| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 7:09 am | |
| Çalıştığım tüm sınavlar bok gibi geçiyor. 99((((((((((: 17.08 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 8:49 am | |
| YA HALA DERSHANEDEYİM WHATSAPPİ OLAN HOCAM SUREKLİ BENİ KONTROLE GELİYOR YETER İSYANDAYİM
18:49 | |
|
| |
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 9:42 am | |
| 1941 iki saattir yürüyorum ve yarın da sabahın köründe kalkmam lazım. Müh. | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:00 am | |
| Geometri kadar nefret ettiğim tek ders için bkz: BİYOLOJİ Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlaaaaar yıkasınlaaaaaaaar 20.59 | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:03 am | |
| - Anitchka Despenic demiş ki:
- Geometri kadar nefret ettiğim tek ders için bkz: BİYOLOJİ
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlaaaaar yıkasınlaaaaaaaar 20.59 *howtodahadakudurtulurleaviayoutube* Vuu biyoloji. En sevdiğim- de allaşkına kimya ve fizik varken bir insan nasıl biyolojiden nefret eder :| Selam ben de fizik sınavına girdim ve kağıdı boş nasıl verilir o hissi bir kere daha yaşadım. Neyse en azından sanki ne yaptığımı biliyormuşum da sisteme karşıymışım gibi verdim kağıdı. Hobilerim boş sınav kağıdı vererek karı kız kaldırmak. ps. let's have dinner rp
En son Reha Demirel tarafından Salı Mart 26, 2013 11:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:08 am | |
| Ya neden takım yapmayı beceremiyom ben neden ya. Hiç içime sinmiyor yeni baştan yapıyorum daha da çirkin oluyor allahım neden böyleyim gifli yapayım diyorum iyice içine sıçıyorum afedersiniz. Bugün çok ergen ve isyanlardayım diye beni banlamayın ama YETTİ LAN
21:08 | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:23 am | |
| Farketmeden Sunny'i mentat yapmışım lan... Kurgu düşünürken şey geldi aklıma dialoglarla mentat örneği veren araştırmacı abi, böyle ağlasam mı gülsem mi.... O kadar özgün gelmişti ki TAMAM MI ÜHÜH frank herbert dinimiz amin. 2123
| |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:24 am | |
| Bilgisayarım CD'leri içe aktarırken adeta bir mesaj koltuğu. Ellerim uyuştu onun titremesinden. OHA! 2124 | |
|
| |
Marc Le Bras Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Bordeaux, Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:28 am | |
| Yahu Coco Rocha'nın da içime sinen bir fotoğrafını bulamıyorsam öleyim lan ben. Coco bu. Yuh artık.
21:28 | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 11:51 am | |
| Yasmünden umudu kestim, Şero'yu da izletmediler zaten, bide uyuyamıyorum da napçam ben o zaman :blink: 2151 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Mart 26, 2013 1:17 pm | |
| - Reha Demirel demiş ki:
- Anitchka Despenic demiş ki:
- Geometri kadar nefret ettiğim tek ders için bkz: BİYOLOJİ
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlaaaaar yıkasınlaaaaaaaar 20.59 *howtodahadakudurtulurleaviayoutube* Vuu biyoloji. En sevdiğim- de allaşkına kimya ve fizik varken bir insan nasıl biyolojiden nefret eder :| Selam ben de fizik sınavına girdim ve kağıdı boş nasıl verilir o hissi bir kere daha yaşadım. Neyse en azından sanki ne yaptığımı biliyormuşum da sisteme karşıymışım gibi verdim kağıdı. Hobilerim boş sınav kağıdı vererek karı kız kaldırmak. ps. let's have dinner rp EN SEVDİĞİN Mİ... *yazar imana gelir* Kimyadan sıçıp sıvıyorum tabiri caizse ama fizik... Seviyorum ya, o üç fen dersinden en yüksek ortalamayı yaptığım ders, ama bizim fizikçi çok sevimli öyle bir şey de var ehehe. Sınav haftası bitince rp rp rp, ben de bu gün kimya kağıdımı aynı şekilde verdim, ama ben sistem karşıtı değil de apolitikmişim gibi verdim... İnşallah doğru olur şeklinde verdiğim cevaplardan ibretlik capsler çıkabilir. HE BU ARADA ALLAH BELAMI VERİCEK ALMANCA ÇALIŞIYORUM “KİTAPTA VARDIR LAN BU EHEHE“ DİYEREK ADAM AKILLI NOT TUTMAMIŞIM HE VAR HE SINAVDADA KAĞIDA BUNLAR KİTAPTA VAR Kİ YAZARIM. Sakinim..... Ağlamıycam yo, hayır.... 23.16
