| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 10:59 am | |
| Sahip olamadığım tüm espri potansiyelini barındırıyor bünyesinde. Hayır kıskanmıyorum.. merve'ye not- MERVEEAAĞ GEMMA WARD'A BENZİYOR GÜZEL OLMAMASI İMKANSIZ AŞKISI, senin ünlünde çok güzel ki, bkz: - oturdum ağlıyorum şu an real life mermaid:
[
| |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 11:16 am | |
| Bu kadını kullanan kimse memesiz takım yapmamıştı. Ödül verelim sitecek! | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 11:37 am | |
| O kadar kodaman karizmasına sahip ki karakteri, çok mühim bir şey görmüşüm de dokunmak istiyormuşum da hayran hayran bakıyormuşum gifi atasım geldi. Ama gidip o gifi aramaya üşeniyorum biliyor musun... Bence maddiyat olmadan da sevebiliriz birbirimizi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 11:58 am | |
| Oturma organım o kadar kalktı ki şu an, o kadar olur. | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 12:00 pm | |
| Öyle güzel sigara içiyor ki, bi tane yakasım geldi... | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 12:01 pm | |
| Jessica Stam. Başka söze gerek yok bence jskfms VE TAKIMI. Ayrıca bu mükemmellikle ilişki durumu nasıl :( olmuş şaşkınız. | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 12:08 pm | |
| Aldatılan, görmüş geçirmiş, eşinin onu aldattığının farkında fakat ses çıkarmayan hatunun kokusu, chanel no.5 sıkıcam. Yooo, ağlamıyorum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 12:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 12:15 pm | |
| Adeta elinden 34875 adet MM geçmiş gibi duran adam..... | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 1:05 pm | |
| Evet evet Stam diye bir gerçek var. Çokoş hatun çooook | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 7:32 am | |
| ¨Babasının baba gibi parasını yemeyi reddetmiş ama yine bir yolunu bulup zengin bir yere kapaklanabilmiş pi- güzel insan¨ Uuuu | |
|
| |
Ali Ağaoğlu İş Adamı
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Türk Doğum Yeri : Türkiye Yaşadığı Yer : Mançuırya - Türkiye arası mekik dokuyor
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 8:10 am | |
| Yüce Allah neler yaratıyor. - Spoiler:
MERVE BEN YAVRUM HEMEN ÜRKME SJDKFMD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 8:46 am | |
| Tüh bak o gelince benim ağırlığım devede kulak kaldı iyi mi? | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 8:56 am | |
| EN KARİZMA SENSİN ABİM. ASALETE BAK. İDOLÜMSÜN. NASIL KARI KIZ DÜŞÜRÜLÜR ÖĞRET BANA. | |
|
| |
Matsuda Nakahara Yeşilçam Armatörü
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Japon Doğum Yeri : Japonya Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 9:02 am | |
| Üzülmesin dünya bir yana, ali ağaoğlu bir yana, o bir yana. İmzadaki gif mi değişmiş acaba diye baktım ki... eheheheh. eheh. ehehehe. edit.toolate. o kadar sexsi ki ağlamak istiyorum. rp yapsın, okumayanı sksinler. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 9:40 am | |
| Ooooo Ağaoğlu'nun kankası Matsuda efendimiz siz böyle yerlere uğrar mıydınız jsdgksmf | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 9:45 am | |
| Uzunca bir süre yüzümdeki o salak gülümsemeyle bakakaldım av-im e, çok tatlı^^ | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 10:06 am | |
| Çok çok özür diliyorum ondan, yazmaya çalışıyorum, yazacağım, yazmalıyım :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 10:13 am | |
| Yazmalısın, yazacaksın, yaz! assdsdff Yazarsın yeaa neden msnde değilsin bide | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 10:39 am | |
| Yazabilmek için tabi! Konu da kurgu da belli, tasvir bulmam gerek sadece. | |
|
| |
Alexandre Ivanov SSCB Komünist Parti Milletvekili
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:09 am | |
| | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:11 am | |
| O mor rütbesine rağmen her yerde siyasetçi görmek istiyorum evren. Sağda solda siyaset afişi, miting görmek istiyorum, siyasetçiler kavga etsin ve foruma bir tane trt meclis açalım istiyorum evren. Al mesajımı evren. Mesajıma cevap ver evren. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:18 am | |
| Morun şizofreniklerin çokça tercih ettiği bir renk olmasıyla sitedeki siyasetçi rütbesinin mor olmasının bir alakası mı var? SUBLİMİNAL MESSIC.
Naber? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:23 am | |
| Dönemimdeki bütün yaşıtım emo kızlar şizo muydu yani- well shitdfskjfdsh şey çokzel olmuşsun. *^* | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:29 am | |
| Emo'ysa orada bir sıkıntı vardır arkadaş. Ahaha. SEN HEP GÜZELDİN. Mabelle olsa saçını başını yolar kürdan niyetine kullanırdı, ama neyse ki yok. Ahaha. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|