| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
+70Freyja Jørgen Toni Bennett Shouta Iwasaki A. Stav Hirsch Jochen Weihler Loki Laufeyson Helena Hilgenbricher Vulcan Marescot Luke I. Monalite Jeremy Bentham Night E. Monalite Wolfgang Miller Tim Freud Sui Pei Carol Hunt Angela Redeemer Shodan August Bane Dominic Riley Robin Adler Mercedes Sudeikis Xu Wenqing Harvey Talbot Hugh Delacour Alois Hildenstern Freki Jørgen Lukas Merophine Donatello Ventura Nora Cylendia Micheline Maurer Matsuda Nakahara Ali Ağaoğlu Aurora de la Poer Raphael Altieri Reha Demirel Nathan Wilde Marc Le Bras Leena Bragstadt Sona Novak Ludwig Bismarck Carolyn Dürer Hannelore Hildenstern Viktor Lerwick Asana Qinghai Dorothea Olaf Sion Isobel Tobias Hempstead- Wright Ruby Parker Alexandre Ivanov Raven Orlov Aidan Wandhunt Vivienne de Blanc Clay Blackwell Léa Broussard Ivan Milkovich Walter Shawnell Ice Cresswell Joachim Dürer Lisbeth Windsor J. Elijah Heischmann Letje Franze Willet Catalina Castillian Anitchka Despenic C. Sturm Gaez William Blackburn Cristobal Windsor Leon Lewis Andrei Vančura Berlin 74 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ice Cresswell Endokrin Bölüm Asistanı
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 12:06 pm | |
| Kafama kese kağıdı geçirmek çok mantıklı bir hareketti! | |
|
| |
Catalina Castillian Kaçak & Katil
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İspanyol & Alman Doğum Yeri : Barselona
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 12:08 pm | |
| Anaa Ice'in bu takımı çok güzel | |
|
| |
Anitchka Despenic Suçlu
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Slav Doğum Yeri : Slovenya Yaşadığı Yer : Doğu Almanya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 12:13 pm | |
| Ben sana takım yapmamış mıydım la... | |
|
| |
Carolyn Dürer Gewinnt Kumarhanesi Krupiyesi
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 2:43 pm | |
| Tüm kızlar suçlu mu şimdi? Ben kime şirretlik edip saçını başını yolacağım? Kerıl kan istiyor, çift arası bozmak istiyor! Suçu ne acaba? | |
|
| |
Ludwig Bismarck Gewinnt Kumarhanesi Sahibi
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Sona Novak Lise IV. Sınıf Seviyesi & Sayılsal Bölümü
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Slovak Doğum Yeri : Slovakya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:06 pm | |
| cCc reyiz cCC olmuş resmen. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Jerichow Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:08 pm | |
| Soğanları kullanarak müşterileri mi korkutacağız, kumar oynasınlar diye? :p
ıska: Aydan'ın gazabına uğrayacak, şimdiden çok üzüldüm ona. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Slovak Doğum Yeri : Slovakya Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:15 pm | |
| Sona'ya Aydan işkencesi. Merakla bekliyoruz efendim. >3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:16 pm | |
| Seth - Sion kadar birbirlerini sinir eder bunlar. Tek fark, dost olmaları! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:31 pm | |
| Bence Sona Aydan'ı sinir edemez ancak homurdana homurdana peşinden sürüklenir :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:56 pm | |
| Sinir etmesi için miskin miskin davranması yeter yahu. Söylene söylene sürükler çocukcağız da. Ahahaha! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : Amerikan Doğum Yeri : Amerika Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 3:57 pm | |
| Öğrenci Aydan nasıl olur bilemedim ve sizden dost olur mu, olursa nasıl olur bunları da bilemedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 7:00 pm | |
| Senden korkuyorum, Ays! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Mart 24, 2013 7:47 pm | |
| Ama nasıl da sevimli bir kızım oysa ki üğü | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 8:48 am | |
| Oha modeli çok güzel lan. Fazla güzel. Gözümü alamadım. Kıskançlıktan gebereceğim birazdan. jskdf | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 9:12 am | |
| Takımında topaz ayarı mı kullanmış texture mı kullanmış bilemedim ama çok güzel olmuuş. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 24/03/13 Milliyet : Alman Doğum Yeri : Berlin Yaşadığı Yer : Berlin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 10:58 am | |
| İrlanda'ya gitme isteklerimi depreştirdi. ıska Modeli nasıl güzel, karaktere nasıl sevgi doluyum hiç belli değil. | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:07 am | |
| Ejderha gibi tütmek... It touches everyone differently ;D | |
|
| |
Léa Broussard Üniversite Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 22/03/13 Milliyet : İrlandalı Doğum Yeri : Doğu İrlanda Yaşadığı Yer : Hildenstern
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:14 am | |
| Süikastçı Michael Fassbender. Huuu beybi rplerini bekliyoruz bakalım heyecanla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:22 am | |
| Bence çok yanlış isteklerde bulunuyor. Ahah. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:24 am | |
| O benim için baba yarısı! | |
|
| |
Viktor Lerwick Suikastçi
Mesaj Sayısı : 183 Kayıt tarihi : 11/03/13 Milliyet : Alman-İngiliz-Shark melezi Doğum Yeri : Dresden Harabelikleri Yaşadığı Yer : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:24 am | |
| Fulya... fklsdfds Bu model çok güzel yaa ama Elif'in karakteri gibi geliyor hep. Erika tarzı kızları seviyor ya. Sona da öyle gelmişti mesela. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:27 am | |
| İmzada yazan şeyi okumaya çalışıyorum çalışıyorum ama yapamıyorum * Iska-layacakmışım Üni. en güzel dönemlerini Otto von Bismarck ile cebelleşerek geçirdiğimi hatırlattı bana. Bide Adolf Hitler, bide Karl Marx, bide bide.. Puff çok var yaa neyse. * Iska Ama site o kadar yavaş ki ıskalamada sınır tanımıyorum yani üğü | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:29 am | |
| Modelimi Erika'ya benzetti! :heyecanlazıplar: Ben de seviyorum, kendi modelimi. Ama kimdir, adı nedir bilmiyorum, işin kötüsü.
ıska: Kehanetin tuttu yani, Tuçe hatun! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Ptsi Mart 25, 2013 11:32 am | |
| Ne kehaneti, kızım benim gördüğüm rüyalar çıkar çıkmasına da.. Ehm sen bir msn aksana o.O | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|