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:17 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:21 am | |
| Yihuu, üçümüzün de canısın! Sağolasın. Ay, milletin adına da teşekkür edince kendimi aslında şizoya bağlamışım gibi hissediyorum.
17:20 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 7:54 am | |
| Yasmün sen aslında bir Kıvılcım bir Tuçe'sin! Ben de teşekkür ediyorum >3 Bir de Seth küçükken altına yapmayan bir çocuk söyle bana. Büyüyünce robotlaştım küçükken insani fonksiyonlarım yerindeydi ^^ 1754 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 8:17 am | |
| Sabahın 5inde bana nasıl söylediyseniz öyle başvuru yaptım. ohno: O saatlerde genelde bynm çalışmıyor! Ve ve haberim yokken kahraman birimine geçivermişim, teşekkürler Ruby. =) Bide ne olur biri bizim odadaki şu mala tuvalet eğitimi versin. Biz eğitmeye başaramadık. Yoksa çok sevimli de... 1816 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 8:21 am | |
| O bebekken oluyor, Sion, lütfen kendinizi norm bellemeyiniz, diyor Seth. Ahahahhaa Selama durun, komtanınız geldi!
18:18 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 8:39 am | |
| Ooooooo komutan! Sion'un takımı neden Seth ve Ice'ınkinden farklı! Sion da istiyor. 1839 | |
|
| |
Claudia Chamberlain Cosa Nostra
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Fransa Yaşadığı Yer : Cambridge
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 9:00 am | |
| Ice yatağına at kafası istiyormuş öyle duydum. 18.59 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 9:05 am | |
| Queue şeysine grafik hazırlayayım dedim, retro temalı olsun, havalı görünsün dedim. İşte keşke demeseydim aslfjksalkfjasf çok özürlü bi' çalışma oldu. 19.05 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 9:20 am | |
| Ohno: Ne zaman nerede kimle hatırlamıyorum çok sarhoştum Claau! 1919 | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Mart 24, 2013 9:34 am | |
| Parti başkanıyla çekilmiş fotoğrafımızı halka arz edecektim ama forum izin vermedi. Ay nasıl yılışık nasıl yılışık, hep fotoğraf çekilelim istiyor. ohno. 1934 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|