| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Haz. 22, 2013 6:04 am | |
| Olm Julian ve Aaron'umuz var. Ne güzel siteyiz lan biz? Eylem elini öpeyim mi? Ben de Daniel Domscheit-berg mi açsam... uuu. 1701 | |
|
| |
Eylem Gündoğdu Proleterler Örgütü | Hacktivist
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/05/13 Milliyet : Törkiş Doğum Yeri : Konya Yaşadığı Yer : İstanbul
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Haz. 22, 2013 8:20 am | |
| Aç aç, evet, mükemmel bir siteyiz! Sitece şanlı bilgisayar kurtlarını analım!
19:16 | |
|
| |
Jay Cavallari Aktivist & Chapuller
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 13/06/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Floransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 05, 2013 11:23 am | |
| OLEY BURA BOMBOŞ ÇOK GİZİL | |
|
| |
Eylem Gündoğdu Proleterler Örgütü | Hacktivist
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 11/05/13 Milliyet : Törkiş Doğum Yeri : Konya Yaşadığı Yer : İstanbul
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 06, 2013 4:46 am | |
| - Alıntı :
- WAR MACHINE ROCKS @pelin_yurdakul 1 Temmuz
Hannibal'ın castı için Mads Mikkelsen'den önce David Tennant düşünülmüş, David'le olsaymış nasıl olurmuş acaba ? Ohaaa, hayali bile... Mads de severim de, David'i psikopat rollerinde görmenin tadı çok başka abi ya! Bir de, üstteki karakterle bence kurgumuz olmalı! Andrew Scott sevenlere müjde: The Town! 15:42 civarı bir şeyler. Sitenin hızına göre. | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 09, 2013 7:20 am | |
| Siteye giremiyorum. Siteye giremiyorum lan? Yetkinforuma küfrettiğim kadar hiçbir şeye küfretmedim. 1819 | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 20, 2013 1:12 am | |
| Diline doladın, bak, başına geldi. Ahahah!
12:07 | |
|
| |
Belial Laurens
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 20, 2013 4:55 am | |
| Whisper çökmüş. Ağlıyorum. 1555 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 20, 2013 8:41 am | |
| | |
|
| |
Belial Laurens
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 20, 2013 2:20 pm | |
| Çökmemiş. Beni kandırmış. Çarls krizimi dindirdim. Rahatladım. 0120 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 21, 2013 10:17 am | |
| ...çarls krizi fdjkf çok üzülüyorum çok geno sana ne umutlar bağlamıştım oysa şimdi 75 ünlüye dolu yazan bir adminle- MYAH tolgaya diyodum beterin beteri varmış dur. gidip kaç ünlüyü nüfusuma geçirdiğime bakıcam. 75 Tane değilse hemen arttırıyorum. '-' 2117 | |
|
| |
Belial Laurens
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 21, 2013 12:40 pm | |
| Bir zamanlar evimde Viki beslemişim haberim yokmuş. Kapris tam manasıyla bir Vikiymiş. Kapris bizim küçük sevimli huskymizdi. Sevimli filan da değildi aslında. 2340 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Tem. 21, 2013 12:54 pm | |
| ahaha viktor - kapris - husky ağlıyorum çok uyumlu çünkü 2354 | |
|
| |
Belial Laurens
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 22, 2013 3:51 am | |
| Ve bir dişi olarak yollunun tekiydi. Benden nefret eder erkeklerin kucağından inmezdi. Yuvarlanıp gidiyorduk. Sonra gitti ve bir kangalla çiftleşti. İşte o gün yollarımızı ayırdık. :( 1451 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 22, 2013 5:04 am | |
| Kızım umut bağlamakla kalmasanız, reklam yapsanız, olmaz mı, daha yepisyeni, mis gibi site, ahah!
16:00 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 22, 2013 5:57 am | |
| dksjf viktor da- YOK genelde nımıslı adamdı roa hariç Q.Q AÇILMIYO YASEMİN yoksa ne canlar yakacaktı (: 1657 | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 22, 2013 3:15 pm | |
| Yalnız ben de çok umutlar bağlamıştım lan. ABİ. BURAYA AŞIRI DRAMATİKLİ KÜFÜRLÜ ACILI GÜNEŞ AYZISI GELECEKTİ. SONRA YOLLARKEN YİNE TAKILACAĞINI HATIRLADIM VAZGEÇTİM. ACI ÇEKİYOM. 0214 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 23, 2013 2:37 am | |
| Yeni forum alıp, buradakileri oraya kopyalayın, olmaz mı? :L Temaydı zarttı zurttu bildiğim kadarıyla taşınabiliyor. :L Hani, hiç yoktan iyidir ya!
Ya da, kodları değiştirirseniz belki düzelir. Çünkü kaç defa adres değiştirdiniz, sorun kodlarda olabilir.
13:31
edit: Resimleri engelledim Firefox'la, site full hızlandı, bilginize. Belki png yerine resimler jpg olursa daha hızlanabilir! Ya da resimlerin kaynağı değiştirirseniz (imgur öneriyorum) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 23, 2013 9:33 am | |
| jpgler bir süre sonra kalitesizleşmiyorlar mı? q.q Resim kaynağını değiştirmek de iyi fikirmiş bak. Kodlarla biraz oynadık yedek sitede de denedik hatta, cık sorun çıkartmadı. Hiç kod olmayan başka bir site daha açılmıyor hatta. Tamamen yetkinforumun saçmalığı. 2032 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 23, 2013 11:48 am | |
| aslında ilk aldığın sitede bir sorun yoksa belki taşınabiliriz ve resim kaynağından olması... oha cidden mümkünse böyle bir şey ağlayabilirim ha ;n; 2248 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 23, 2013 9:31 pm | |
| Ciddiyim, deneyin tarayıcı ayarlarından resimleri engellemeyi, nasıl hızlanacak site, görün. Zaten tinypic normalde de kasıyor.
08:26
Mesela bu mesajı ben saniyesinde yolladım! Kaynağı değiştirince bu işe yararsa, çok mutlu olacağım ben de! Sonra sitenin reklamını ben de yapacağım millete :L | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 24, 2013 6:30 am | |
| Dur la şu anda aşırı heveslendim hemen başlayabilirim resimleri değiştirmeye. Hatta başlayacağım. HATTA. İyice aranayım bakalım ne çıkacak ucunda. Hızlı açılan yetkinforum forumlarıyla bizi bir karşılaştıralım aynı olmayan neyimiz var? q.q | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. Tem. 24, 2013 6:08 pm | |
| Oha, site öyle böyle değil, baya bir hızlandı! Umutlar yükselişe geçsin artık!
05:03 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 25, 2013 10:53 am | |
| HİAA AĞLAMAK İSTİYORUM GENŞLER 2153 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 25, 2013 2:25 pm | |
| AĞLAYACAĞIM. DÜZELİYOR LAN GALİBA. ŞUAN AŞIRI HIZLI SİTE. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 25, 2013 2:38 pm | |
| Yanlış alarm jkdsfn yine gitti site bende. Fenerbahçenin yanlış haber alıp gol sevinci yaşaması gibi ızdırabım............ | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|