| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jacques Chirac Kumarbaz
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 12/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 1:57 am | |
| Yok lan, yalnız kovboy bu dkfdkgm BULALIM! Tabikide takımımdaki harika gülüşüne ve elini çenesine koyuşuna dayanamadın.
12:57 | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 2:23 am | |
| Bildin! Dur illa ki vardır ötede beride boş kurgusuz bi karakterim yamıştırırız bir şeyler illa ki dksm Hannanın imzaya eklemeyi istediğim bir gif vardı uploada üşendiğim için gifi internetten ararken buldum... olm kıyamam lan. RENATE BÖYLE KIZA NASIL KIYDIN. - Hanna 14-15 yaşında, arkadaşları ona aloisin göt toplayıcısı diyor:
1321 edit. https://www.youtube.com/watch?v=HooHyMKMbWoçok güzel lan. aşırı güzel. Bana Eulenspiegel meydanında piyano çal Jay. | |
|
| |
Jay Cavallari Aktivist & Chapuller
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 13/06/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Floransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 2:55 am | |
| Yok Hannacım ben genelde slogan atmayı tercih ediyorum ama madem o kadar ısrarcısın seni mi kıracaz kıpss
Chapullerım ama romantiğim aynı zamanda gördüğün üzere. Şimdi bana aşık olabilirsin. Ulan şu herifin takımını bi bitiremedim be.
14:00 | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 5:33 am | |
| deni ve lepiska saçları da tamam. eski psdler ne kadar işe yarıyormuş arkadaş. 1633 | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 5:49 am | |
| İşsizlikte bir dünya markasıyım. :(888 16.49 | |
|
| |
Tobias Hempstead- Wright İstihbarat Teşkilatı
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Doğu Berlin, Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 6:28 am | |
| OOOOOOO ANITCHKA :))) seni buralarda görmeyeli uzun zaman oldu.
17:28 | |
|
| |
Jay Cavallari Aktivist & Chapuller
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 13/06/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Floransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 13, 2013 12:03 pm | |
| Soyadım çok güzel. Cavallari. KALAMARİ. Ne diyom. HANNA AŞKINDAN BÖYLE OLDUM SESİMİ DUY.
23:03 | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Haz. 14, 2013 2:49 am | |
| | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Haz. 14, 2013 8:16 am | |
| Avustralyalı doberman hugh jackman vksfjv Aslı beyb akşam yemeğe annanem çağırmış...... ALLAM ZİBİLYON RPYE BAŞLAMIŞKEN NEDİR BU SOSYALLİK. Neyse zaten ablan gelmiştir keyfin yerindedir...... Rp de yazmazsın zaten :( 1916 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Haz. 14, 2013 5:57 pm | |
| Yahudiler Nazi'lere tükürüp zorla kendini gaz odasına tıktırırken neredeydin, çapulcu, ayyaş, tinerci, terörist, marjinal Jay? Öl de ölürüm, Hitler, Hildenstern'i ezerim! Hitler şaşırma, sabrımızı taşırma! Gulp! :ahayediknaneyi:
04:53 | |
|
| |
Daniella Weisz Doberman'ın Seksi Kedisi
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Haz. 15, 2013 3:11 am | |
| Lanet olsun dostum naziler yine mağdur olmuş kdjfl kampa ayakkabıyla girip alkol içtiler *kampta aynı kırmızı tuborg tenekesinin farklı açılardan çekimi* FAKAT BURAYA BAŞKA BİŞE YAZMAK İÇİN GİRMİŞTİM hah güneş. siberian samoyed varken ama ;-; http://www.petyourdog.com/uploads/articles/11-9.jpgBİR KAAAR TANESİİİ OL KON DİLİMİN UCUNAAA 14:11 | |
|
| |
Max Schuster Hacker Okan & Chapuller
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Haz. 15, 2013 12:46 pm | |
| Yemin ediyorum beynim patladı patlayacak. Yemin ediyorum düğünlere biraz olsun sevgim olduysa da gitti. Bu ne iğrenç bir şeydir.
