| Seyir Defteri | |
|
+89Jack IV Robb Bennett Gábriel Héderváry Belial Laurens Rafaela Rivera Eylem Gündoğdu Olean Kloz Charles Quinn René Freud Freyja Jørgen Malina Portinari Dominic Riley Jacques Chirac Helena Hilgenbricher Tim Freud Angela Redeemer Night E. Monalite Luke I. Monalite Wolfgang Miller Toni Bennett August Bane Robin Adler Maria Olives Sui Pei Shouta Iwasaki Freki Jørgen Max Schuster Basilé Lefraux Matsuda Nakahara Carol Hunt Xu Wenqing A. Stav Hirsch Jeremy Bentham Vulcan Marescot Hannelore Hildenstern Mercedes Sudeikis Hugh Delacour Donatello Ventura Micheline Maurer Lukas Merophine Raphael Altieri Aurora de la Poer Marc Le Bras Nathan Wilde Reha Demirel Leena Bragstadt Viktor Lerwick Daniella Weisz Sona Novak Carolyn Dürer Ludwig Bismarck Dorothea Olaf Claudia Chamberlain Asana Qinghai Ice Cresswell Léa Broussard Felix W. Jung Sion Isobel Ruby Parker Vivienne de Blanc Aidan Wandhunt Ivan Milkovich Nora Cylendia Walter Shawnell Lisbeth Windsor Alexandre Ivanov Catalina Castillian Joachim Dürer Letje Franze C. Sturm Gaez Cristobal Windsor Raven Orlov Anitchka Despenic Renate Hildenstern Loki Laufeyson Harvey Talbot Heinrich K. Lindemann Shodan Jan Stiglitz J. Elijah Heischmann Sunny Irirangi Willet Leon Lewis Andrei Vančura Lockie Scott Persei Markoff Clay Blackwell Alois Hildenstern Berlin 93 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Tem. 25, 2013 9:53 pm | |
| Ya, şöyle durum var, önceleri ender hızlanıyordu, çoğunlukla yavaştı, şimdi kırk saatte bir yavaşlıyor ama genelde hızlı! Olsun bu da bir şey!
08:48 | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Tem. 26, 2013 8:31 am | |
| Şu anda siteyi de tıkır tıkır açtı, hala da hızlı devam ediyorum. Allahım. BOZULMA ARTIK HIAA- Random bir-iki insana daha atalım siteyi bakalım. Onlarda da açılırsa site tamamdır gibi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Tem. 27, 2013 12:23 am | |
| Eveet! Allah'ım, nasıl da heyecanladım! Ramazan diye hep bu böyle güzel oldu bence.
11:18 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 29, 2013 10:38 am | |
| elifte açılırsa herkeste açılır bence. BANA ELİFİ BULUN 2138 | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 29, 2013 2:41 pm | |
| Oldu lan. Bende bile... ELİF ŞUNU FREKİ YAPSANAA (: 141 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Tem. 29, 2013 2:49 pm | |
| Şimdi de Husky mi oldun, Viktor?
01:44 | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 30, 2013 7:14 am | |
| ÜHÜH ELİF AMA FREYJA FREYJA DEĞİL Kİ?? dur yapıyorum (: husky viktorun amele yanı ya... tipi de benziyo dedik bu benzerlik boşa gitmesin dskjfsd 1814 aa freyjaymış ne ara değiştirmişim.... ve forum çok hızlı ayay | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Tem. 30, 2013 8:33 am | |
| Yalnız, resimlere bakarken cidden ''Loki'' dediğini hayal ettim, bu yüzden korkmak yerine kahkaha attım! Evet, tip aynısı! (Tabi köpüş biraz daha yakışıklı, nihahah)
19:27
| |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 20, 2013 7:12 am | |
| On defa şuraya geldim yeni mesaj görün de sevinin diye -ben seviniyorum lan- ÜŞENİP ÇIKTIM. DERSHANELERİ HİÇ SEVMİYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN. 1912 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 26, 2013 1:12 pm | |
| Kolay gelsin sana bu yıl, Güneş!
00:05 | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 26, 2013 5:04 pm | |
| Bunu da salt takıma bakmak için yazıyorum, ahaha!
03:58 | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 26, 2013 6:40 pm | |
| Tey Allah'ım, tipe bak ya! Ahaha!
05:34 | |
|
| |
Frederick Miller Doberman
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 22/05/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Kampa sırtını ver yüz metre go go go. Kime sorsan bilir-di. Şimdilerde bir önemi yok
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 27, 2013 4:14 am | |
| MERABA RP YAZMAYA GELDİM HAYIRLISIYLA BYE 1514 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 28, 2013 5:36 am | |
| Oha yeni takımlar. Nasıl kıskandım anlatamam lan. RESMEN GÖZÜM ŞENLENDİ. BTW, tişikkirlir sipirmin. 1636 | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 28, 2013 9:29 am | |
| Sana da yapayım istersen, derdim de, sen de güzel takım yapıyorsun, be Güneş! :L
20:23 | |
|
| |
A. Stav Hirsch Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Yahudi Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 28, 2013 12:20 pm | |
| Stav çokzelsin... karakter olarak pek bi numaran olmasa da kdsjlf seni sewiom stav... stav seni çok özlemişm... ama daninin rpsini özledğim kadar değil ONLINE LİSTESİNİ KENDİ KARAKTERLERİMLE SİKERTTİM AWYIS 2318 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:46 am | |
| Online listesini görünce ürktüm lan ben de hepsiyle post kasacağım lol yolo 1946 | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:47 am | |
| hımfs hımfs kan kokuyor buz gibi kanl- 1947 | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:49 am | |
| Karakteri asıl burada açmış olmama rağmen salt orada oturttum diye asıl yeri yurdu rm gibime geliyor lan.... TİM ADAMSIN TİM. KIZIM OLSA SANA VERİRDİM TİM. - Seth O'Hara demiş ki:
- Sana da yapayım istersen, derdim de, sen de güzel takım yapıyorsun, be Güneş! :L
20:23 Senin yaptığın takımların fandomıyız güller gülü, yorulmazsan buyur yap- VE SAĞOL SKJD EHEHE. SAĞOLASIN. +REP. | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:50 am | |
| genşler nasıl biseksüel oluyos???? :S 1950 | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:51 am | |
| WOLFİE SENİ NASIL SEVİYOM ANLATAMAM LAN. RESMEN İÇİMDE BİR YARA OLARAK KALDINÇ İNŞ SANA DA ULAŞICAZ. VE İTİRAF EDİYORUM; BİLİM ADAMI RÜTBESİNİ YASEMİNİNİNİNN KARAKTERLERİYLE SEVDİM THX. BYE | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:52 am | |
| admin üstteki kural ihlali yapmış saati yazmamış .s 19.52 | |
|
| |
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:54 am | |
| | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 8:54 am | |
| oy yavrum clay bu sitede hala bebe lan kjdsanfds LOL | |
|
| |
Hannelore Hildenstern Teğmen | WAVE Denetçisi
Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 29, 2013 9:02 am | |
| abi resmi gördüğüm gibi ağlayasım geldi. ARKADAŞLAR BU HANNELORE DEĞİLSE BEN DE GÜNEŞ DĞEİLİM. BYE. HANNELORE VE FOTOĞRAF ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA TÜM MÜZİK MARKETLERDE. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|