| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 9:22 am | |
| dfjkhsdfgsd çok seksisin leon hazır re6da gelmişken... :B ama biz onu pilleriyle sevdik ): o halde gelsin bence 2022 | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 10:13 am | |
| Oluumm, şu andan itibaren yorganın altına girip salı gününe kadar orada kalmak istiyorum. Hiçbir şey yetişmeyecek pazartesiye. Kesinlikle yetişmeyecek. Mümkün değil. ÖLECEĞİM! Zamanlamalar çok bktan. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu sevgi. 2112 | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 12:09 pm | |
| - Carol Hunt demiş ki:
- üsttekinintakımısvedimbenoysaki q.q
Teşekkür ettim. *-* 23.10. | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 12:19 pm | |
| - Viktor Lerwick demiş ki:
- Kızkardeşim spamlaya spamlaya secret garden izletti- şu ara tek derdim hyun bin. koreli falan görünce oppaaağ diye yamışasım geliyor. hyun bin ve gamzesiyle ilgili ciddi düşünüyorum. zengin pç sevmek zor zanaat ayrıca. :/
GENTLEMANS DIGNITY İZLE! TÜM KORE DİZİLERİ KISMEN BİRBİRİNE BENZİYOR AMA BAK BU ÇOK HOŞTUR. BENCE. ŞEY HATTA SECRET GARDENLA YÖNETMENİ Mİ SENARİSTİ Mİ AYNI. willet. human after all. 2319 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 12:32 pm | |
| - Leon Lewis demiş ki:
- Viktor Lerwick demiş ki:
- Kızkardeşim spamlaya spamlaya secret garden izletti- şu ara tek derdim hyun bin. koreli falan görünce oppaaağ diye yamışasım geliyor. hyun bin ve gamzesiyle ilgili ciddi düşünüyorum. zengin pç sevmek zor zanaat ayrıca. :/
GENTLEMANS DIGNITY İZLE! TÜM KORE DİZİLERİ KISMEN BİRBİRİNE BENZİYOR AMA BAK BU ÇOK HOŞTUR. BENCE. ŞEY HATTA SECRET GARDENLA YÖNETMENİ Mİ SENARİSTİ Mİ AYNI.
willet. human after all. 2319 İZLİCEM İZLİCEM kardeşim de biliyomuş onu da alırım yanıma ki kovsam da gitmiyor.... ama gamzeli insan sapığı olabilirim ne şartta olursa olsun bir insanı güzel yapmaya yetiyor ühüh 2332 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 12:50 pm | |
| Senden giflerim olucak ich will. Sigara içicek paul. Bayılan hatunlarla dans edicek. Çok mutlu olacağız. Hayır her Paul'üm mü anasının gözü olur. Siz böyle model bulun bana gel de sevmeyeyim karakterlerimi, valla egodan değil. Hep ich will. Anne bana terör örgütü alsanaaa-
ÇOK HOŞ O FİLM HEM GÜNCEL FİLM HEM GÜZELLİ SAHNELERİ VAR YANİ- ŞEY BİR DE BİR KARAKTERİ VAR YAŞLI ZENGİN KADIN SEN DE AYNI SEVGİYİ BESLERSİN KENDİSİNE ZATEN İZLEYİNCE. BÖYLE ÇOK MÜTİŞ Bİ KADIN. HEP ÖYLE KARAKTERİM OLSUN İSTEDİM. Al başını okşa, sarıl arada falan. VE BAŞROLDEKİ ADAMIN GAMZESİ VAR MI BİLMİYOM AMA O DA ÇOK HOŞ BİR ŞEYDİ HANİ. 2348 | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 1:45 pm | |
ama gamzeli insan sapığı olabilirim ne şartta olursa olsun bir insanı güzel yapmaya yetiyor ühüh 2332 MIRANDA'YI MODEL ALMA SEBEBİM. Gamze ya. Şu hayatta en çok özendiğim şey yemin ederim. 00:44 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Nis. 20, 2013 2:42 pm | |
| Bİ BÖLÜM DAHA İZLEDİM VE ŞİMDİ STRES YAPTIM BU SAATTE YENİ BÖLÜME BAŞLARSAM OHOO- WELL ŞİMDİ ONU DA İZLEMEK İSTİYORUM DURUN PLZ... dizimag takip listemi saymıyorum bile yemin ederim zamanında bi yalan rüzgarı vardı diyen teyzelere döneceğim fsdkfsd
awwyis sol yanağımda gamze var ehiehiehi gamze erkekte daha hoş duruyo lan ve rooneyin gamzesi ftw q.q 0142 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 21, 2013 7:20 am | |
| acayip karnım acıktı ve dışarı çıkmaya hazırlanıyorum... q.q bir ara psye geçsem keşke ama ne yapıcağımı da bilmiyorum. buraya not olsun çarlsa falan takım yaparım artık. mgsden ona da rol arakladım gibi gibi hadi hayırlısı. 1820 allam aurorayı kızıl mı siyah mı sarı mı yapsam karar veremedim. her saçta ayrı bir kadın oluyor neden hepsi yakışmak zorunda? well, saçlarını boyattığı rpler yazabilirim nasılsa para dert değil (: - affet bu gece ölmek istedim:
| |
|
| |
Harvey Talbot Kelle Avcısı a.k.a Deli Fişek
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere'nin Bağrı
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 21, 2013 8:44 am | |
| Aurora neden aurorasın sen? :( Aramızda falan para toplayıp Aurorayı İspanyol yapalım allaşkına. Neblim bir sürü nur yüzlü İspanyol ismi var mesela. Adora neblim, Adoncia, Aracelis ALLAM İÇİMDEKİ İSPANYOL KIZ İSİMLERİ SEVGİSİ DİNMİYOR
Yıllar sonra pepsi içtim, kafam hep dumanlı. Ben ne zaman bu kadar boş beles insan oldum çok merak ediyorum. 1944 | |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 21, 2013 10:39 am | |
| and oscar goes to naytın imzadaki ifadesi. 2139 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 21, 2013 10:47 am | |
| Bugün Joa... Aman, DW günü! Hoş bölümdü. Eski sezonların tadını aldım biraz olsun.
