| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:36 am | |
| Aqıyoom! (Böyle mi diyordu Burak?) | |
|
| |
Sona Novak Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Slovak Doğum Yeri : Slovakya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:37 am | |
| Sion odasına çağırıyor Ice nerdesiiiin? Bir de modeli ile isminin bütünlüğü. - Söylediği şey aklıma direk Özge diye bir arkadaşı getirdi. | |
|
| |
Leena Bragstadt Adli Tıp Patoloji Uzmanı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 12:35 pm | |
| Belial ve Anka gibi bu modellerimiz de tarzlarıyla kardeş olabilirler bence. Tabi benim modelimi göremiyor olduğun gerçeğini göz ardı edersek. Ahah. | |
|
| |
Sona Novak Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Slovak Doğum Yeri : Slovakya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 3:52 am | |
| Anka açarsam görür gününü :P Kuzeni olsun Sona'nın bence, Sona gelir morgda falan takılır kendisiyle :P | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 6:08 am | |
| Modeli nasıl güzel ya. Arka plana bakınca adventure oyunlara dalasım geliyor ama. *^* Gerçi TR severdi o konuda anlar beni q.q bence | |
|
| |
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 7:01 am | |
| Asana'yı General görünce kederinden orduyu bıraktı, ahahhaa! | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 7:07 am | |
| Takımı çok hoş. Renklendirmeler falan. | |
|
| |
Ruby Parker Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Amerikan-İngiliz Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 9:38 am | |
| Bir ara toplu rp yapsak ya o başka bir o ve ben falan. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 9:55 am | |
| Az önce beni aldattığını yakaladığım pislik. Bari uluorta yapma lan. Öykü ve sen konusunda hassasım. jskds | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 10:08 am | |
| Modeli en sevimli VS mankeni ki :) | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 10:09 am | |
| Alex'in selamı var ona. Kıps. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 10:28 am | |
| Gençlik zamanlarımız ne kadar güzeldi Alex çokeğlençeli zamanlar geçirirdik seninle, baş rollerinde olduğumuz filmler çekerdik asddfdf sen de slm söyle işte ona D: | |
|
| |
C. Sturm Gaez Denek
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 10:45 am | |
| Modemim bozuk yea gelemiyorum bi' yerlere. Çok üüzülüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 10:50 am | |
| Ama sana çokzel haberlerim vardı ki olmadı bu | |
|
| |
Marc Le Bras Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Bordeaux, Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 11:29 am | |
| Modelinin gözleri fena, baktıkça bakasım geliyor. İsmindeki o kafiyeyi seveyim ayrıca. sjdgf | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 11:31 am | |
| Arkadaki kapıya pis pis sırıtan cristobal eklemek istiyorum çünkü her an kapıdan biri gelecekmiş gibi- ehueh tırstım -nathan diyor ki; brast > boobs. saygılar. dahi pçimiz dahiliğini bir kez daha kanıtladı. editki oh shit erkekmiş kaç kaç kaç kaç | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 11:33 am | |
| Bana pas vermemiş. Kendisinin mesajlarına iki gün cevap vermemeyi planlıyorum.
edit. ıska editiydi bu.
Bi dal versene kanka. | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 11:43 am | |
| Bu ne olm, ismi Reha olup da böyle karizmatik olması. *REHA İSMİNE DUYDUĞUM ANTİPATİ, kişisel algılama ghjkl* | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Mart 26, 2013 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 6:30 am | |
| Soyadı biskrem çağrışımı yapar yıllardır fsjhfd Karizması karşısında boynum kıldan ince. *Cıvıdı* Sigaradan bi fırt versene abeeey q.q | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 7:34 am | |
| Blonde Bestie... Bana L4D deki blonde biçi anımsattın ohno: Ama modelinin tipi çokoş, hiç biç-vari değil | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 7:40 am | |
| Ünlüsünün değişik bi' yüzü var. Gemma Ward'u andırıyor bencesi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 8:05 am | |
| İkisi de Perth li zaten :) ve Skye'ın bir sonraki Gemma Ward olarak anıldığını okumuştum :) Gifine bakmasam modelinin kim olduğunu çözemeyecektim o.O | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 10:38 am | |
| Bu başlıkta hep denk geldiğim güzel insan. Şikayetçi miyim? Asla. Modelinin ne kadar güzel olduğundan bahsetmeye devam edeceğim sdls MODEL ÇOK GÜZEL LAN. | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Mart 27, 2013 10:50 am | |
| Bir ara pembe diziler vardı böyle sanki her şey parlıyor her şey ağır blurlu gibi... HAH İŞTE TAKIMI O ESKİ BİR TUHAF PEMBE DİZİLERE BENZİYOR. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|