| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 17, 2013 8:14 am | |
| EVET ŞİMDİ WILLET SUDAN GEÇECEK. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 17, 2013 10:34 am | |
| SUDAN GECMEK AMA PASLANİR BOZULUR O XDE bu gun tvde orlandoyu gordum yanimdaki ilk insana evliymis hani vsnin delice gamzeleri olan mankeniyle dedim haaa o gamzeli devamli gulucuk atan kiz mi dediler evet hepsi guluyo ama bi de anne olmus desim ve yuksek iqya hitap eden sohbetimiz son buldu...
This made my day sir willet: "I was really cold because he somehow found out information about me and I didn't know how and it scared me," djakcgkdu | |
|
| |
Cristobal Windsor Biyoteknoloji Uzmanı
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Suffolk Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 18, 2013 6:08 am | |
| Sırıtmayınca hoşlaşıyorsun aslında. Acaba Kirıs Topal... Tamam, sakin ol, şakaydı, sırıtma :( | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 8:15 am | |
| | |
|
| |
Carol Hunt Hapçı öğrencileri kendine aşık etme müyendizi & Matematikçi
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/03/13 Milliyet : Boşnak. Ama ssh, çaktırmıyoruz. Doğum Yeri : Bosna Hersek Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 8:24 am | |
| Yeni üye yeni üye diye bir şeyler yazıyorum ama bizimkilerden biri çıkarsa çok şahane göt olurum. Saygılar. bunu neden buraya yazdım? Olur da bizimkilerden biri çıkarsa olm ben zaten şüpheleniyodum ki .d.d diyebilmek için. Malum zaman kötü. Takımı da merak ediyordum gördüm iyi oldu. edit. yeni üyeyse ilan açsın ya la kurgu yaparız hem. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 10:13 am | |
| Kamil insanmış diye duyduk. | |
|
| |
Sui Pei Fotomodel
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 12/04/13 Milliyet : Koreli Doğum Yeri : Kore Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 11:08 am | |
| İsmi çok fonetik söyledikçe söyleyesi geliyor insanın. He bir de barmaidlik çok havalı la. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 11:23 am | |
| Kızkardeşim spamlaya spamlaya secret garden izletti- şu ara tek derdim hyun bin. koreli falan görünce oppaaağ diye yamışasım geliyor. hyun bin ve gamzesiyle ilgili ciddi düşünüyorum. zengin pç sevmek zor zanaat ayrıca. :/ | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 12:05 pm | |
| Modeliyle evlenirdim herhalde reelde. o.o Nerden aklıma geldiyse artık ajkglasd. | |
|
| |
Robin Adler Copycat Seri Katil & Kriminoloji Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 12:17 pm | |
| bol nokta kullanan kuul insanlardan sanirsam. viktorun lord of the noktas takildigi zaman aklima geldi... viktor laufeyson. | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 20, 2013 1:47 pm | |
| Geçenlerde henüz takımı yokken 'takımını ve modelini çok merak ediyorum' demiştim, hayal kırıklığına uğramadım. Takım çok seksi model desen şahane uuuuu beybi asdfgh Allam niye böyle şeyler diyom ya. Gece gece yazdığım için valla hep ondan. | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 12:04 am | |
| Smsimin bitmesine son iki gün ve biz adam gibi bir muhabbet edemedik. Teşekkür ederim emeğe saygı +rep. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 1:30 am | |
| İşte bunlar hep SEKS! Demiş Freud. | |
|
| |
Wolfgang Miller Biyolog & Pedofili Araştırmacısı {İtina ile, pratik yapa yapa}
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Frankfurt Yaşadığı Yer : Hildenstern Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 5:04 am | |
| JC için isim aranırken bir ara araba tamircisi olan bir adamın kızına Michelle Lynn diye isim verdiğini görmüştüm, ne zaman üsttekini görsem o gelir aklıma... | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 5:32 am | |
| CcC Thorin reyiz cCc olmuş. Şenlendik! | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 10:50 am | |
| Yanak sıkmak bir sevgi gösterisidir, Fulya, korkulup kaçılması gereken şey değil. Zaten parmaklarım benim ince ve narindir. (Cehennemin reklamı) | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 10:56 am | |
| Hayır bir de yanaklı bir insan olsam ne olacaktı acaba. Anıl'ın arkasına saklanacağım ben. ONUN YANAĞI VAR! BENİM YOK! | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 11:00 am | |
| Var yea elmacık kemiğinde biraz biraz. Ve ben o Anıl'ı döveceğim! Karşıma çıkarma :( | |
|
| |
Night E. Monalite Nayt 59 yaşında, zamanında hepinizin anasını s- oy :(
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : Cambridge Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 11:04 am | |
| Yapacağı her rpyi deli gibi takip ederim. O derece seviyorum bu karakterini. | |
|
| |
Jeremy Bentham Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 11:23 am | |
| AY BU KARAKTERİ BAYA TATLIYMIŞ :)):):):))) *yavşak mod*
Ya neyse Willet nereye baksam sen kaderin bir oyunu mu bu sdf | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 12:11 pm | |
| Sitede uyeler, takimlarinda gifler... guluyorlar, egleniyorlar... Berlin aklindan geciriyor; benim de bir gifli takimim olsa, benim de bir takimim olsa, WILLET BANA NIYE ALMIYORSUN DIYOR, BIZDE NIYE YOK DIYOR | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 12:27 pm | |
| Saçma sapan bir kitap yazacağım ve onu imana getireceğim. Tabi öncesinde sorunu ona: Satanist misin, diye sorarak tespit edeceğim. İnkar edersen satanistsindir, kabul edersen de, sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı, uyarısı vereceğim. | |
|
| |
Jeremy Bentham Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 12:51 pm | |
| Modeline baktıkça bakasım geliyor. Kısa saç bir insana bu kadar mı yakışır ya allahım nasıl kıskandım kendime faça atmaya gidiyom bye | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 21, 2013 3:33 pm | |
| Karakteri keşke lise öğrencisi olmasaymış asdf. | |
|
| |
Vulcan Marescot Siyasi Bilimler ve Kamu Yönetimi Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 11:04 am | |
| Liseli vardı ya ah o liseli Liselinin tadı bir başka oluyor ama öyle demesin. | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|