21:47 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Nis. 21, 2013 11:36 am | |
| - Harvey Talbot demiş ki:
- Aurora neden aurorasın sen? :( Aramızda falan para toplayıp Aurorayı İspanyol yapalım allaşkına. Neblim bir sürü nur yüzlü İspanyol ismi var mesela. Adora neblim, Adoncia, Aracelis ALLAM İÇİMDEKİ İSPANYOL KIZ İSİMLERİ SEVGİSİ DİNMİYOR
Yıllar sonra pepsi içtim, kafam hep dumanlı. Ben ne zaman bu kadar boş beles insan oldum çok merak ediyorum. 1944 OAO harvey eski sevgilini unutamadığını biliyorum ama.... ühü stamin ailesi cidden karma yalnız, baba tarafı hollanda anne tarafı isveç ve alman. toplaşıp kanada da yaşamaya karar vermişler? how the fuck? 2236 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 12:48 am | |
| Sevgili Berlin, her Berlin yazışımda aklıma ÖBGZK'den Berrin geliyor. Bir de smsim bitmiş dün gecenin bir yarısı unutup ücretli sms atmışım sana. Ondan buradan tüm sevgi ve hürmetlerimi belirtmek zorundayım; Bir de Wenqingi yollayaydın iyiydi.
1148 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 1:49 am | |
| Hala midem bulaniyor acaba yine hasta olur muyum diye korkuyorum. 1249 | |
|
| |
Helena Hilgenbricher Kimyager
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 22/04/13 Milliyet : Avusturyalı Doğum Yeri : Viyana Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 5:17 am | |
| 18 yaşındaki modeli 30 yaşında karaktere kullanmaya karar verdiğim anki kafamdan rica ediyorum... Olsun I'M DİFFERENT BİTCH
16.17[/size] | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 5:38 am | |
| Olm wenqingle araya kaynamis gibi hissediyom o yuzfen luke'la ardaarda gondercem onlari ksmfmd boyle ilk mesajda falan ismi gecmiyo ya. sanki ~~oh mY GOd wENQING NOBODY WANTS u here!!1!~~ tepkisi olucak. anlatabildimmi 1638 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 5:46 am | |
| jdsnaf yok lan ben Naytla onun ismini misafir oyuncu diye yazıcam resimlerin altına. 1646 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 8:05 am | |
| - Helena Hilgenbricher demiş ki:
- 18 yaşındaki modeli 30 yaşında karaktere kullanmaya karar verdiğim anki kafamdan rica ediyorum... Olsun I'M DİFFERENT BİTCH
16.17[/size] belki genleri kaliteli... 17 yaşında gençlik kremi kullanmaya başlayan asyalı kadını örnek alasım var olm 40 yaşında ama 15 duruyor. WHY? *üşendi* ben yüz temizleme hedeleri alırken bile dünyadan kopuyorum meh 1905 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 11:31 am | |
- Helena Hilgenbricher demiş ki:
- 18 yaşındaki modeli 30 yaşında karaktere kullanmaya karar verdiğim anki kafamdan rica ediyorum... Olsun I'M DİFFERENT BİTCH
16.17[/size] belki genleri kaliteli... 17 yaşında gençlik kremi kullanmaya başlayan asyalı kadını örnek alasım var olm 40 yaşında ama 15 duruyor. WHY? *üşendi* ben yüz temizleme hedeleri alırken bile dünyadan kopuyorum meh 1905 Nayt 90 yaşında, arkadaşları ona aqmunun liselisi diyor. 2331 Başım ağrımayaydı iyiydi. | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 12:51 pm | |
| YA BU KARAKTERIMIN ILANINA BILE KIMSE GELMIYOR ALLAHIM NIYE BU KARAKTERIM BOYLE EZIK KALDI ANLAMIYOM KI ISYAN
23:51 | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 1:13 pm | |
| - Dorothea Olaf demiş ki:
- YA BU KARAKTERIMIN ILANINA BILE KIMSE GELMIYOR ALLAHIM NIYE BU KARAKTERIM BOYLE EZIK KALDI ANLAMIYOM KI ISYAN
23:51 Nazi doktora kurgu arıyordum ben de. Gelirim! 00:18 | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 1:42 pm | |
| ARTIK HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ VİKİ! HIHAHAHAHAHAAHA p.s. bir an kendimi biri gibi hissettim ama kim çözemedim nedense ~ ^^' kafa karışıklığı modu~ 0041 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 1:55 pm | |
| - Spoiler:
daha ben bişi demiyorum ali rıza bey- 0054 | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Nis. 23, 2013 2:06 pm | |
| lewyi harcayacaklar matmazel AMA FAKYU HARABEDE İMKAN VARDI DA BİZ Mİ KULLANMADIK? 0105 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|