| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 12:58 pm | |
| Imzasinda cok guzel bakmis yandan yandan boyle gizemli bir hava sdfg | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 1:09 pm | |
| Var var öyle fiil, kıvırmak, bükmek, demekti hatta. Ama sen Albrecht Dürer hatırla, dürüm değil, ahaha! Iska: Kimin deneği acaba? Pek de güzelmiş maşallah. | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 1:47 pm | |
| aaa oAo bana giysiyi çağrıştırdı böyle katlamak gibi- ehm KABUL EDİYORUM ALBRECHT DÜRERI GOOGLELADIM AMA TANIDIK GELMİŞTİ LA BANANE T.T bi de güzel sanatlar okıycam müh. olsun adamın maşallahı var bitek ressam değilmiş yay. | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Nis. 23, 2013 3:42 pm | |
| Oo orta çağ, rönesans ve sonraki dönemlerde sanatçılar aynı zamanda zanaatkar ve mucit de oluyorlardı. Süper zeka mı, aristokrasinin zanaatkarlarının balı ve rakip azlığı mı, bilmiyorum işte. Yalnız, bu takımı tekrar görünce çok mutlu oldum. Özlemişim sanki. | |
|
| |
Angela Redeemer Katil
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 18/04/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Lorraine bölgesinin Meurthe-et-Moselle şehri Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 4:19 am | |
| Ya modeli acayip tanıdık böyle. Dilimin de ucunda... | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 6:59 am | |
| | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 7:19 am | |
| Ünlüsünün burnundan bir üçgen oluştuğunu görüyoruz, işte bunlar hep Illuminati................ | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 7:48 am | |
| takimda modelinin elmacik kemiginin altindaki golgeyi her bakista favori saniyorum ._. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 7:58 am | |
| Daha iki gün önce Star Wars izledim lan. LUKE IM YOUR FATHER GEYİĞİNE ACAYİP AÇIM ŞU AN. Babası Nayt değil mi- - filme dair spoiler:
adeta darth vader gibi evil emperor'u basket atar gibi atmak istiyorum.
| |
|
| |
Asana Qinghai Orgeneral
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Nis. 24, 2013 3:04 pm | |
| Ben orduya gelince, o gitti. Anladı bir bela geleceğini başına tabi. :p | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 6:38 am | |
| Asana cınım senin bir gözün daha çok çekilmiş. Niye öyle? | |
|
| |
Marc Le Bras Kahraman Birimi
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 23/03/13 Milliyet : Fransız Doğum Yeri : Bordeaux, Fransa Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 7:11 am | |
| OF O GIF ÇOK HAVALI AMA YA.
Takımı da çok 'Ben sizin babanızım.' modunda ya. ÇOK İYİ BE. | |
|
| |
Luke I. Monalite Luke 17 yaşında, Babası ona Einstein demiyor
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 19/04/13 Milliyet : Lukémon © >:P Yaşadığı Yer : Pokéball
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 7:15 am | |
| AhuahahAHAHHA OHA HAKKATEN OYLE. WAIT. abi onu farketmek... ksmnfs takdir ettim cok. rly. Bi de *yine bi dikkatsizlik itirafi* profilinde berlin olan herkese aa benim karakterim mi lan gozuyle bakmiyorum ama onunkinde her seferinde ayni olay. iki berlin var diyedir belki hmm p.s. evet babasi nayt, her gece uyurken yatagina gelip kulagina 'luke i am your father' diye fisildiyor p.p.s. asana; viki ordudan o yuzden gitmedi lewy cirkeflik yapti kir dizini evde otur yemek yap ne o oyle butun gun disardasin evde tup bitti cocuklar ac didi iskaladim. cool starry bras akdmsmfmsmagliyorum ksfmsmfmdmdnsnnd | |
|
| |
Reha Demirel Lise III. Sınıf Seviyesi & Spor Bölümü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 8:39 am | |
| guess who write it (: Valla imzasındaki gifler ve avatarının olmayışı öyle mütiş ki bence hiç takımı olmasın. | |
|
| |
Loki Laufeyson Hükümet Ajanı
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 20/03/13 Milliyet : Leh Doğum Yeri : Polonya Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 9:01 am | |
| Sen yapmazsan takimim olmaz zaten haci tamamen sana bagli yani... akfmsmdm rehayi daha fazla sahalarda gormek istiyoruz yasasin almancilarimiz onlari koruyalim kollayalim (: *rehayi kollayan alois* IYKWIM | |
|
| |
Helena Hilgenbricher Kimyager
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 22/04/13 Milliyet : Avusturyalı Doğum Yeri : Viyana Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 9:12 am | |
| Modelini ciddi severim bence fazlasıyla sempatik | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 9:46 am | |
| Şu renkli gifli takımı -bundan önceki- daha iyiydi hani. Tabi o sen misin ki... Bence sensin. Ve önceki takımın daha iyiydi.
Tim the baltalı ilah. Hevesinizi baltalayan ilah. Hobilerim üstteki üyeye yorum yapta üyelerin hevesle yaptığı yenilikleri itina ile beğenmemek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 9:47 am | |
| AHAHAH Adeta bir Hakan Akkaya! Proporsyonuna uymamış ama yüzün güzel cınım. | |
|
| |
Dorothea Olaf Windhund Deneği
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 9:53 am | |
| Ulan Tim o benim takımım lan. Utanmıyor musun öküz. Ben yaptım o takımı BEN PHEN SDFKGM. Beni beni bihterini. Terbiyesiz çocuk ya. Neyse. Takımının rütbesiyle uyumlu oluşunu çok kıskanıyorum üsttekinin. Şahsen rütbeyle uyumlu takım asla yapamadım. Takım da yapamıyorum ya adam gibi neyse sdf
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 10:01 am | |
| Sponsorum mükemmel bir insan, PS konusunda harikalar yaratıyor hep ondan ötürü. O saç var ya, o saç.Tam burnunun üzerinde. O BENİ HASTA EDİYOR! Obsessif bir insan oldum çıktım. | |
|
| |
Tim Freud Jäger Oath Organize Suç & Terör Örgütü
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 10:10 am | |
| Sigaralı gifin daha iyiydi, bizimle değilsin cnm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 10:23 am | |
| Subliminal messıc veriyorum. Ara beni, boya beni diyorum. Hiç anlamıyorsunuz, hiç. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 10:27 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 12:14 pm | |
| Bu hallerini gösterip deseler ki Tarkan megastar olacak yüz ifadem şu olurdu: | |
|
| |
Helena Hilgenbricher Kimyager
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 22/04/13 Milliyet : Avusturyalı Doğum Yeri : Viyana Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Nis. 25, 2013 12:30 pm | |
| Ludwig ismini de ne çok severim. Birinin kullandığını görmek mutlu etti | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|