ama west highland white terrier fazla fifimsi durmasa... ÜHÜHÜH OLM BAKSANA Bİ AMA FITI FITI. 2345 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Haz. 16, 2013 7:49 am | |
| AAA NİYE HACKER OKANCIM DAMAT HALAYI ÇEKMEDİN Mİ SDFMKDM
Léayla ortalıkta dolanmayalı çok uzun zaman oldu diyecektim de öyle bir şey yok yani daha geçen bunla oraya buraya aptal yorumlar yazıp çıktım.
18:49 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 03/04/13 Milliyet : Alman Yaşadığı Yer : Mançurya aslında iyi yer ama çevresi kötü....
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Haz. 16, 2013 9:02 am | |
| Başım ağrıyor. Aranızdan biri migrene çare falan bulsa ya? Nolur? Ha bir de sitenin hali çok tuhaf. Bir gün birip bir gün girmemek nedir allahsızlar? 2001 ps. siteye huzur getirsin diye herkese benden riario'nun güneş gözlüğü; - düt:
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Haz. 16, 2013 9:14 am | |
| Sonra da niye Docrorycisin? 20:10 edit: Ya ben her gün giriyorum! :( 22:20 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Haz. 16, 2013 12:33 pm | |
| Yasmün wut r u doin? Yasmün. STAHP. *monitörü okşadı*
O değil de Joachimle kurgu yapsak ya biz? Ya da boş kalmış bir karakterinle? 2331 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Haz. 16, 2013 4:30 pm | |
| Yapalıım, rpsiz kalacağım ama olsun, günlükte işlerim! O değil de, Jared'i kadın yaptım, utanmıyorum. Çünkü çok güzel oldu! - Spoiler:
Sırada Fassy var! Mvhahahaha! 03:26 ''David Tennant'ın gerçek ismi David John McDonald'dır.Tennant soyadı Pet Shop Boys adlı grubun solisti Neil Tennant'dan gelmektedir.''Kirıs Topal'ın Neil'a fanboyluk etmesi, kaderiymiş, ahahahahha! Bu bir işaret, Niyıl, kıps. 10:18 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Haz. 17, 2013 1:03 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=lv8lTMD-AkU...aşırı güzel bir şey lan bu. BÖYLE GÜZEL İNSANLAR GÖRDÜKÇE AĞLAMAK İSTİYORUM YAPMAYIN. fuck this shit diyip saçımı kızıla boyatmama az kaldı. BÖYLE SAÇ İSTİYORUM LAN. 0003 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Haz. 17, 2013 4:08 pm | |
| Al işte yaa, iki saat ''oha'', dedim Ilgaz bana bunu gösterince! Tatlılığa bakın! 03:03 | |
|
| |
Milo Wouter
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Haz. 18, 2013 2:34 am | |
| içimdeki rico shipleme aşkı bambaşka. 1334 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Haz. 18, 2013 7:13 am | |
| Cocugun takimdaki kadar guzel oldugunu bilmiyodum yalniz... | |
|
| |
Milo Wouter
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Haz. 18, 2013 7:20 am | |
| çenede fotoşok var ondandır. 1821 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Haz. 18, 2013 7:29 am | |
| | |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Haz. 20, 2013 9:53 am | |
| O kadar ibneliği Nayt yapmamışçasına acıyorum çocuğa. 2053 | |
|
| |
Eylem Gündoğdu Proleterler Örgütü | Hacktivist
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/05/13 Milliyet : Törkiş Doğum Yeri : Konya Yaşadığı Yer : İstanbul
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Haz. 21, 2013 4:06 pm | |
| Bu karakterime çok üzülüyorum, çünkü modeline üzülüyorum. Anma günlüğünü yazmak için değiştirdim. Tabi kimlik çok alakalı olmadı söz konusu şahısla ama olsun!
03:02 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|