| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aidan Wandhunt Nöroloji Bölümü & Asistan
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Londra Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:30 am | |
| Mişelin! Oha, ne güzel olmuşsun sen! | |
|
| |
Aurora de la Poer Ivory Luna Halkla İlişkiler & Trapezci & Hırsız
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 11/03/13 Yaşadığı Yer : Ivory Luna HQ karavan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:32 am | |
| Pişt o hep güzeldi. mabelle gelir falan nolur nolmaz- q.q | |
|
| |
Ivan Milkovich Uyuşturucu Taciri & Ghetto çocuğu!!11
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:34 am | |
| LAN. Güzel müzel. DELİKANLIYIZ KIZ DÖVMÜYORUZ FALAN AMA. Olmuyo. Mişelin helalim. AMa cnm ne güzelsin ; ))) | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:37 am | |
| BAŞKASIYLA DANS ETSEN NE FARK EDER, MÜZİĞİN BEN OLDUKTAN SONRA!!!!11!!!!11 | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 11:57 am | |
| Maşallahı var modelinin de takımının da. Rütbesi de ayrı havalıymış. KISKANDIM EVET. | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Mart 28, 2013 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Ali Ağaoğlu İş Adamı
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Türk Doğum Yeri : Türkiye Yaşadığı Yer : Mançuırya - Türkiye arası mekik dokuyor
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Mart 29, 2013 1:31 pm | |
| Çok güzel bir hanım kızımız. İki Bentley hediye etsem benimle bir akşam yemeğine çıkar mı? | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Mart 29, 2013 1:49 pm | |
| Tobi'yi bırakıp ona kaçıcam. <3 | |
|
| |
Raphael Altieri Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 25/03/13 Milliyet : İtalyan Doğum Yeri : Hildenstern Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 3:23 am | |
| Ali the chick magnet. Hala rplerini okumadım OAO ha bir de gifteki diğer hatun kimmiş acaba. O hatunda gözüm daha fazla kaldı mesela. | |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 3:47 am | |
| Ona karşı saf olmayan duygular besliyorum askdgdhffdgfdfg | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 3:56 am | |
| Takımı tahmin etmediğim şekilde rütbesine uymuş. Çaylavyu. Uuu, bir ara Leonla da tanışsınlar. Gaz maskesi takmadığı sürece gayet işini bilir bir abimizdir. Call me lick me. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 3:59 am | |
| İsmi çok güzel lan kafiyelisinden böyle Leon Lewis huuu beybi beğendim. Gaz maskesi de yakıyor hani şekilsin ya jskdgfm
PS: Güneş sni çk seviorm aşqmm sdkgfnmd diğer hatun da Lais Ribeiro bu arada. | |
|
| |
Donatello Ventura Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Frenç, İtalya biraz da leblebi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 8:25 am | |
| Orlando ile evli olduğunu duyunca... Hala o tepkiden kurtulamıyorum ama... - Spoiler:
ORLANDO İLE Mİ EVLİYMİŞ HANİ ORLANDO VAR YA-
Niye bu kadar mallaştım bilmiyorum ama- çocuk falan yaptılarsa bir kaç hafta sonra öğreneyim daha olayı kavrayamadım. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 8:28 am | |
| Ninja kaplumbağa! Ve evet çocukları da var. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Frenç, İtalya biraz da leblebi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 8:37 am | |
| ...ne ara- evet bana rapor vermeleri gerekmiyordu ama neyse fsjkdhfs ŞEY mişelin çok güzel daha önce söylemiş miydim? OwO | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 8:49 am | |
| 6 Ocak 2011'de! O senin güzelliğin cınım, ama Ghetto'nun giderli çocuğu Ivan duymasın. Ahahah. | |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 9:27 am | |
| Doğumgünümde üye olmuş mehe | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 10:50 am | |
| Modelinin gözleri aşırı aşırısı güzel. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Makedon Doğum Yeri : Makedonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 11:07 am | |
| Sturm da denek ama cücük dediler sonra da sivil verdiler. NİYE T^T Bi de çok güzelsin bacım, aminler bismillahlar maşallahlar, allah sahibine bağışlasnlar fghj AH yavrum deney etkileri de çok can sıkıcı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 11:28 am | |
| Windhundun kedisi olmadığı için OAO Ama şey ederiz istiyosan eheh | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 11:33 am | |
| İstemez o.-. Bi de biraz tatlı olabilirsin .s Benden tatlı olamazsın ama. ; )) Ama tatlısın ok. IHAH BAYA. TİPE BAK. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 11:41 am | |
| Ehuhe kahraman polis abinizim olm ben lütfen laf atmayın plz :'D copla dalarım valla bak acımam *dalamadı* | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 12:11 pm | |
| Çok kuul bi' polis olmuş. | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Mart 30, 2013 12:14 pm | |
| REPELERİMİZİ YAZSIN YAVRUM BENİM. jsldms | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 11:45 am | |
| MERVEEE BİZ DE RP YAPAK MERVEEEE | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|