| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 03, 2013 10:32 am | |
| İyi de o hatun gifte de fazla görünmüyor ki, ondan taş sanmışsındır. Yalnız, ranktaki metalik etki, rütbeye nasıl da uymuş, anlatamam! | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 04, 2013 12:26 pm | |
| Yasmün karısı, git rp yaz artık! ohno: | |
|
| |
Donatello Ventura Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 28/03/13 Milliyet : Frenç, İtalya biraz da leblebi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 04, 2013 1:23 pm | |
| Tomb Raider kasıyordur o şimdi... OwO Modeli burda koyu renk saçlı mı yoksa psd'den mi kaynaklanıyor? o.o | |
|
| |
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 04, 2013 2:55 pm | |
| Koyu gibi gibi ama bu kadar koyu olduğunu görmemiştim saçlarının hiç o.O | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Nis. 05, 2013 9:07 am | |
| Özellikle renkli gözlü hatunların göz çevresindeki o doğal koyu kızılımsı izler nasıl hoşuma gidiyor var ya. Doğal far gibi hani. Bizim sınıftaki birinde de vardı ondan. Kaşını gözünü kırasım geliyordu gerçi onda görünce Ama bu takımın artık nasıl bir allahlık coloringi varsa elinden öpüyorum yapanın. | |
|
| |
Nathan Wilde Lise III. Sınıf Seviyesi & Sanat Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 06, 2013 6:55 am | |
| Alois seni arka bahçeye çağırıyo diye kuytuya çekerdim ama nathanın uzmanlık alanı henüz o kadar aşağılara inmedi..... aslında çokoş bi tanışma cümlesi- eheheh | |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 06, 2013 1:56 pm | |
| Bir yeteleniz var mıydı, sorusuna her zaman olumlu yanıtı var yani. Bir gazozunu da içelim, hani. | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 07, 2013 8:04 am | |
| Şu forumda en havalı bulduğum karakterlerden herhalde ki herkes aynı şeyi düşünüyordur bence. Lucy ablamız üniforma içinde yakıyor huuuuuuuu beybe böyle orgenerale can kurban bir erkek karakter daha açıp orduya damlayasım geldi sdghksm | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Nis. 07, 2013 10:35 am | |
| Bir ara imzasında oynak karı lea yazıyordu. Şu yazdığıyla o yazdığı şeyin ne kadar uyduğunu düşündüm şu an. | |
|
| |
Marc Le Bras Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Bordeaux, Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 10, 2013 9:22 am | |
| | |
|
| |
Clay Blackwell Lise II. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü Cücüğü
Mesaj Sayısı : 65 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 10, 2013 9:34 am | |
| Hadi tosunum, dayan. Son iki gün. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 11, 2013 10:19 am | |
| | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 11, 2013 11:54 am | |
| Şey Barmaid ne hala çözemedim ben. Benim salaklığımda olabilir. | |
|
| |
Micheline Maurer Barmaid
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 11, 2013 12:24 pm | |
| Barmenin dişil versiyonu. :D | |
|
| |
Freki Jørgen Lise III. Sınıf Seviyesi & Sayısal Bilimler Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 11, 2013 1:28 pm | |
| Coi kedi olalı bi' fare tutmuş, kuzenim olur sen de yengemizsin sanırım : ))9 Ve neler yapıyo bu ara acaba, seyire yazdıklarına falan çok üzülüyorum, NELER ÇEKİYO? | |
|
| |
Mercedes Sudeikis Gazeteci
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 26/03/13 Milliyet : İskoç Doğum Yeri : İskoçya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Nis. 12, 2013 10:34 am | |
| Takımını pek beğendiğim. Hiç böyle takımlar yapamıyom ben yia böyle takımları görünce hayattan soğuyorum. | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Nis. 12, 2013 10:36 am | |
| Ne yalan söyleyeyim eski modeli ve takımını karakterine daha çok yakıştırıyordum q.q | |
|
| |
Robin Adler Copycat Seri Katil & Kriminoloji Öğrencisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Nis. 12, 2013 10:49 am | |
| | |
|
| |
Dominic Riley Dolandırıcı
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 12/04/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Nis. 13, 2013 2:04 am | |
| Takımını çok merak ediyorum, daha doğrusu modelini. Kriminoloji öğrencisi vay anasını be rütbe iyiymiş. | |
|
| |
August Bane Eski İyi Yeni OÇ & Ryland Sahibi
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 16/04/13 Milliyet : Kazadan sonra soysuz olmaya karar verdi. Doğum Yeri : Texas, Amerika Yaşadığı Yer : Güney Afrika
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 16, 2013 11:55 am | |
| | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 16, 2013 12:03 pm | |
| Ama Bane.... :( Bir de rütbe olarak eğlence sektörüne mi uyar sivil halka mı bilemedim. Ühüh. edit. hah artık biliyorum. Tişikkirlir sipirmin. | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 16, 2013 12:06 pm | |
| Aye aye captain. Tarık ve eğlence sektörü olması hepimiz için daha iyi.... q.q Pişt walterla kurgu yapsanıza rütbeler de uyuyo ha bane pişt sana diyorum bane- *dürt* | |
|
| |
August Bane Eski İyi Yeni OÇ & Ryland Sahibi
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 16/04/13 Milliyet : Kazadan sonra soysuz olmaya karar verdi. Doğum Yeri : Texas, Amerika Yaşadığı Yer : Güney Afrika
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 16, 2013 12:17 pm | |
| Bilgisayarın başından kalkabilecek kadar sapıksa adresim; Güney Afrika'nın biraz üstü, Greenland'in 600 km kuzeyi
Beklirem :X | |
|
| |
Shodan Seri Tecavüzcü
Mesaj Sayısı : 160 Kayıt tarihi : 06/03/13 Milliyet : :/ Doğum Yeri : IOS Yaşadığı Yer : Macpro
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 16, 2013 1:13 pm | |
| Mektup arkadaşı olursunuz, senin için yeni gizli bilgilerim bu da fotoğrafım diye mail atar- yok bu olmadı willet kızacak... | |
|
| |
Willet the Creator
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 17, 2013 8:06 am | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|