| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jeremy Bentham Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 11:22 am | |
| KISACIK ETEKLİ DAR ELBİSELİ
Hayatımın aşkı Vulcan | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 11:37 am | |
| Onun modeli de kıskanılmayacak gibi değil. Çok güzel gülüyor. Ayrıca o saç modeli kuzenim yaptığında ondan tiksinmiştim ama onda süper durmuş. | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 12:02 pm | |
| Krupiye kıyafetlerinde özel ayrıntılar varsa Tim de- AAA YASMÜN OHA BU KARAKTERİN SENİN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM OAO | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 12:06 pm | |
| Jingle jingle ister mi Tim? Ahahaha! Çok büyük aşk yaşadığın bir dilber varsa, seve seve yaparım ama resmi de çekip ona yollarım. | |
|
| |
Leon Lewis Seri Katil & Tecavüzcü | Londra E. Teşkilatı Komiser Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 12:15 pm | |
| Jingle jingle awyis. Sevdiği yok ama jingle için yavuklu şartı varsa sırf onun için gidip meslek lisesi çıkışında şahinle bekleyebilir- de keşke bunu Timle yazaydım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 12:59 pm | |
| Çık, olmaz. Ben saplarla ilgilenmiyorum. Hayat gayem, mutluluğum çiftleri ayırmak ve kaçmak üzerine. Yani anlayacağın, couple=awyis, single=gtfo. Ahahaha¡ | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 1:04 pm | |
| Ya modeli de rütbesi de çok güzel of yirmi beşinci kez söylüyorum umarım beni stalkerı zannetmez sdf Karakterimin de gülüşüne iltifat etmiş ehe. Sevindim. | |
|
| |
Joachim Dürer Doktor [Endokrin]
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 2:02 pm | |
| Stalkerları severim de, spammerları pek sevmem, ahahaa. Üsttekinin iki harika modeli var, gitmiş benim gariban modelde göz bırakıyor. Karolin poposunu kaşıyacak, göz gelmesin diye, ahahaa! (Tamam, şakaydı, yani, nazarla ilgili kısım. :p) | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Nis. 22, 2013 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Helena Hilgenbricher Kimyager
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 22/04/13 Milliyet : Avusturyalı Doğum Yeri : Viyana Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 5:09 am | |
| Böyle sırf yüz avatarları sevmem ama hoş durmuş | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 5:11 am | |
| Hmmm ünlüsü Cara şimdi takım olmasa Merve olduğunu düşünücem, ama takımı Merve'nin elinden çıkmış gibi değil. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/03/13 Milliyet : İngiliz Doğum Yeri : İngiltere Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 5:56 am | |
| Bir siteye girsem takım yapışından tanırım. Bir ara psd falan bir şey sızdırsa da biz de aydınlansak nasıl oluyor o takımlar... | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 7:08 am | |
| | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 8:02 am | |
| omo son noyo omosondo doğolson derdim ama... kesin yine offlineken spam yapıyorum .__. bi de sigarayla ilişkisini takdir ettim ilk gifte *^* | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 8:19 am | |
| Modeline bakmadan edemiyorum resmen. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 22/04/13 Milliyet : Avusturyalı Doğum Yeri : Viyana Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 8:30 am | |
| Fazlasıyla katılıyorum yorumuna... | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 8:42 am | |
| cok katildim ben de yoruma oyle boyle degil... viki u so graceful... *oturup combobreakeri bekler* | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 8:46 am | |
| (: | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 9:28 am | |
| Gifli şeyde kendisine hediye ettiğim gamzeleri gördü inşallah.
PS: Öykü aşkım o ben değilim malesef, Cara sevgimiz ayrıdır ama. Bu arada Anitchka neredesin olm Tobi hasretinden geberiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 10:05 am | |
| Takımına aşık oldum galiba | |
|
| |
Tobias Hempstead- Wright İstihbarat Teşkilatı
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Doğu Berlin, Almanya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 10:09 am | |
| CARA DELEVINGNE! Allahım modeliyle aşk yaşıyorum. Hatta iyi ki erken davranmış yoksa bir-iki haftaya ben alacaktım. | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 11:04 am | |
| Takımına mı öleyim, modelinin pozuna mı öleyim kararlaştıramadım gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 11:25 am | |
| Yeni üye gibi aslında ama yeni üye değil de gibi. Böyle forum oyunlarında sürekli görüyorum ama rahat rahat amcık ağızlılık yapamamak da koyuyor kim olduğunu bilmediğim için. Böyle öyle de gibi ama değil de gibi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 12:00 pm | |
| Avatarda zayıf versiyonundan bir Mabel gördüm ve özledim :( | |
|
| |
Xu Wenqing
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 02/04/13 Milliyet : Çinli. Yarı Rus ve azıcık Japon kanı da var ama ondan bahsetmemeyi tercih ediyoruz (: Doğum Yeri : Mançurya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 12:25 pm | |
| leonun... avatarında... wat? şey... soyadını sürekli türkçe gibi okuyorum dürmek diye bi fiil olmasa da kdfjl İTİRAF edit: var mı la yoksa? dürüyorum, dürüyorsun, dürüyoruz... | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|