| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lukas Merophine Sanayide Döküm Ustası
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 11:50 am | |
| Ah daha fazla aktif olsa da sevişsek rp yapsak... | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 11:52 am | |
| NİYE DÖNDÜM SANDIN SEVİŞMEYE DÖNDÜM Tatile girdik, gitmemek üzere döndüm. Bol bol Rp yapmaya döndüm ben!
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : O iki Alman Yaşadığı Yer : Mançurya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 12:02 pm | |
| - ay ama ben gülerim .s:
İşte benim de sınav haftam başladı falan. Jackpot! (: Çünkü o kadar çalışkan insanım ki kırılıyorum çalışkanlıktan. Ülke sayemde kalkınıyor, sen düşün. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 12:04 pm | |
| Güneş ben senin yerine çalışırım merak etme çalışayım ben senin yerine sen gel seviş benimle Rp yap benimle...
PS: Bunu okuyan üyelerin yarısı, 'Peki oldu o zaman, bu kızla konuşmayalım biz' diyip kenara çekilmesin, ben aslında çok ama çok düzgün bir insanım. Güneş bilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 12:10 pm | |
| Abi bırak allaşkına sitenin forum oyunlarının yarısı orgy muhabbeti kim ne diyecek ne bakacak dkjsafndjsna Uuu. Birlikte çalışalım? (; O DEĞİL DE CİDDEN KURGU YAPALIM LAN ÖYLE FORUM OYUNLARINDA FLÖRTLEŞMEK BANA YETMİYOR idare edemem anne | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 12:12 pm | |
| Seninle çalışmak mı, heyecana geldim ben şimdi ama. KIZIM MSN'E GEL, NEREDESİN. MSN'DE GÖZLERİM SENİ ARAR. GOLLARIMI AÇAYDIM GİTME DİYEYDİM GÜNEEŞ. GİTME GÜNEEEŞ. Ben edebiliyorum sanki, cidden yakında alıp... öhöm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 1:02 pm | |
| Duştaydım la gelemedim affet beni tülay TÜLAY NOLOR GERİ DÖN Şey yarın kendimi affettirmek için sapına kadar ebuddyde olabilirim tabi :3 | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 31, 2013 1:10 pm | |
| AA tek meme ucu SDFGHJKLŞİGHJKL *anılar* | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 6:36 am | |
| Takımı aklıma aynı anda İstanbul fatihi kenan komutan, peeta mellark ve meslek lisesi çıkışında bekleyip sağa sola yayık ağızla laf atan tipleri getirebiliyor. Mağazamızın üyelerine promosyoın olarak bir de baba dayağı yemiş mete applikeyşınımız da vardır. Ama sevdiğimden. Yeminle sevdiğimden. ps. Sir II. Agda'da öğrenciler çoğalsın, ilim irfan yuvamız daha öte köşelere de eğitim versin istiyorum. Orion-SirII.AgdaGerald futbol maçı yapınca tribünde "hıms hıms am kokuyor" diye tezahürat(?) yapmak gibi saf, gençlik hayallerim var. Adeta içimde kelebekler... | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 6:42 am | |
| o tezahüratı yapacak üç kopil tanıyorum ben fsdkjhfds -en son haraç kesiyolladı....... | |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 6:46 am | |
| OY OY OYY MODEL... hmmps sakin... OYYYŞŞŞ | |
|
| |
J. Elijah Heischmann MHP Manisa Valisi
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 19/03/13 Milliyet : 7 yıldır Yahudi, Safkan İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildentern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 6:51 am | |
| Hani benimdin Nora? hani helalimdin? Bir Wikilik miydi aşkımız? Bakma ona o hep yalan söylüyor yalancı o onun anası da yalancıydı BEN SANA Nİ ZAMAN DEDİM HACI BEN SANA Nİ ZAMAN DEDİM | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 7:01 am | |
| Çekil yolumdan evlat kız forum oyunlarında bile kendinden geçti :3 | |
|
| |
Alois Hildenstern Lise III. Sınıf Seviyesi & Tiyatro Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 8:55 am | |
| Selam vikijiim, kimlerle cilvelesiyorsun bakalim :) *malum canta elinde* -aslinda bunu lewy olarak yazcaktim ama girmeye usendim ama alois olarak da dusunebilirsin cnm (: hangisi daha korkunc geliyorsa- | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 9:19 am | |
| hiçbiri çinli kız kadar korkutmuyor artık... q.q | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 10:15 am | |
| Takımı çok güzel. Böyle cloud şeysi falan hehe. | |
|
| |
Hugh Delacour Hildenstern Ülkü Ocakları
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 11:02 am | |
| | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 11:09 am | |
| Takımdaki resminde gözlerinin duruşu hiç tekin değil. | |
|
| |
Walter Shawnell Her Boku Bilen Adam & Willet's Bitch
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : İngiliz - Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Willet'in kolları- Miami
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 01, 2013 1:36 pm | |
| Insert coin here şeysi var ağzında aaa- (:
| |
|
| |
Nora Cylendia Moda Fotoğrafçısı Asistanı
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 22/03/13 Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 5:43 am | |
| ünlüsü paralel evrende targaryendi heralde | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 6:17 am | |
| Rütbesi şahane, moda fotoğrafçısının asistanı uuu. *yazarın aklına burda vogue kapakları geliyor* | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 7:11 am | |
| Alexandre hepinizi kurtaracak bu bataktan! | |
|
| |
Harvey Talbot Kelle Avcısı a.k.a Deli Fişek
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere'nin Bağrı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 7:14 am | |
| Takımı da ismi de nasıl güzel nasıl... | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 7:24 am | |
| Aaa Kıris! Hiç güvenim yok sana James! ohno. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 02, 2013 8:40 am | |
| Valla artık aramızda bişi yok rahat edebilirsiniz! Viki artık iyi bi adam. rütbeye bakmayın | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|