En son Anitchka Despenic tarafından Çarş. Mart 27, 2013 7:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alois Hildenstern Lise III. Sınıf Seviyesi & Tiyatro Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 4:51 am | |
| Oha inglorious basterds muhabbeti yaparken ogrendim ki ALMANCI ARKADASIM TIL SCHWEIGERLA TANISMIS OAO IMZA FALAN ALMIS OAO HEM YAHUSUKLU HEM DE COK IYI ADAM FALAN DEDI AAAWRGGHHGFKMFMDM 1450 | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 6:27 am | |
| Olm 4 çocuğu var, dört çocuğu olan bi adam kesin iyidir- yani... glkfgjskfs Çemçükten korkmayın bırakın sizi sevsin... ahuha 1626 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 7:04 am | |
| BİYOLOJİYİ ÇOK SEVİYORUM OY CANIM YA. Çok iyi geçti la, yani bi' 80-90 alırım, Almanca'dan da 90 civarı bekliyorum. Oysaki sabah evden savaş naraları atarak çıktım, annem bi' atarlanıp tüp karizmamın içine etti ya neyse.
Öeeef coğrafya çalışmam lazım, hiç istemiyorum. Yok yani. 17.02 | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 7:09 am | |
| İyice yazı özürlüsü oldum ya. Gece de hiç uyumadım asabım bozuk, üstüne Hande geliyor... q.q 1709 | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 7:46 am | |
| Bana biyolojimi verin söz kimseye şekerlenmicem bundan sonra. Sadece bi biyoloji verip fizikten kimyadan alın beni. 1746 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 8:10 am | |
| Kurduğum 2 cümleden 2'si hatalı. Beynim sulandı bünyem alışık değil ders çalışmaya. :ç 18.10 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 8:49 am | |
| Ben de şikayetlerimi sunayım o zaman: Beni deli mi kovaladı ki ilk dönemini almadığım dersin ikinci dönemini aldım acaba? KİTABI 1110 SAYFA LA! İNSAN ÇALIŞACAK ONA. 1847 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 9:13 am | |
| Yarın okula ders saatimden üç saat önce gidip yarım saatlik işimi hallettikten sonra düdük gibi saatlerce tek başıma okulda bekleyeceğim. Şimdi gidip radyodan slow bir müzik açıyorum. Kızın yine şekerlendi anne. ): 1913 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 9:32 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:05 am | |
| Güneş bana hiç pas vermiyor, trip moduna geçesim var BENCE BUNLARI OKU
20:05 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:07 am | |
| Olm güneş neyine pas vermiyor. Güneş sadece çok hisli çünkü okul ve fizik güneşin kalbine dokundu. ÇOK GÜZEL YHAAAA 2007 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:24 am | |
| Neyse allahtan bu umursamaz tavırların ve cool triplerin seni daha da çekici yapıyor. Yoksa çoktan terk eylemiştim seni jskdms
20:24 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:31 am | |
| Suskunluğum asaletimden. Belki de güneş özünde çok derin bir insan... Özüme inelim mi Lea ((: 2031 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Mart 27, 2013 10:37 am | |
| İnelim gel skfms tut elimi ))) O değil de dershaneye gelip anında buraya koşuyorum lan. Bildiğiniz bağımlısıyım bu sitenin hem de ağır. Şüphelenmeye başladım kendimden sdfgks 20:37 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|